tygrysek82
Fanka BB :)
Agaciu to ile Mati teraz waży??????
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
7700 gAgaciu to ile Mati teraz waży??????
Słońce może taka jego uroda7700 g

rodziców ma szczupłych więc i sam do grubasków nie należy 
głowka do góry kochana i pamiętaj że mati urodził się malutki więc inaczej przybiera
a badania zrób dla świętego spokoju żeby udowodnić lekarce że jest ok

ja rowniez tak uwazam....kazde dziecie jest inne...ty sie martwisz ze za maly ja sie martwie ze za grubySłońce może taka jego urodarodziców ma szczupłych więc i sam do grubasków nie należy
głowka kochana i pamiętaj że mati urodził się malutki więc inaczej przybiera
![]()

72 cma wzrostowo jak wypada???????
rozumiem cibie ze sie martwisz, bo my mielismy taki sam problem z nasza Karolinka , ale jeszcze w szpitalu, bo ona wychodzac ze szpitala schudla az 400 gr i w ogule nie chciala przybierac na wadze, lekarz stwierdzila ze ona juz taka jest, byla badana codziennie i nic nie wykryli, a w domu juz zaczela przybierac, ale tez jest szczupla, wiec nie przejmuj sieMartwie się bo pediatra juz wczesniej mówiła ze za mało przybiera. Boję się, że jak pojadę na te badania do Poznania to cos wykryją :-(
Słońce może taka jego urodarodziców ma szczupłych więc i sam do grubasków nie należy
głowka do góry kochana i pamiętaj że mati urodził się malutki więc inaczej przybiera
![]()

A ile waży Filipek ?ooooooo to wzrostowo taki krasnal jak mój Fifi![]()
Juz sama nie wiem , a może dlatego tak mało przybiera na wadze, bo ma szybką przemiane materii, robi czasami nawet 4 kupki dziennie :-(rozumiem cibie ze sie martwisz, bo my mielismy taki sam problem z nasza Karolinka , ale jeszcze w szpitalu, bo ona wychodzac ze szpitala schudla az 400 gr i w ogule nie chciala przybierac na wadze, lekarz stwierdzila ze ona juz taka jest, byla badana codziennie i nic nie wykryli, a w domu juz zaczela przybierac, ale tez jest szczupla, wiec nie przejmuj sie
![]()