reklama

Grudniowe mamusie 2008

Asiulkaa,Sawka,Dagulla łącze sie w bólu z tymi nockami:wściekła/y:100 pobudek to juz lekka przesada:szok:9 miesiecy i nadal dziec ma problem ze spaniem:szok: ciekawe czy do roku to sie skonczy?:szok:jak nie to chyba sie wyprowadzam:-D:-D

reklama
Tygrys tak wczoraj opłakiwałaś mój brak neta,tak namawiałaś mnie na jego podłączenie a teraz co???????????????????????????????????????????
olałaś mnie Ty:szok::szok::szok::szok:
Wyłaz......now!!!!!!!!!!!!!!:crazy::crazy::-D:-D:-D

Karolinko i Kamilu...

Kochajcie się,
ale nie róbcie z miłości kajdanów.
Niech miłośc będzie
jak poruszający się ocean
pomiędzy brzegami waszych dusz.
Wypełniajcie nawzajem swoje filiżanki,
ale nie pijcie z tej samej.
Dajcie sobie swojego chleba,
ale nie jedzcie z tego samego bochenka.
Śpiewajcie i tańczcie razem,
cieszcie się,
ale pozwólcie sobie być osobno.
Jak struny lutni, które są osobno,
to jednak dźwięczą razem
do tej samej muzyki.
Dajcie sobie serca,
ale nie do przechowania.
Stójcie razem,
a jednak nie za blisko.
Jak kolumny świątyni,
które podpierają ten sam strop,
a jednak stoją osobno.
I jak Dąb i Cyprys
nie rosną w swoich cieniach…

W Dniu Ślubu wszystkiego co najlepsze życzą Kokusia z Natalką i całą resztą rodzinki.
Przepiękne życzenie, więc nie pozostaje mi nic innego jak tylko się przyłączyć i dodać od siebie I wspaniałej nocy poslubnej :-D:-D:-D
A wogóle to witam piątkowo

I wszystkiego najlepszego, kolorowego i cukierkowego dla świętujących dziś Maksia, Benia, Kubunia i Alexika od cioci i Natalki:tak::tak::tak:
I my życzyny duuuuużo zdrówka dla kawalerów !!!

witajcie
rozłozyłam sie na maksa... jestem taka chora że ledwo na oczy patrzę... i w dodatku Nusia w nocy dała mi popalić... padam na twarz...

Ojej nie ma nic najgorszego jak w chorobie mieć zarwaną nockę :-(. Zdrówka Sawka .

No i sie witam
My mielismy super noc. Mały spał od 20 do 5:30 - butla i znowu zasnął i spalismy do 8:00 :szok:. Normalnie aż jestem wyspana. Teraz spi a ja pije kawkę.

Kanuś jak ja Ci zazdroszczę, że już będziesz miała po nerwach a to wszystko jeszcze przede mną :-(.

Asiulka współczuje nocki :zawstydzona/y:

Jutro jadę po buty, trzymajcie kciuki, żebym wreszcie jakieś kupiła bo już mnie to męczy.

Ostatnia edycja:
A wogóle to witam piątkowo

I wszystkiego najlepszego, kolorowego i cukierkowego dla świętujących dziś Maksia, Benia, Kubunia i Alexika od cioci i Natalki:tak::tak::tak:

i my się podpinamy pod śliczne życzonka :tak:

Nocka dzis znow do d...y, ale juz nawet nie bede o ty pisac:-(

witaj w klubie :baffled::baffled::baffled:
u nas tak: metoda siedzenia przy łóżeczku aż dzieć zaśnie nie działa w przypadku Bartka :no: czy jestem przy nim czy nie, dla niego to jedno, mogę siedzieć, głaskać, albo siedzieć i nie głaskać a on i tak wstaje i koniec, wczoraj to dosłownie co kilka minut się budził, w końcu nie wytrzymałam i położyłam go na naszym łóżku i pomimo że oglądaliśmy film, ani razu się nie obudził :sorry2:
a nasza pediatra mówi że może zmieni sie to jak wyjdą górne jedynki, bo się wyrzynają akurat, i że może on teraz potrzebuje naszej bliskości. sama już nie wiem co robić :-(:-(:-(

Karolinko i Kamilu...

W dniu tak wielkiej decyzji podjęcia
Waszego ślubu dla serca i szczęścia
chcemy złożyć Wam życzenia
niezmiennego powodzenia ,
jak ogień gorącej miłości,
co dotrwa do późnej starości ,
wyjścia z każdej sytuacji
i pozytywnych wibracji.

Życzą Kasia, Michał i Oliweczka.:-)

Cześć Kochane.

A my od rana prowdzimy wojnę z M.:no:
Po prostu jakaś masakra te problemy.
Nie wiem ile jeszcze wytrzymamy tak dalej i czy dalej jako mąż i żona:-(:-(

Oliwcia rano miała znowu biegunkę.
Mam nadzieję , że to może zęby.
Ehhh sama już nie wiem
Dzisiaj nic nie wiem.

Wszystkim Grudniowym i nie tylko dzieciaczkom z okazji ukończenia 9 miesiąca Życia , Życzę Samych Radości i Dużo Miłości.:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tygrys tak wczoraj opłakiwałaś mój brak neta,tak namawiałaś mnie na jego podłączenie a teraz co???????????????????????????????????????????
olałaś mnie Ty:szok::szok::szok::szok:
Wyłaz......now!!!!!!!!!!!!!!:crazy::crazy::-D:-D:-D
No czego krzyczysz pazurska robie żeby na weekend piknie wyglądały:oo::oo::oo::oo:u nóg krwista czerwień a u rąk delikatne francuz:oo::oo::oo::oo2::oo2::oo2::evil::evil::evil::evil:

Kanuś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powodzenia w tak ważnym dla ciebie i Twojego niebawem osobistego małżonka dniu!!!!!!!!!!! szczęścia , zrozumienia, duuuuuuuuuuużżżżżżżżżżżooooooooooooooooo miłości !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

Agacia znajdź Ty te buty kobito gdyz nie możesz iść bez butów na własny ślub bez bielizny ok ale bez butów niet!!!!!!!!:-D:-D:-D
Marzycielko głowka do góry , jak człowiek ma kłopoty i problemy to zawsze się psuje i sprzeczki się zdarzają , ech gdzieś chce sie wyładować i najczęściej obrywa się najbliższym:-(:-(
Wszystkim chorowitkom zdrówka życzę!!!!!!!!:tak::tak:

Kokusiu wybacz;-)
Duniu kochana oczywiście że Ci wybaczam chociaż nie bardzo wiem co:tak:;-):-D:-D:-D

My też życzymy zdrówka wszystkim chorującym tym dużym i tym małym

Marzycielko nie gadaj takich łupotek:wściekła/y:Jesteście super parą która wiele już przeszła i napewno jeszcze nie jedno przed Wami. I pamiętaj że kolejne problemy tylko umacniają Wasz związek a po każdej burzy zawsze wychodzi słoneczko i tego Wam z całego serducha życzę:tak:

A co do nocek to moja panna dzisiaj wyjątkowo o drugiej się obudziła i postanowiła że już jest wyspana. Początkowo próbowałam nie zwracac na nią uwagi myśląc że sama uśnie ale jak kolejny raz dostałam z kopa w zęby to się wkurzyłam wzadziłam pannę do łóżeczka i po pół godziny patrzenia sobie w oczy wkońcu usnęła.

Witam;
u nas nocja znowu kiepska, ale teraz to już pewna jestem że zęby młodemu dokuczają. Aż mi go szkoda.
hey

Dzisiejszy dzień był nieźle stresujący ale myślę, że wszystko już jest na dobrej drodze.
Pysia nie miała biegunek ani wymiotów i wysokiej gorączki od rana.
Zobaczymy jak będzie jutro.

Na razie jest bardzo dobrze.

Jutro Was nadrobię bo dzisiaj padam .

Buziaczki
Dobranoc;-)

Zdróweczka dla Oliwki.

Karolinko i Kamilu...
Kochajcie się,
ale nie róbcie z miłości kajdanów.
Niech miłośc będzie
jak poruszający się ocean
pomiędzy brzegami waszych dusz.
Wypełniajcie nawzajem swoje filiżanki,
ale nie pijcie z tej samej.
Dajcie sobie swojego chleba,
ale nie jedzcie z tego samego bochenka.
Śpiewajcie i tańczcie razem,
cieszcie się,
ale pozwólcie sobie być osobno.
Jak struny lutni, które są osobno,
to jednak dźwięczą razem
do tej samej muzyki.
Dajcie sobie serca,
ale nie do przechowania.
Stójcie razem,
a jednak nie za blisko.
Jak kolumny świątyni,
które podpierają ten sam strop,
a jednak stoją osobno.
I jak Dąb i Cyprys
nie rosną w swoich cieniach…
W Dniu Ślubu wszystkiego co najlepsze życzą Kokusia z Natalką i całą resztą rodzinki.

Ładniejszych życzeń nie wymyślę, więc podpisuję się rękoma i nogami.

i my się podpinamy pod śliczne życzonka :tak:

witaj w klubie :baffled::baffled::baffled:
u nas tak: metoda siedzenia przy łóżeczku aż dzieć zaśnie nie działa w przypadku Bartka :no: czy jestem przy nim czy nie, dla niego to jedno, mogę siedzieć, głaskać, albo siedzieć i nie głaskać a on i tak wstaje i koniec, wczoraj to dosłownie co kilka minut się budził, w końcu nie wytrzymałam i położyłam go na naszym łóżku i pomimo że oglądaliśmy film, ani razu się nie obudził :sorry2:
a nasza pediatra mówi że może zmieni sie to jak wyjdą górne jedynki, bo się wyrzynają akurat, i że może on teraz potrzebuje naszej bliskości. sama już nie wiem co robić :-(:-(:-(

Olcia Iggy górne jedyneczki ma a i tak wstaje.więc to raczej nie ma nic do rzeczy.

Karolinko i Kamilu...

W dniu tak wielkiej decyzji podjęcia
Waszego ślubu dla serca i szczęścia
chcemy złożyć Wam życzenia
niezmiennego powodzenia ,
jak ogień gorącej miłości,
co dotrwa do późnej starości ,
wyjścia z każdej sytuacji
i pozytywnych wibracji.

Życzą Kasia, Michał i Oliweczka.:-)

Cześć Kochane.

A my od rana prowdzimy wojnę z M.:no:
Po prostu jakaś masakra te problemy.
Nie wiem ile jeszcze wytrzymamy tak dalej i czy dalej jako mąż i żona:-(:-(

Oliwcia rano miała znowu biegunkę.
Mam nadzieję , że to może zęby.
Ehhh sama już nie wiem
Dzisiaj nic nie wiem.

Wszystkim Grudniowym i nie tylko dzieciaczkom z okazji ukończenia 9 miesiąca Życia , Życzę Samych Radości i Dużo Miłości.:tak:

Dacie radę.

reklama
"Liczę, że Wasza miłość nigdy nie wygaśnie
Nie stanie się wiatrem - ulotnym złudzeniem
Nie będzie burzą - ulewą łez, czy zachodem słońca.
Liczę, że Wasza miłość przetrwa Was samych
-Tego Wam właśnie życzę..."

Kochani "Młodzi"!!!!

Na tej nowej drodze życia pragniemy życzyć Wam wszystkiego co piękne na tym świecie, aby nigdy nie zabrakło w Waszym życiu zrozumienia, życzliwości i uśmiechu...cieszcie sie sobą, spełniajcie marzenia...znajdzcie swoje miejsce na Ziemi i żyjcie najpiękniej jak potraficie, pogłębiając waszą miłośc i radość życia...

Tego zyczy Wam Juleczka, Magda i Paweł

I najważniejsze...prawda która my otrzymaliśmy na naszym ślubie a teraz przekażemy ja Wam:tak::tak:
Magiczne słowa "Masz rację Kochanie!!!!" zapewnią Wam zgodę i dłuuugie pozycie małżeńskie!!!!!!:-D:-D:-D

mis42.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry