reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
właśnie?????:confused::confused::confused::confused: Biedny Alanek matka z kacem się nim zajmuje :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-Dwezwać opieke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

no ok., powiem jak to było :-p:-D:-D:-D mój G był na imprezce w pracy a u mnie nocowała moja mamusia :tak::tak: no i tak od słowa do słowa, łyczek winka za łyczkiem ....:-p:-D:-D:-D:-D, a teraz muszę cierpieć, biedna ja :-(:-(, tyle, że dziś spałam z Alanem do 11.30 (z pobudką na mleczko) i znowu poszedł spać o 14 i do teraz śpi :szok::szok::szok::szok::szok: emejzinggg, nigdy tak jeszcze nie było :szok::szok:

no ok., powiem jak to było :-p:-D:-D:-D mój G był na imprezce w pracy a u mnie nocowała moja mamusia :tak::tak: no i tak od słowa do słowa, łyczek winka za łyczkiem ....:-p:-D:-D:-D:-D, a teraz muszę cierpieć, biedna ja :-(:-(, tyle, że dziś spałam z Alanem do 11.30 (z pobudką na mleczko) i znowu poszedł spać o 14 i do teraz śpi :szok::szok::szok::szok::szok: emejzinggg, nigdy tak jeszcze nie było :szok::szok:
heheh Edzia wniosek z tego taki że musisz częściej być na kacu!!!!!!!!:-D:-D:-D:-Daby Alanek grzecznie spał!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

heheh Edzia wniosek z tego taki że musisz częściej być na kacu!!!!!!!!:-D:-D:-D:-Daby Alanek grzecznie spał!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
nooooo na moje to to jest temat do superniani....:szok::-D:-D:-D

nie wiesz jak poradzic sobie z dzieciem....siedz po nocach z winkiem do trzeciej....:-D
dzieciak bedzie słodko lulał a nie tylko burał,burał....
matka z kacem spać też może,tak to jest jak sie dobrze orze...
im wiecej pijesz tym dłużej żyjesz...
sen najlepszy na kacucha ,uspisz nawet i dzieciucha:-p:-p

reklama
nooooo na moje to to jest temat do superniani....:szok::-D:-D:-D

nie wiesz jak poradzic sobie z dzieciem....siedz po nocach z winkiem do trzeciej....:-D
dzieciak bedzie słodko lulał a nie tylko burał,burał....
matka z kacem spać też może,tak to jest jak sie dobrze orze...
im wiecej pijesz tym dłużej żyjesz...
sen najlepszy na kacucha ,uspisz nawet i dzieciucha:-p:-p

:-D:-D:-D:-D:-D:-DPyciolku jesteś niesamowita:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry