reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzięku Kanuś, chyba rzezcywiscie wezmę jakas pigułę bo już nie wyrabiam, na dodatek mam zawroty i czuję jakbym miała wymiotowac.:wściekła/y:

Też masz dzisiaj stresa bidulko, ale bedzie dobrze, zrobia Wam super obrączki i będzie super. Masz gorący okres, chrziny, ślub, urodzinki, same impry;-)

reklama
Karolinko nasza ukochana solenizantko dzisiejsza....wszystkiego najkochańszego, najsłoneczniejszego i najweselszego z okazji Twojego Dnia....

zyczą Cioteczka z Natalką i Martynką:*:*:*
:tak::tak::-):-):-)STO LATEK KAROLINKO KOCHANA:-)

a duzo tych ankiet trzeba wypelnic

ja pierwszy raz wiec nie wiem;(

ja mialam na profilu jedna, a ty masz duzo?

mialam jedna ale jak ja wypelnilam to i tak dalej jest u mnie na koncie a poza tym dzisiaj dostalam maila :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i tam bylo napisane "Czekam na Twoje raporty z rozmów – pamiętaj, żeby wysyłać je po każdej przeprowadzonej rozmowie na temat produktu lub kampanii"

Madziu ja juz wypełniałam z 3 razy.... akurat rozmiawaiłam z kumpelami to od razu raportowałam póki pamiętałam....
Dziewczyny tam jest pokazana jedna,ale trzeba ich wypełnic kilka przez cały okres trwania kampani....jak nie macie z kim gadac to przeciez jedna czy dwie mozna jeszcze "zfałszowac" tylko strajcie sie pamietac ile zaznaczacie osób z którymi rozmawiałyscie,bo czasem o to pytaja w raporcie koncowym....
Dlatego Madziu dostałas maila,ze musisz wypełnic jeszcze kilka....:tak:
Ekspertki moje kochaniutkie z tymi raportami to jest tak że co rozmowa na temat testowanego produktu to jeden raporcik no i tym sposobem może ich się uzbierac całkiem sporo. Ja zawsze staram się wypełniac przynajmniej tyle ile mam próbek albo ulotek do rozdania.
A z tym mailem przypominającym to w trakcie trawania kampanii rozsyłają standardowo jedno takie przypomnienie do wszystkich i nie ma to nic wspólnego z tym czy i ile się ankiet do tej pory wypełniło. Acha i za każdy raport z rozmowy przychodzi podziękowanie:tak:

A tak wogóle to dzień doberek:tak:Niestety nie zaglądam tu ostatnio zbyt często bo mężowy wkońcu dostał urlop i mamy urwanie głowy bo ostatnimi czasy większośc spraw odkładało się na czas kiedy M będzie na urlopie.
Mam nadzieję że zamocno mi się nie oberwie i że mnie nie wypiszecie za takie notoryczne wagary na bb:zawstydzona/y:

Ollciu 23 lub 24zł, nie pamiętam dokładnie. Biorąc pod uwagę, że mój męzulek chciał kupić małemu buty za 159zł (ja mu jednak wybiłam z głowy ten durny pomysł) to te były bardzo tanie:tak:

moja siostra kupila Alexowi orginalne buciki z Adidasa sa sliczne ale cena ponad 120 zl na polskie :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry