reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie. A ja po wczorajszym USG nadal nie wiem co urodzę:no:bo dzidzia się odwróciła dupką do nas:-D
A wogóle to trochę się wkórzyłam bo musiałam trzy godziny czekac w kolejce. Tyle było osób że masakra. No i moja gina w złym humorze bo pierwszy dzień po urlopie a tu tyle babek i co druga w ciąży. No i nawet mi monitora nie pokazała:wściekła/y:Dobrze że nosi okulary to się obraz w nich odbijał:-D
A tak pozatym dzidzia jest o dwa tygodnie mniejsza niż powinna(jestem w 22 a ona wygląda na 20 i kilka dni) ale nie zmieniła mi daty porodu tylko powiedziała że jak tak dalej pójdzie to najwyżej będę miała łatwiejszy poród.No i narazie jest ułożona pośladkowo(mogłaby się tak ułożyc żebyśmy zostali zakwalifikowani do cesarki;-))
a no i popsuła mi się trochę morfologia i dostałam żelazo i przykazanie żeby jeśc więcej mięsa(ciekawe jak mam to robic jak na sam widok jedzenia czuje się już najedzona?)
I w ciągu ostatniego półtora miesiąca przytyłam tylko pół kilo a od początku ciąży 3,5 ale i tak jestem z was najgrubsza bo startowałam w ciążę z ogromną nadwagą:zawstydzona/y:pozostałościach po dwoch poprzednich ciążach.

reklama
witam wszystkich!!! ja dopiero wstałam jakiegoś lenia mam dziś bo nawet śniadania mi się nie chciało zrobić a czeka mnie trochę roboty,obiecałam moim chłopcom że zrobie im dziś pizze ,ale się wkopałam,zreszta sama mam na nią ochotę
EWUSHKA mi się podoba bardziej MAKSYMILIAN tak słodko brzmi MAKS
BLIŹNIAKI fajne imionka MARTYNKA I MADZIA
wogóle to bardzo gratuluję jaki mamy teraz wynik kto prowadzi? chyba dalej dziewczynki co nie
u nas na śląsku fajna pogoda słoneczko świeci i wieje wiatr także nie jest gorąco super
pozdrawiam wszystkich

Wit
gratuluję poznanych płci.
U mnie wicher wieje, dzidziuś sie kokosi.
Co myślicie o imieniu IGOR?

Kokusia musisz uzbroić sie w cierpliwość;-)Może dzidzia jest nieśmiała. A swoja droga dziwna ginka, że nawet nie pokazała ci monitora...:-(

Witajcie!!!Ja dzisiaj znowu miałam skurcze łydek....:wściekła/y: juz nie mogę doczekać się wizyty czwartkowej u mojej ginki może powie mi ile tego potasu mogę łykać, bo pani w aptece powiedziala mi ze to powinien lekarz ustalić:crazy:
Niestety czwartek to też badanie glukozy bllleeeeeeeee:zawstydzona/y:
U nas dzisiaj słonecznie i cieplutko, wiaterek wieje więc jest czym oddychać...

hejka dziewczyny :-) byliśmy wczoraj na usg i dzidzia ślicznie pokazała co ma między nóżkami :tak: Będzie dziewczynka, jesteśmy prze szczęśliwi :-) Imię prawdopodobnie EMILKA

Kasiula gratulacje córeczki!!!

Kasiula gratuluję.
ja jeszcze nie myślałam za bardzo nad imieniem, podoba mi się Martynka i Magdusia, ale jeszcze sami nie wiemy

Blizniaki imionka bardzo ładne, w szczególności Madzia :laugh2:

Witajcie mamuski kochane.....ja jestem dzisiaj masakrycznie szczęśliwa....o 18:20 mam usg...no i jejku już nie mogę się doczekać:} hahaha
Gratuluje tym mamuśkom,które poznały płe c....moze do Was dolączę dzisiaj:-)

Witajcie mamuski kochane.....ja jestem dzisiaj masakrycznie szczęśliwa....o 18:20 mam usg...no i jejku już nie mogę się doczekać:} hahaha
Gratuluje tym mamuśkom,które poznały płe c....moze do Was dolączę dzisiaj:-)

kana nie wiem czy to jest jakiś sposób ale podpowiedziały mi to już koleżanki mamuśki żeby przed usg 20-30 minut zjeśc cos słodkiego...dzidzia podobno wtedy jest bardziej aktywna...:-Dnie wiem czy to u nas pomogło ale zjadłam kawałek Marsa;-)

Madzienka dziekuje:-) napewno wypróbuje....jejku,zeby się nam pokazała w całej okazałości dzidźka.....a ja zaraz musze sie za siebie zabrac...jakas kapiel i takie tam...:-p

Hej! Ja jutro idę na badanie krwi, normalna morfologia. Trochę się już denerwuje bo muszę być na czczo a jak rano nie zjem to mi strasznie niedobrze, czasem nawet wymiotuje:baffled: Ale zgwałciłam męża żeby mnie chociaż zawiózł, wróce sama. Niby nie mam daleko, ale w tych autobusach, tramwajach to strasznie trzęsie:crazy:

A w przyszłym tygodniu na normalną wizytę i pewnie dostanę skierowanie na tą glukozę :baffled: tyle się naczytałam, że już na samą myśl mi się cofa :-)

reklama
Myszqa cos w tym jest....ale podobno z cytrynka jest dużo lepiej...ja tez ide w przyszłym tyg na mafrologie,mocz i własnie ta glukoze i cytrynkę napewno wezmę ze sobą.....:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry