reklama

Grudniowe mamusie 2008

A ile waży Filipek ?

Juz sama nie wiem , a może dlatego tak mało przybiera na wadze, bo ma szybką przemiane materii, robi czasami nawet 4 kupki dziennie :-(
teraz waży 8650, i robi 2 kupki dziennie ,ponadto od jakiegoś czasu zjada 2 obiadki:baffled: a jak zje jeden to musi pomić mlekiem:baffled::baffled: a wiadomo że jak Mati robi więcej kupek to ma lepszą przemianę materii:tak::tak: będzie modelem!!!!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p

reklama
Juz sama nie wiem , a może dlatego tak mało przybiera na wadze, bo ma szybką przemiane materii, robi czasami nawet 4 kupki dziennie :-(
wiesz co najlepiej zrobic, tak mi powiedziala w szpitalu doktorka i jak tak zrobilam
kupilam wage dla niemowlaka, szczerze mowic kosztowala mnie az 300zl, ale mialam spokojne nerwy, bo doktorka powiedzial ze problem jest wtedy kiedy dziecko robiac kupki chudnie z dnia na dzien, wiec na poczatku przed miesiac wazylam kazde rano po obudzeniu, nago bez pampersa i przed jedzeniem, i op tej samej godzine, moja wtedy tez robila tak okolo 5 kupek, wiec moze zainwestuj w wage i bedziesz spokojniejsza i jak tylko zauwazysz ze waga jest nizsza jak dnia poprzedniego wtedy zaczynaj sie martwic i rob szczegolowe badania

Hey :-)

Ja Was troszkę podczytuję i przyszłam zaprowadzić troszkę porządku :-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D, bo widzę, że jakieś kupki itp. się wkradły na główny, to pewnie zaraz się szeryf zjawi ;-):tak::tak: w celu, wiadomo jakim :-p:-D:-D:-D:-D:-D, nie, nie będę się wymądrzać, tylko mnie kac męczy:zawstydzona/y::-( i nudzi mi się :-( idę chyba lulu, bo mój krasnal też śpi :tak:

teraz waży 8650, i robi 2 kupki dziennie ,ponadto od jakiegoś czasu zjada 2 obiadki:baffled: a jak zje jeden to musi pomić mlekiem:baffled::baffled: a wiadomo że jak Mati robi więcej kupek to ma lepszą przemianę materii:tak::tak: będzie modelem!!!!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p
ooo to ładnie wazy az 1 kg wiecej od Mateuszka a jest młodszy :tak:.
A moze mu dawac dwa razy obiadek ... bo Mati zje raz i to połowe słoiczka tego najwiekszego. I moze to mało.

Hey :-)

Ja Was troszkę podczytuję i przyszłam zaprowadzić troszkę porządku :-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D, bo widzę, że jakieś kupki itp. się wkradły na główny, to pewnie zaraz się szeryf zjawi ;-):tak::tak: w celu, wiadomo jakim :-p:-D:-D:-D:-D:-D, nie, nie będę się wymądrzać, tylko mnie kac męczy:zawstydzona/y::-( i nudzi mi się :-( idę chyba lulu, bo mój krasnal też śpi :tak:
edee, my to robi specjalnie:-D:-D:-Dzeby w koncu sie szeryf pojawil, bo osttanio nas zaniedbuje

ooo to ładnie wazy az 1 kg wiecej od Mateuszka a jest młodszy :tak:.
A moze mu dawac dwa razy obiadek ... bo Mati zje raz i to połowe słoiczka tego najwiekszego. I moze to mało.
powiem ci Agaciu że moj fifi nie przepada za słoiczkowymi obiadkami , zje jeden słoiczek mały lub 3/4 dużego i to wszystko no chyba że to rybka hihihi ale uwielbia moje obiadki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i jak ja osobiście sama ugotuję :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p to wcina dwie pełniutkie miseczki:tak::tak: jedna za druga:tak::tak::tak: j
a tak mi się jeszcze przypomniało że w tych poradnichach żywieniowych różnych firm jest napisane że nasze dzieci w tym wieku powinny zjadać już dwa dania na pierwsze zupka bez mięska a na drugie warzywka z mięskiem:confused::confused:więc jesli Mati ma ochote na dwa dania to może zacznij tak dawać????:tak::tak:
edee, my to robi specjalnie:-D:-D:-Dzeby w koncu sie szeryf pojawil, bo osttanio nas zaniedbuje
tak tak mamusia ma racje specjalnie czekamy na kare od szeryfa:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry