reklama

Grudniowe mamusie 2008

nooooo na moje to to jest temat do superniani....:szok::-D:-D:-D

nie wiesz jak poradzic sobie z dzieciem....siedz po nocach z winkiem do trzeciej....:-D
dzieciak bedzie słodko lulał a nie tylko burał,burał....
matka z kacem spać też może,tak to jest jak sie dobrze orze...
im wiecej pijesz tym dłużej żyjesz...
sen najlepszy na kacucha ,uspisz nawet i dzieciucha:-p:-p
pyciol jestes wielka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i ty chcesz nas zostawic:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

reklama
KANUŚ jak przygotowania do wielkiego dnia????;-);-);-)
Wszystko juz gotowe...obrączki udalo sie odebrać????
Odezwij sie do nas....
Aj dobrze juz wszystko mamy...cały akcesoring....
Obrączki odebrane...pozniej zrobię zdjątka....bylismy kupic do nich pudełeczko....ladniw wygladaja....

A sie nie odzywam,bo nikt mnie tutaj nie zauważa :-(:dry::-p
Tylko Ty i Bliźniaczek się zlitował moj kochany zresztą;*
Nie stersuj się kochana, bedziesz cudna panną mlodą i wszystko sie super uda. Nie moga sie doczekac relacji i zdjec.
Co do prób nieudanych to ja bym nie próbowała, moja też pada przy wieczornej kaszce i nie zmieniam tego, tak jest dobrze i Małej i mi.

Co do stresu to ja już też mam prawie sraczkę, myśle po co mnie ta moja siora wzięła na świadkową, jakby nie miala ładnych młodych koleżanek, to wzięła mnie starą, grubą i brzydką:zawstydzona/y:

Trzymam kciuki za szybką poprawę, biedactwo

aJ Bliźniaczku moj kochany Ty mi zawssze odp....nio ja tez juz podjełam decyzje ,ze rezygnuje z ksiązkowych zasad.... chciałam chyba przedobrzyć....
Aj przestan pisac głupoty....jestes śliczna i bedziesz pieknie wyglądac....:tak::tak::tak:

Marzycielko szybciutkiego powrotu do zdrówka Oli zyczymy... i oby sie obeszło bez szpitala.....buziaczki:*

Aj dobrze juz wszystko mamy...cały akcesoring....
Obrączki odebrane...pozniej zrobię zdjątka....bylismy kupic do nich pudełeczko....ladniw wygladaja....

A sie nie odzywam,bo nikt mnie tutaj nie zauważa :-(:dry::-p
Tylko Ty i Bliźniaczek się zlitował moj kochany zresztą;*

aJ Bliźniaczku moj kochany Ty mi zawssze odp....nio ja tez juz podjełam decyzje ,ze rezygnuje z ksiązkowych zasad.... chciałam chyba przedobrzyć....
Aj przestan pisac głupoty....jestes śliczna i bedziesz pieknie wyglądac....:tak::tak::tak:

Marzycielko szybciutkiego powrotu do zdrówka Oli zyczymy... i oby sie obeszło bez szpitala.....buziaczki:*
Kana zrób zdjęcie , może mamy takie same obraczki hihi :-D

A my już po spacerku :tak:

A my wlasnie wrocilismy z reala...Pampersy w promocji!!!!!! 2 jumbo packi w cenie 84,95...

Ja za chwilke znikam do kosmetyczki zrobic pazurki bo w sobotę jedziemy na weselicho dwudniowe z Juleczką:tak::tak::tak::tak::tak:wiec w weekend bede nieobecna....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:gdyby ktos o mnie pytal:-D:-D:-D

Karolinko trzymam kciuki za jutro...myślami bedziemy z Wami:-):-):-)

A my wlasnie wrocilismy z reala...Pampersy w promocji!!!!!! 2 jumbo packi w cenie 84,95...

Ja za chwilke znikam do kosmetyczki zrobic pazurki bo w sobotę jedziemy na weselicho dwudniowe z Juleczką:tak::tak::tak::tak::tak:wiec w weekend bede nieobecna....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:gdyby ktos o mnie pytal:-D:-D:-D

Madzienko a jak czesto robisz tipsy?tzn uzupelniasz je tak?
a weselicha zazdraszczam:tak:
Kanewka dawaj zdjata obraczek...ile Was kosztowały jesli mozna wiedziec?:zawstydzona/y:;-)

Aj Madziu kochana dizekuje slicznie :-):tak: trzymaj trzymaj przydadza się,zebym nie zemdlała:p hahahaz wrażenia i nerówów:P hahah
Madzienko a jak czesto robisz tipsy?tzn uzupelniasz je tak?
a weselicha zazdraszczam:tak:
Kanewka dawaj zdjata obraczek...ile Was kosztowały jesli mozna wiedziec?:zawstydzona/y:;-)
zdjąteczka już sa :ninja2: tej maminej:p ale kiepsko wyszły..
Zapłacilismy dokłądnie 890zł....ale u złotnika...robilismy...ona brała od nas 85zł za gram...to chyab nie duzo...maja 6mm...=no nam sie podobają:)

Aj Madziu kochana dizekuje slicznie :-):tak: trzymaj trzymaj przydadza się,zebym nie zemdlała:p hahahaz wrażenia i nerówów:P hahah

zdjąteczka już sa :ninja2: tej maminej:p ale kiepsko wyszły..
Zapłacilismy dokłądnie 890zł....ale u złotnika...robilismy...ona brała od nas 85zł za gram...to chyab nie duzo...maja 6mm...=no nam sie podobają:)
widziałam...pikne Kanewka...nawet jesli nie wygladaja tak jak w rzeczywistosci...cacko:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry