reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam z rana, mam pytanie o której kładziecie dzieci spać i o której wstają, ja Banjaminka kładę 7-8 a wstaje 6 po 6:15 masakra jakaś do tego budzi sie czasem w nocy kilka razy popłakuje.
Ja sama padam o 9-10 taka jestem wypompowana przez dzieciaki.
Teraz ide zrobić sobie kawkę.

reklama
Witam środowo
Miałam napisać , że mały nauczył się dawać pionę i ślicznie robi papa. Taka kręci łapką pociesznie :-D
Gratulacje dla ślicznego Matiego

musze sie pochwalic
Karolinka stała sama 20 sekund:-D:-D, najpierw trzymała się jedna reka wersalki, a potem puściła i banan od ucha do ucha:-D:-D:-Da my z mężem mieliśmy takie oczy:szok::szok::szok::szok:
Gratuluję Malutkiej zdolniachy, lada moment i zacznie śmigac

Hej mamuski my po wizycie-o tym na opiece-Jula spi ale co jakis czas poplakuje:-(:-(:-(niech ten zębol wychodzi!!!!!
My jutro z rana wybieramy sie na Akademie Pampersa, pozniej basenik wiec zajrzę wieczorkiem
Udanego dnia i szybkiego wyjścia ząbka życzę

Witam z rana, mam pytanie o której kładziecie dzieci spać i o której wstają, ja Banjaminka kładę 7-8 a wstaje 6 po 6:15 masakra jakaś do tego budzi sie czasem w nocy kilka razy popłakuje.
Witaj Żaniu
Ja kapię Madzię około 20:30 i po 21 kładę spac, spi do 7 -7:30, ale ostatnio też mi się wybudza w nocy i popłakuję, daje jej smoka i śpi dalej

Bartek idzie spać kilka minut po 19, zawsze zasypia od razu, właściwie prawie za każdym razem przy butelce, idzie do łóżeczka na pół śpiąco i nie protestuje, wstaje około 7 rano, że już nie powiem o tych wszystkich pobudkach w nocy :no: mam dosyć, obiecałam sobie że nie będę brała go do nas, ale dziś poległam, po prostu miałam dosyć tego latania do łóżeczka, między 23 a 2 w nocy wstawałam do niego z 20 razy :szok: tak jęczał :no::no::baffled::baffled::no: a jak przyszedł do nas to w ogóle się nie budził :sorry2::baffled: ja już nie wiem co zrobić, jestem załamana tymi nockami.

W sumie w łóżku u nas Bartek tak bardzo mi nie przeszkadza, ja po prostu boję się że później będzie miał 2-3 lata i nadal będzie chciał spać z nami :-(

Witamy środowo:tak:
Ja kładę Natalkę spac tak między 19.30 a 20.30 zależy kiedy jest śpiąca a śpi mi do siódmej. W nocy niestety ciągle się budzi na cycusia ale tylko dwa góra trzy razy.

Pochwalę sie Wam jaka ja głupia jestem:zawstydzona/y:
Wstałam rano włączyłam tv i karmiłam Małą, na polsacie leciała jakaś tele gra, zawsze mówiłam że to dla naiwniaków i wogóle szkoda kasy na dzwonienie. była jakaś zagadka matematyczna, tak sie nakręciłam, że prawie godzinę przezd tv i 2 razy zadzwoniłam, oczywiscie nie trafiłam na otwartą linię, i w dodatku spóźniłam się do pracy, bo zamiast sie ubiera i szykowa to gapiłam sie jak głupia w tv, a na koniec okazało się że nikt nie odgadł prawidlowej odpowiedzi i tak naprawdę to wynik który podali też nie wydaje mi sie prawidłowy:angry:
Wstyd sie przyznac że taki glupek ze mnie, chciałam zgarną parę tysiaków

Blizniaki rozbawiłas mnie z rana:-D:-D:-D
Dzieńdoberek kochanieńkie :tak::tak::tak:
my kąpuciamy sie ok 19 30 a przed 20 juz spankamy:tak::tak: wstajemy ok 6 30 - 7 30:tak::tak: i ostatnio bez zadnych pobudek !!!:szok::szok::-D:-D:-D
ale mi sie nic nie chce kobity nawet podlogi umyć:szok::szok::szok::szok::szok:spijam kawusie i marzę o weekendzie hihihh:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witajcie
u nas noc masakra:-( jak juz pisalam na opiece ze mala zaczela wymiotowac, wiec myslalm ze juz sobie zasnela i jest oki, atu nie 23.30 obudzila sie z wilekim krzykiem, placzem, kaszlem, normalnie jakos tak kaszlala ze az sie dusila i jezyk tak wypychala zbuzi ze szok, wiec ja sie tak zestresowalam, ze o 24,00 bylismy z nia na pogotowiu, wiec osluchowo bylo oki, gardziolko tez oki, prawdopodobnie na zabki, niech juz wyjdzie ten drugi zabek, bo zwariuje:-(:-(:-(, ajeszcze co mnie zdenerwowalo to ze lekarz sie pyta a to pani pierwsze dziecko ze Pani tak panikuje:szok::szok::szok:a ja nic nie chcialam dyskutowac, bo normalne bylam tak zestresowana, ze lepiej bylo milczec niz gadac glupoty, moze jestem matka wariatka, ale to bylo po raz pierwszy, nikogo tutaj nie mamy, wiec niema kogo spytac co i jak wiec pomyslalm ze lepije jak pojade na pogotowie, no ale sluzba zdrowia, jak zawsze, a tam brak slow
dzisiaj jakos lepiej, zjadla z rana, ale katar niesamowity

reklama
witajcie
u nas noc masakra:-( jak juz pisalam na opiece ze mala zaczela wymiotowac, wiec myslalm ze juz sobie zasnela i jest oki, atu nie 23.30 obudzila sie z wilekim krzykiem, placzem, kaszlem, normalnie jakos tak kaszlala ze az sie dusila i jezyk tak wypychala zbuzi ze szok, wiec ja sie tak zestresowalam, ze o 24,00 bylismy z nia na pogotowiu, wiec osluchowo bylo oki, gardziolko tez oki, prawdopodobnie na zabki, niech juz wyjdzie ten drugi zabek, bo zwariuje:-(:-(:-(, ajeszcze co mnie zdenerwowalo to ze lekarz sie pyta a to pani pierwsze dziecko ze Pani tak panikuje:szok::szok::szok:a ja nic nie chcialam dyskutowac, bo normalne bylam tak zestresowana, ze lepiej bylo milczec niz gadac glupoty, moze jestem matka wariatka, ale to bylo po raz pierwszy, nikogo tutaj nie mamy, wiec niema kogo spytac co i jak wiec pomyslalm ze lepije jak pojade na pogotowie, no ale sluzba zdrowia, jak zawsze, a tam brak slow
dzisiaj jakos lepiej, zjadla z rana, ale katar niesamowity
Ojeny:szok::szok: podziwiam Cię mamusiu że byłaś spokojna ja niestety mam niewyparzony język i powiedziałabym lekarzowi co myśle o jego "to pani pierwsze dziecko ze Pani tak panikuje..." wrr zdroweczka dla Karolinki!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry