pyciolek87
Mama Alexa:*
tylko Tygrys po co mam sie wsciekac jka Ty z tym slimaczym tempem

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

kochana lepiej wściekać na ślimaka niż wcale na bb nie zaglądaćtylko Tygrys po co mam sie wsciekac jka Ty z tym slimaczym tempem![]()

kochana lepiej wściekać na ślimaka niż wcale na bb nie zaglądać![]()

hihihii...Tygrys...ty nałogu....naprawde bedziecie za mna tesknić?????????????????????????????????????????????????????kochana lepiej wściekać na ślimaka niż wcale na bb nie zaglądać![]()

trzymaj sieMy juz po wizycie.
Dostaliśmy elektorlity i skierowanie na szpital .
Jeśli stan się nie zmieni lub pogorszy jedziemy na kroplówki.
Podejrzewają czerwonkę.
Na razie Młoda troszkę lepiej się ma więc jestem dobrej myśli , że to delikatny przebieg będzie.
Przy czerwonce jutro może być gorzej więc dzisiaj na razie obserwujemy i poimy.
Dzięki za wsparcie. Nigdy jeszcze nie widziałam tak słabej Oli.:-(

Marzycielko u Martyny kiedyś jak podejrzewano czerwonkę to okazało się to zwykłym rotawirusem. Trzymam kciuki żeby Oliwka szybciutko dochodziła do siebie i żeby obesżło się bez szpitalaMy juz po wizycie.
Podejrzewają czerwonkę.
Na razie Młoda troszkę lepiej się ma więc jestem dobrej myśli , że to delikatny przebieg będzie.
tak będę:-hihihii...Tygrys...ty nałogu....naprawde bedziecie za mna tesknić?????????????????????????????????????????????????????
biedna Oli:-(My juz po wizycie.
Podejrzewają czerwonkę.
lubelsko-grudniowa gwiazdeczka, brawo!!!!!!!!!!!
mnie tez gardlo boli
a tego latania o zazdroszcze tobie
a powiedz mi jak to jest z tymi tipsamy, boja strasznie chce zrobic, a moj mezowy mi odradza, ze to szkodliwe ze paznokc sie niszczy i takie tam

z mala przerwa na koncowke ciazy i jakies 5 miesiecy po...teraz mam znowu...jestem super zadowolona, rączki zawsze wyglądaja ślicznie zadbane, a co do niszczenia paznokci to troche mam odmienne zdanie moje wcale nie wygladaly tak zle po 6 latach jak zdjelam...podobno najwazniejsza zasada przy usuwaniu to poczekac az paznokcie odrosna a nie spilowywac czy sciagac acetonem akryl...ja tak zrobilam i moje byly calkiem ok po tylu latach...ja POLECAM!!!!!Sprobuj a sama przekonasz sieMy juz po wizycie.
Podejrzewają czerwonkę.

Pyciolku chcesz mi zięciunia odizolowac od Juleczki, zakladaj neta za rada Tygryska koniecznie....widzialas co wczoraj dzialo sie na bb...nikt nie zagladal a jak juz Ciebie zabraknie to wykasuja nasz wątek