asiulkaa
Fanka BB :)
Dzień dobry Dziewczynki:-)
Nie zaglądałam do Was od paru dni, ale jakoś tak weekend szybko zleciał i kurcze nawet nie miałam czasu przed kompem siedzieć. W sobotę byliśmy na zakupach jesiennych dla Filipka. Musieliśmy mu kupić parę rzeczy na jesien, bo z wszystkich cieplejszych już powyrastał no i buciki obowiązkowo
Pół dnia nam zeszło, a wieczorem byli u nas znajomi. A w niedzielę pojechaliśmy do moich rodziców na obiad i zostaliśmy do wieczora, żeby razem meczyk pooglądać. Wczoraj mężulek mój miał wolne i musieliśmy parę rzeczy pozałatwiać w związku z budową naszego domku i małemu zrobiliśmy zdjęcie do paszportu. I tak zleciały 3 dni nawet nie wiem kiedy;-) Teraz zabeiram się za poczytanie Was, chyba że Filip mi się obudzi. Mam nadzieję, że da mamusi chwilkę dla siebie
Nie zaglądałam do Was od paru dni, ale jakoś tak weekend szybko zleciał i kurcze nawet nie miałam czasu przed kompem siedzieć. W sobotę byliśmy na zakupach jesiennych dla Filipka. Musieliśmy mu kupić parę rzeczy na jesien, bo z wszystkich cieplejszych już powyrastał no i buciki obowiązkowo