Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pewnie juz takCiekawe czy padło już sakramentalne "TAK" u kanusi i Kamila, ale im zazdroszczę, pewnie za kilka chwil będzie gooo szkooo gooo szkooo, napewno ślicznie oboje wyglądają i wpatrują się sobie głęboko w oczka
ehhhh, fajnie się mają
![]()

cywilny trwa szybciutko ok 10-15 minut przynajmniej u nas

Edzia Ty nie zazdrość tylko juz ze swoim migiem ustalać date ślubu do roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No widzisz kochanaZ M. się pogodziliśmy ale i tak mu powiedziałam , że bardziej musi mnie wspierać.
Ogólnie to jest bardzo ciężko.:-(
Zapominajko pytałaś mnie o lek na rozstępy to jest żel Contra-tubex.
Wczoraj pierwszy raz go użyłam.

pewnie juz takcywilny trwa szybciutko ok 10-15 minut przynajmniej u nas
Edzia Ty nie zazdrość tylko juz ze swoim migiem ustalać date ślubu do roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()

, ale między czasie Kamil zasłużył,

a mój G. nadal nie 

:-

Wiesz to było tak, że na początku ja z Kanusią mówiłyśmy, że nasi "niemężowi" sobie jeszcze nie zasłużyli na zaślubinki z nami,, ale między czasie Kamil zasłużył,
a mój G. nadal nie
-
-(, i nawet nie wiem czy wogóle zasłuży
![]()
AAAAAAAAAAAA to co innegoWiesz to było tak, że na początku ja z Kanusią mówiłyśmy, że nasi "niemężowi" sobie jeszcze nie zasłużyli na zaślubinki z nami,, ale między czasie Kamil zasłużył,
a mój G. nadal nie
-
-(, i nawet nie wiem czy wogóle zasłuży
![]()

na naszą koffaną Edziulkę trzeba zasłużyć przysazły mężu Edzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Z M. się pogodziliśmy ale i tak mu powiedziałam , że bardziej musi mnie wspierać.
Ogólnie to jest bardzo ciężko.:-(
Zapominajko pytałaś mnie o lek na rozstępy to jest żel Contra-tubex.
Wczoraj pierwszy raz go użyłam.

o ten http://www.farmaplanet.pl/contratubex-zel-20g-p-944.html

Marzycielko na rozstępy???o ten http://www.farmaplanet.pl/contratubex-zel-20g-p-944.html
Ja go uzywałam na blizne po cc![]()