Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Zresztą 21 listopad bardziej mi odpowiada więc niech tak zostanie;-)
Juz jestem zakrecona i chetnie poznam wasze opinie 

!!
Powiedzcie mi jescze czy kluje Was podbrzusze? mnie ostatnio dosyc czesto kluje i na dodatek po ciezkim dniu strasznie boli mnie kosc łonowa![]()
Witam Was serdecznie. Ale mam duzo do czytania. Nie było mnie tutaj prawie trzy dni i proszę. W sobote mieliśmy z meżem wypadek samochodowy, jakiś głupek wyjechał nam na drogę.
Wzieli mnie do szpitala na obserwacje, z małym całe szczęście wszystko dobrze, ja się nabawiłam tylko parę siniaków. Strasznie się bałam o mojego synka, ale już jest wszystko dobrze, mały kopie i daje o sobie znać :-).
A teraz zaczynam nadrabiac zaległości w czytaniu.
.ANIA: Absolutnie - nie chcemy żebyś nas opuszczała!!!!!!!Ewelw jestem w grudniówkach,bo z Om termin mam na 5 grudnia i od początku byłam tutaj:-) Także mimo zmiany terminu i tak się mnie nie pozbędziecie
Cyprysiowa według terminu z OM wychodziło,że zaszłam w ciążę w czasie miesiączki,więc to nie bardzo możliwe,a według USG 14 lutego,a wtedy miałam dni płodneZresztą 21 listopad bardziej mi odpowiada więc niech tak zostanie;-)
Witam wszystkich.
Wczoraj miałam super humorek a dzisiaj....muszę iść do dentysty bo się ząbek odezwał.
Pozdrawiam