reklama

Grudniowe mamusie 2008

Misiówka co za kretyn na tym przejściu:wściekła/y::wściekła/y:

A my właśnie włączamy sobie horrorki:tak:
Jutro jedziemy na 18. 00 na USG więc będę miała świeże zdjęcia.:-)

Pozdrawiam Was Kochane;-)

reklama
Marzycielko ja zawsze lubiłam horrory i często je oglądaliśmy,ale teraz jakoś nie mogę ich oglądać:no: Źle sie czuję jak zaczynam sie bać i wiem,że dzidzia boi sie razem ze mną...No i Mariusz ma koniec oglądania horrorów:-p

Witajcie Dziewczyny, my niedawno wróciliśmy z usg 4 d. Zadzwoniłam i akurat było miejsce, więc pojechaliśmy trochę niespodziewanie. Fajna sprawa, ale wszytsko zależy od ułozenia Dzidzi, okazało sie że nasza to mały uparciuch i cały czas zasłaniał się rękami, więc za wiele nie zobaczylismy. Ale, co najważniejsze lekarz powiedział, że nic nie widzi między nogami, wiec oznacza to ze spełni sie mój sen i będzie Córcia............. HURRA!!!!!​

Ania ma termin chyba z usg na listopad, wiec Aniu z terminami z usg bywa róznie moze poprostu dzidzia wieksza i wypada na listopad dlatego moj lekarz mowi ze trzymamy sie daty z OM.

Blizniaki Gratuluje ale rozumiem ze to nie jest jescze pewne? Czy wpisywac juz babeczke?

Dziewczyny z tym potrąceniem to taki pech trochę, bo tu w Anglii wszyscy parkują na ulicy przy krawężniku i akurat w tamtym miejscu widoczność (i mi i kierowcy) całkowicie zasłaniał samochód dostawczy, a kierowca faktycznie kretyn, bo zamiast zwolnić i ostrożniej jechać, to przyspieszył, żeby szybko przejechać. Ja miałąm dużo szczęścia, bo wsadziłąm kilka metrów wcześniej Miśkę do wózka - wcześniej szłą ze mną za rękę, jakby w nią przyrabał to by chyba ją zabił... bo ja miałąm krwiaka na pół miednicy przez miesiąc, a ona w wózku tylko spadłą na bok a i tak miała zdrapane pół twarzy przez aswalt! Ja byłam taka przerażona, że myślałam tylko o Miśce i dzidzi, żebym tylko nie krwawiła... na szczęście siniaki i zadrapania szybko znikają, ale ja tera się cholernie boję takich osłoniętych przejść, tu w Anglii jeżdżą gorzej niż w Warszawie...

Marzycielka, Ania - super, że macie już niedługo to USG, będzie super, już czekam na fotki!!

Renia - współczuję ząbka, smaruj sacholem, nie męcz się.

Bliźniaki - ogromne, przeogromniaste gratulacje!!!

Cyprysiowa mozesz mi wpisać dziewczynkę, mam nadzieję, ze siurek już nie urośnie, do swojego lekarza idę w przyszłym tygodniu, wiec się jeszcze upewnię, ale raczej nic się nie zmieni. Cieszę się, że zobaczyłam i że jest ok.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry