reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja z miekka jestem zeby malego nauczyc samemu zasypiac:-( dzis sprubowalam i wytrzymalam 2 min placz niesamowity no i lzy na policzkach mnie rozlozyly na lopatki nie mialam serca :-(nadal przy cycu zasypia :zawstydzona/y: ale za to jakie ma spanie od 13 do teraz spi jednym ciagiem:szok: a ja kawusia,kawalek ciasta (kupionego) i siedze na kompie i juz mnie z nudow skreca :crazy:
moj wczoraj nie chcial obiadku nie zmuszalam ale o 17 to wcinal obiadek ze az mu sie uszy trzesly :-D

reklama
hey

Moja odkurzacza się nie boi na szczęście.Tylko czasami jak go włanczam to tak dzwinie krzyczy "uhh"! :-D
A potem obserwje co robię.

Ale dzisiaj fajne Słoneczko. No no wrzesień mamy piękny.

Zmarł mój ukochany aktor Patrick Swazy:-(
[*]
[*]
Tyle facet walczył. Dobrze, że chociaż odszedł w otoczeniu rodziny.

Patrick Swayze :zawstydzona/y:Podziwialam Patricka we wszystkich Jego fimach(moj ulubiony to Uwierz w ducha),bardzo zal,ze w takim wieku odchodza ludzie przez grozna chorobe,ktorej nie potrafia naukowcy zniszczyc,a ona niszczy bardzo duzo ludzi na swiecie.

landryneczko ja to sobie tłumaczę tak,że lepiej teraz niz gdyby już sam chodził..bo wtedy biegaj za nim odkładaj do łóżeczka,a jak będzie umiał mówic pić,jeśc ,kocham,boje sie to juz wo gule pomysl co to wtedy będzie :rofl2:

Karolinko nasza ukochana solenizantko dzisiejsza....wszystkiego najkochańszego, najsłoneczniejszego i najweselszego z okazji Twojego Dnia....

zyczą Cioteczka z Mariczka :*:*:*
My też zyczymy duuużo zdrówka Karolince :tak:
A ile Agaciu Mati waży?
Jak miał 6,5 miesiąca ważył 6,900 g
Witajcie....

U nas podobnie:-(:-(:-(

My dzisiaj idziemy do naszej pediatry, ciekawe co powie na ten katarek i kaszel...mam nadzieje ze to na zabki a nie jakas infekcja:baffled::baffled::baffled::baffled:

QUOTE]

Karolinka tez dzisiaj ma mega katarek, kicha non stop, ale wypatrzylam drugiego zabka, wiec mam nadzieje ze to na zabek

u nas tak samo dzieczynki:tak:
Alex ma katarek i czasami pokasłuje,buziaka w ogóle nie chce otworzyc wiec spodziewamy sie 8 zębolka:tak:....i w ogóle nie chce jesc łyzeczką,tylko z butli:tak:-na zębola jak nic;-)
Dużo zdrówka dla maluszków !
Mamuśki wypełniałyście już ankiety/raporty o pampersach....????

Bo tak szczerze to z Wami moge pogadac o zaletach i wadach, bo nikt z moim znajomych ich nie zna:baffled::baffled::baffled:

Agacia dostalas odpowiedz...jak nie pisz na adres tereska@streetcom.pl
Wysłałam maila, potem dzwoniłam i babeczka kazała mi wysłać maila włąsnie ta ten adres mailowy co podałam i powiedziała, że jeszcze przypomni koleżance, ale niestety bez oddzewu.
I my dołączamy do zakatarzonych:-( Filipkowi tak cieknie z noska, że aż żal patrzeć. Ząbek wychodzi już od 2 tyg, coś się przebić nie może, więc mam nadzieję, że ten katarek to w końcu jego zwiastun:tak:

Kupiliśmy takie trampko-adidaski. Co prawda Filip jeszcze nie chodzi, ale jak najbardziej nadają się do chodzenia, bo mają twardą podeszwę. Jeśli dziewczynki zamierzacie kupić jakieś buciki na jesień dzieciaczkom to polecam Cocodrillo. Są tam taniutke buciki i bardzo fajne, aż w szoku byłam, że takie tanie te buciki:tak:
Zdrówka dla Filipka.
Ja już też myślę o kupnie bucików z twardymi podeszwami, bo już jest coraz zimniej a jak mały na dworze chce tuptac, to juz jednak zimno w stópki jak ma szmaciane buziki.

A my bylismy dzisiaj u pediatry. Zbadała małego. Zdrowy jest, ale mi nie zwazyli małego, bo w tym pomieszczeniu gdzie ważą przyjmował jakiś okulista :baffled:, mam przyjść jutro, ale pójdę w czwartek bo idziemy na pobieranie krwi.
Mały jest niemożliwy. W domu jak do kłąde i chce przebrac to jest taki cyrk, że ja już wymiękam, a u pani doktor był jak aniołek, mogła zrobić z nim wszystko. Rozebrała go, ściągnęłą pieluszkę, zbadała, podusiła brzuszek a mały się do niej smiał i gadał po swojemu :rofl2:. Ale jestem z niego dumna, że był taki grzeczny. Bo już sie bałam ze będzie taka akcja jak w domu :baffled:.

Kanus nie denerwuj się obrączki na pewno będą na czwartek, choć i tak długo je robią. My już mamy , odebraliśmy w tamten wtorek. Mielismy swoje złotoi dopłacalismy 350 zł. A jak je wybieraliśmy to pani nam wstępnie obliczyła ile będziemy dopłacać i wyszło jej 770 zł , wieć mieliśmy miłą niespodziankę. ;-)

Nie dość , że zrobiłą meeeega posta to jeszcze wszystkiego nie napisąłam :-D
Miałam napisać , że mały nauczył się dawać pionę i ślicznie robi papa. Taka kręci łapką pociesznie :-D

musze sie pochwalic
Karolinka stała sama 20 sekund:-D:-D, najpierw trzymała się jedna reka wersalki, a potem puściła i banan od ucha do ucha:-D:-D:-Da my z mężem mieliśmy takie oczy:szok::szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
A moje dziecie samo zasypia zawsze .
Prawda jest taka , że ona nie lubi jak ktoś ją tuli lub kołysze przed snem.Ona musi miec spokój i już.
Teraz właśnie zasypia w łóżeczku na brzuchu z dupką na piętrze tak jak wczoraj.
Zaraz ją przekręce na plecy i tyle.
Cały wieczór dla Nas:-)

mamusia jak Oli jakiś miesiąc temu puściła się łóżka to stała z ok minuty i ja też miałam oczy jak 5 zł.
Potem zrobiła krok w przód i padła na kolanka i dalej zasuwała na czworaka.:-)

reklama
yyyyy czy ja nie pomyliłam wątków....co tak pusto?
ja melduje że się nie poddaje dalej działam,Maks w łóżeczku weszłam po minucie bo strasznie krzyczał teraz leci 8minuta ale ciiisza więc nie wcodzę :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry