reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
kana nie wiem czy to jest jakiś sposób ale podpowiedziały mi to już koleżanki mamuśki żeby przed usg 20-30 minut zjeśc cos słodkiego...dzidzia podobno wtedy jest bardziej aktywna...:-Dnie wiem czy to u nas pomogło ale zjadłam kawałek Marsa;-)

szkoda ze wczoraj o tym nie wiedziałam, bo za dużo sobie nie pooglądaliśmy, a chyba coś w tym musi byc, bo Dzidzia więcej się rusza po jakimś jedzonku słodkim.

hejka dziewczyny :-) byliśmy wczoraj na usg i dzidzia ślicznie pokazała co ma między nóżkami :tak: Będzie dziewczynka, jesteśmy prze szczęśliwi :-) Imię prawdopodobnie EMILKA

GRATULUJĘ dziewczynki:-)

Wit
gratuluję poznanych płci.
U mnie wicher wieje, dzidziuś sie kokosi.
Co myślicie o imieniu IGOR?

Kokusia musisz uzbroić sie w cierpliwość;-)Może dzidzia jest nieśmiała. A swoja droga dziwna ginka, że nawet nie pokazała ci monitora...:-(

IGOR to bardzzo fajne i nowoczesne imie:tak:

Witajcie mamuski kochane.....ja jestem dzisiaj masakrycznie szczęśliwa....o 18:20 mam usg...no i jejku już nie mogę się doczekać:} hahaha
Gratuluje tym mamuśkom,które poznały płe c....moze do Was dolączę dzisiaj:-)

My też szykujemy się dzisiaj na pierwsze USG 3D/4D:tak:
Zobaczymy czy Nasza córcia pokaże dzisiaj dla potwierdzenia siasię:tak:
Już się nie możemy doczekać badania i widoku pięknej twarzyczki córci.

No ja sie dzisiaj pierwszy raz w nocy obudziłam,bo tak maleństwo szalało....zeby teraz nie było tak,ze zmeczone bedzie spało:p hahaha:-) aj bedziemy przezywały...ja juz od rana czuje zwiększoną adrenaline:}

kasiula moje gratulacje!!!
kana i marzycielka powodzonka na usg......zazdroszczę Wam...ja dopiero w piątek:-)

A u Nas wichura i deszcz...aż strach z domu wyjść....o 7 musiałam powynosić krzesłam z balkonu bo latały we wszystkie strony....

Yoka u mnie tez tak wieje i pada deszcz,ze szok..niecierpie takiej pogody...:zawstydzona/y:
a musze isc po małe zakupki i jakos tak nie moge sie wybrac....włąsnie wziełam cieplutką kapiel i tak mi błogo było,ze wyszłam jak woda była zimna:-p

reklama
CZeść dziewczyny.
Kasiula gratuluję dziwczynki :tak:. Mamusie które idą na USG dzisiaj- zazdroszcze Wam. Ja miałam dwa razy USG w szpitalu w sobote i w poniedziałek, ale nic mi nie pokazali :no:. Nie widziałam mojego bobasa, zresztą modliłam się tylko zeby było wszystko dobrze po tym wypadku. Potem dopiero na wypisie widziałam ile mały wazy :-D ma już 498,2 g :tak:. A dzisiaj byłam na normalnej wizycie u mojej ginki. Przytyłam od ostatniej wizyty 300 g . Ale nie dała mi skierowania na badania glukozy :no:. dziwne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry