Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
hej;
u mnie pogoda jak w listopadzie. Gdyby nie młody, to bym z łóżka się nie podniosła.
u mnie pogoda jak w listopadzie. Gdyby nie młody, to bym z łóżka się nie podniosła.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
siemanizacja cioteczki...
Cuksiku,miala,miala,ale korzysta z niewielu wolnych ostatnio chwil...
Nie wiem jak ja zdolam Was nadrobic![]()

przypomniala sobie o cuksie 

podrzuc marys do swojego narzyczonego beda sie razem bawic 

Jaaaaaaaaaa .... bo chce słodkiegoHejka mamusie
My już po kościele, chociaż pogoda taka że nie chciało sie z domu wychodzić. Przed chwilką zjedlismy śniadanko, a teraz szykuję obiadek na później i zastanawiam się kto zje całą blachę ciasta, które robiłam wczoraj po nocy![]()

Moj Blizniaczeczek kochany,zawsze mi poprawi humor...Hejka mamusie
Pycioł, Ty to umiesz humorek poprawić, normalnie uwielbiam Cię za Twoje streszcznia i wierszyki.
Mamusia, Kokusia, udanego plotkowania.
Kajka, brakuje nam Ciebie, nasza dobra duszyczko
My już po kościele, chociaż pogoda taka że nie chciało sie z domu wychodzić. Przed chwilką zjedlismy śniadanko, a teraz szykuję obiadek na później i zastanawiam się kto zje całą blachę ciasta, które robiłam wczoraj po nocy![]()

O matko Kaje od neta odłączyliMoj Blizniaczeczek kochany,zawsze mi poprawi humor...
Kochana,dwa miesiace szybko mina i od listopada jestem spowrotem;-)
Myslalam ze bede wz Wami w pracy,ale usuneli nam neta z recepcji,buuuuuu...chyba za duzo surfowali zamiast rabotac
I do neta musze pokonac pol hotelu,a miejsca pracy nie wolno opuszczac i znow buuuuu![]()
, a jak teście |?Od 7.30 do 16.30 w pracyJaaaaaaaaaa .... bo chce słodkiego
I w ogole dzien dobry w ten okropny dzien ja już z mały zaliczyłam dzemkę, a teraz latam za nim po wszystkich kątach bo za wszystko chwyta i wstaje. Nooo i teraz szoruje mopem podłoge.
Hej kaja, gdzie ty się podziewasz ?![]()

Jaaaaaaaaaa .... bo chce słodkiego
I w ogole dzien dobry w ten okropny dzien ja już z mały zaliczyłam dzemkę, a teraz latam za nim po wszystkich kątach bo za wszystko chwyta i wstaje. Nooo i teraz szoruje mopem podłoge.
Hej kaja, gdzie ty się podziewasz ?![]()
Tescie,z ogromnym usmiechem na buzi odprawilam ich do PolskiO matko Kaje od neta odłączyli, a jak teście |?

No męża to juz oszczędźOd 7.30 do 16.30 w pracy
Od 17 kloce sie z mezem
A o 20 padam na twarz...
Ale tak do listopada,pozniej jestem spowrotem...
Bez gosci w domu jeszcze do tego![]()