reklama

Grudniowe mamusie 2008

Tygrysku ale nic Ci nie bedzie...Pyciolek i tak Cie kocha:-):-)ty jestes my number one:-Dkochana ja bede do was zagladac bo moja siorka mieszka niedaleko mojej mamy i oni wlasnie maja neta:tak:wiec zagladac bede i zdawac relacje...a co do neta na wylacznosc to zalezy kiedy ogarniemy sie z remontem:confused:
a duży remont planujecie???????w tym roku kalendarzowym się wyrobicie hiih:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Cześć dziewczynki :)

asiulkaa przekaż grtaulacje Filipkowi za tego zębolka. No i oczywiście kciuki trzymam :)

landryneczko dzięki za link.

Marzycielko i jak tam Oliwcia??? Mam nadzieję, że to nic poważnego....

A mój Oluś niedawno wstał, chcociaż pobudkę miał już o 6:50, ale go przetrzymałam i usnął o 8 :) No cóż-@ nadal brak.... Daję sobie czas do soboty i skoczę do apteki :)
A tak w ogóle, to w tej beznadziejnej mojej Mozzilli nie działają "+" ani buźki......

Cześć dziewczynki :)

asiulkaa przekaż grtaulacje Filipkowi za tego zębolka. No i oczywiście kciuki trzymam :)

landryneczko dzięki za link.

Marzycielko i jak tam Oliwcia??? Mam nadzieję, że to nic poważnego....

A mój Oluś niedawno wstał, chcociaż pobudkę miał już o 6:50, ale go przetrzymałam i usnął o 8 :) No cóż-@ nadal brak.... Daję sobie czas do soboty i skoczę do apteki :)
A tak w ogóle, to w tej beznadziejnej mojej Mozzilli nie działają "+" ani buźki......

Patrysiu kope lat!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D gdzies Ty była gdy cię nie było???????????????:szok::szok::szok::szok::-):-):-)

no wlasnie, tak sobie nas zostawisz, nie ladnie

a co nie mozesz sobie zalozyc neta u mamy:confused::confused::confused:
przeciez teraz tyle mozliwosci, i z kablowki, i z komorki etc, wiec niema co
zobaczymy...ale po co mam tam mamie mieszac....i tak mi glupio ze bedziemy mieszakc u niej:zawstydzona/y:

a duży remont planujecie???????w tym roku kalendarzowym się wyrobicie hiih:-D:-D:-D:-D:-D
mam nadzieje:confused::-D:-D jesli moj luby nie pojdzie w tym roku to tak...a jak pojdzie tro pewnie bedzie opoznienie:-D

zobaczymy...ale po co mam tam mamie mieszac....i tak mi glupio ze bedziemy mieszakc u niej:zawstydzona/y:

mam nadzieje:confused::-D:-D jesli moj luby nie pojdzie w tym roku to tak...a jak pojdzie tro pewnie bedzie opoznienie:-D

gdzie Twoj luby nie pojdzie w tym roku??????:confused::confused::confused:

Jak zwykle ma przejścia z internetem. Przeglądarka mnie wywala z bb...podejrzewam, że to mój G rzucił w końcu jakąs klątwe

ech ci mężczyźni :-D:-D:-D:-D zawsze jak cos nie teges to trzeba na kogoś zwalic winę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry