reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kanuś napewno kiedyś sie zdecydujecie i bedziesz w bieli i będziesz jak zawsze zresztą cudnie wyglądać.
Widzę ze w ten wekend weseliska sie szykują, jutro wielki dzień Karolinki, a w sobotę Madzienka i ja szalejemy na weselach.

Pyciołku, Ty nasza poetko, nie wyobrażam sobie tego forum bez Ciebie.

Edee, pij częściej:-D:szok::-D

reklama
Kanuś jutro tez trzymam kciuki mocno :tak::tak::tak:

Wytrwałam cały dzien bez wychodzenia z domku. Pati po poludniu juz szału dostawała, a ja z nia, wyladuje chyba w kaftanie jak jutrzejszy dzien dobiegnie konca bo Pati ma odwrotnie niz Iggy tzn. w wózku oki a w domu dramat:no::no::-(:baffled: a mamy szlaban pzrez chorobsko na wychodzenie

Aj Agacia pieknie :tak::tak::tak:

moze kiedys i ja beda w bieli:p hahah:tak:
Dziękuję Kanuś.
Powodzenia jutro :tak:
Kanuś napewno kiedyś sie zdecydujecie i bedziesz w bieli i będziesz jak zawsze zresztą cudnie wyglądać.
Widzę ze w ten wekend weseliska sie szykują, jutro wielki dzień Karolinki, a w sobotę Madzienka i ja szalejemy na weselach.
Bliźniaki miłej zabawy na weselu siostry. A świadkową będziesz sliczną :tak:

Hej dziewczynki:-)
Ja tak na 5 sekund dosłownie, bo mąż jak zwykle wieczorem cos na kompie robi i już mnie wyrzuca:angry:
Kanus ja również chciałabym życzyć Ci, aby jutrzejszy dzień był jednym z najpieknieszych w Twoim zyciu. Na pewno wszystko wypali, bedziesz sliczna panna mloda:tak: I czekamy oczywiscie na relacje i zdjatka jak najszybciej;-)
No nic spadam juz:-( Nie wiem czy uda mi sie jeszcze dzis zajrzec, jak nie to dobranoc kochane;-)

Oj dziewczynki dziekuje slicznie...

jejku.....mam stresora i wiem ,ze jutro nie bedzie lepiej....
wlasnie walcze z paznokciami....zdecydowalam sie robic sama i traz strasznie zaluje.... jak mi nie wyjdzie ten french to zwariuje....

stopki juz zrobione teraz schnie bialy paseczek u raczek....oby tylko Mari sie nie przebudzila,bo nie wiem jak tego dokonam:p hahhaha

Pyciolku Madzienka dobrze pamieta kochana nasza o 12:30.... a jeszcze tyle do zrobienia rano....kwiatki, ciasto, ogarniecie odmku..... :rofl2::rofl2::rofl2:

hey

Dzisiejszy dzień był nieźle stresujący ale myślę, że wszystko już jest na dobrej drodze.
Pysia nie miała biegunek ani wymiotów i wysokiej gorączki od rana.
Zobaczymy jak będzie jutro.

Na razie jest bardzo dobrze.

Jutro Was nadrobię bo dzisiaj padam .

Buziaczki
Dobranoc;-)

reklama
Cześć :-)
No co ? Wy jeszcze śpicie :confused: wstawać śpiochy :-p:-D

Kanuś trzymam kciuki, aby wszystko poszło po Twojej myśli, :tak::tak:i czekamy na relacje i fotki oczywiście :-) już po, tym wielkim dniu ;-)

Alanek zjadł już o 7 mleczko, teraz szaleje na podłodze, ale pewnie ok 8.30-9.00 zaliczymy jeszcze spanko :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry