reklama

Grudniowe mamusie 2008

Katar u dziecka to najgorsza rzecz na swiecie kupiłam Fride ale po pierwszym uzyciu jak sie Pati pzrekonała co i jak to juz uniki stosuje i arie operowe ze ho ho :sorry2:
A co mądra jest, jak załapała o co chodzi to unika, co ją będziesz męczyc:baffled:.
Życze zeby dzisiejszy dzionek był spokojniejszy i weselszy

Witajcie;
ja dzisiaj kiepską nockę zaliczyłam, bo młody nad ranem ponad godzinny koncert dał. Powodów niestety nie poznałam...:baffled: Mam wrażenie, że jestem beznadziejną mamą:-(
Nie jesteś beznadziejną mamą, tylko najwspanialsza na świecie, tyle, ze trochę przemęczoną

reklama
a powiedz mi jak to jest z tymi tipsamy, boja strasznie chce zrobic, a moj mezowy mi odradza, ze to szkodliwe ze paznokc sie niszczy i takie tam
to prawda paznokcie troszke sie niszcza, ja mam bardzo brzydkie swoje paznokcie, takie kruche, lamliwei szerokie a przy tipsach to clakiem fajnie wygladaja:tak:

boze jaki brak odpowiedzialnosci i jeszcze te wzpowiedzi dyrektorki:wściekła/y::angry:
Witajcie;
ja dzisiaj kiepską nockę zaliczyłam, bo młody nad ranem ponad godzinny koncert dał. Powodów niestety nie poznałam...:baffled: Mam wrażenie, że jestem beznadziejną mamą:-(.
przestan bzdurzy opowiadac!!!!!!! dla swojego dziecka jestes najlepsza mama na cwiecie:tak::tak::tak:

HEJ kochane,
wpadłam się chociaz przywitać, bo od dwóch dni zero weny na pisanie wpadłam chyba w jakiś dół przez tą paskudną pogodę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: odezwę się jak mi minie, bo nie chcę przynudzać, bużki kochane
i wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych i zaległych solenizantów;-)

Gwiazdka Kuriera Lubelskiego:-D:-D:-D:-D

Zobaczcie
http://www.kurierlubelski.pl/module-dzial-viewpub-tid-9-pid-76910.html

na drugim zdjęciu JA!!!!rok temu;-))))
Madziu GWIAZDECZKO nasza kochana:-) ładnie ładnie wyglądasz....:tak:
witajcie:-)

paczki z rzeczami już posłane...;-) 230 kilosów:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a ja naprawde brałam najwazniejsze:zawstydzona/y:
masakra:zawstydzona/y:no....ale juz trudno...Alex mi się nie wypłaci:szok::-D:-Dwiększosć rzeczy jest właśnie Jego:rofl2::szok:

zdrówka dla Patusi:-)
Aj jeszcze troskzu i bedziesz z nami....tutaj na miejscu...no z wiekszoscia nas:P
Dziewczyny jestem przerażona!
Oliwcia ma biegunkę , wymioty i jest strasznie senna ,biała jak płótno i trzęsła się na moich rękach!!
Zaraz jedziemy do lekarza!

Boże Ona nigdy nie chorwała ! Co się dzieje??:-(:-(:-(:-(:-(
Marzycielko kurcze pisz jak tylko wrócisz co i jak....sama sie wsytraszyłam...ale jestem pewna,ze bedzie wszystko dobrze...:tak: trzymamy kciukasy mocko:tak::tak::tak:
Dzien dobry;-) Ale u nas paskudna pogoda, leje i ciemno jest, jakby co najmniej wieczor byl:-( Mam nadzieje, ze pogoda wyklaruje sie jeszcze w ciagu dnia. W nocy znowu jakies 3 pobudki, wiec jakby nie patrzcec to lepiej niz ostatnio:tak:

Nie landryneczko:no: Chcemy wziac normalny kredyt hipoteczny na budowe domku. Na ten kredyt dla mlodych malzenstw sie nie zalapiemy, maz ma za wysokie zarobki. Ale dzis przez ten kryzys banki bardzo ostroznie udzielaja kredyty, dlatego mimo ze spelniamy wszystkie warunki to stres jest:confused:

O matko boska:szok: Cos Ty tam kobieto napakowala??? Niezle 230kilosow:szok: Ale za transport to rzeczywiscie niewiele:tak: A kiedy dokladnie wyjezdzacie?

Czekamy na wiesci co z Oliwka. Na pewno wszystko bedzie dobrze:tak:

Ollciu niestety tych guzow i siniakow bedzie coraz wiecej i musimy sie do tego przyzwyczaic:tak: Daj znac po wizycie jak tam wymiary Bartusia:tak:

Blizniaczku mnie jak rozklada biore tabcin, jak dla mnie to najsilniejszy lek na przeziebienie i prawie zawsze pomaga:tak:
Ja znowu zazdroszcze Ci troszke tej bieganiny. Lubie jak cos sie dzieje. To siedzenie w domu i montonia mnie zabija, jeszcze teraz ta pogoda coraz gorsza, nie wiem jak przezyje zime:-(

Asiu mi sie zawze tak chce smiac jak czytam jaka u Ciebie pogoda....bo u nas zawsze na odwrót....jak u ciebie słoenczko to u mnie leje i jest ponuro...a u nas dziisaj od rana słonce i błekitne niebo :-p

No a tak pzoa tym to witam.....
Zaczyna mi sie udzielac stresor....wszystko juz pokupowane....tylko jeszcze trinken zostało.. po 13 obraczki do odebrania w koncu..... jaaaaaaaaaaaaaaaaaa....umre jutro...

Mała własnie zasneła...miałam isc na kawke do kumpeli z bloku obok i dupcia, poszła do wc mała w łózeczku z butelka herboatki ,zeby nie krzycząła,ze mnie nei wdizi....wracam a ona ledwo na oczka widzi...no to połozylismy ja lulku...

W ogóle mmauski doradzcie mi....
Mała zssypia zawsze pijac mleckzo wieczorkiem,albo w łozeckzu ,albo u mnie na raczkach,ale potem ja odkładam i spokojnie spi....
Wczoraj jednak chciałam spróbowac ja uspac według tej ksiazki...no i było mleczko wczensiej..a potem próby....nieudane dodam,bo mała niedosc,ze od płaczu i wrzasku sie rozbudzia to jeszcze stresr dla niej niesamowity....zrezygnowałam...
Co wy o tym myslicie>>>>?:-(

Hejka Babolki Pati chorowitka spi a ja szybciutko nadrabiam zaległosci na bb:-)
Kawke popijam tez :-) szybciutko, poniewaz wczorajsza stała do wieczora nie wypita z braku sekundki dla siebie:baffled:
Katar u dziecka to najgorsza rzecz na swiecie kupiłam Fride ale po pierwszym uzyciu jak sie Pati pzrekonała co i jak to juz uniki stosuje i arie operowe ze ho ho :sorry2:

Mopku ja nasza Mari wziełam sposobem z Frida...u nas podziałał...bo tez były wrzaski i uniki....
Najpierw łaskotki i takie tam,potem niby dla zartów ta Frida czytą oczywiscie...po policzku tak zasysam delikatnie, na brudce, na czułu,a potem nosek.....najpierw koncóweczka nocka,a potem jedna dziureczka, druga dziureczka....
Wyszło za drugim czy trzecim podejsciem ,ale wyszło :-p:tak:

Coś mnie bierze, mam katar i boli mnie gardło, ratunku w sobote wesele, a mnie rozkłada:wściekła/y:
Wczoraj byli u nas znajomi i ich sy tak sobie rozwalił palca (wsadził w bramkę i przyciął), ze skończyło się na zrywaniu paznokcia i załozeniu kilku szwów, na dodatek dostał 5 zastrzyków w palec.:no:
około 21 przyszła koleżanka robic mi paznokcie i siedziałyśmy do 23:30, obłęd normalnie.

Dzisiaj po pracy jestem umówiona na depilację i na solarium, ciągle latam, juz nie wyrabiam
zdrówka!!!!!!!!!!!!!! kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

ja mam neta z Vectry i jestem zadowolona :tak: bardzo dużo ściągamy z sieci i nie wiem nic o żadnych limitach :-D
No tak Vectra to internet stacionarny ( stałe łącze) i tam nie masz limitów ale ja mam z Play online bezprzewodowy a tam jest limit miesięczny , dlatego jak tylko skonczy się nam umowa zmieniamy tez na internet stacionarny z kablówki:tak::tak::tak:miesiecznie cena taka sama a o ile lepszy:tak::tak::tak:( a jeszcze poprzednio mieliśmy neta z Plusa cholercia tam dopiero sobie nerw nastrzępiłam!!!!brrrrrrr)

co do fridy to gdy chcę jakiegos gilka fifowi wyciagnąć to ja wyciagam zasysam a Fifi wtedy marszczy nosek i wciaga te gile i tak sie meczymy ja wyciagam a on wciaga:baffled::baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D

Madziu nonoo normlanie sławna się robisz!!!!!!!!!!!!! Marzycielka była w Tv Madzieńka w prasie!!!!!!!!!!!!!!!!! sławne te nasze grudnióweczki:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
witamy czwartkowo kobitki:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
pospałam do 9.00:szok::-D:-D:-D bo moj niemezowy łaskawy zgarnął dziecia do salonu:-Da pozatym już chyba 6 nocy to tatus wstaje do dziecia:-pma wolne to niech wstaje:rofl2::-D:-Ddzisiaj Alex obudził sie 2 razy potem o 5.20 mlećko i spinkał do 7.00:tak:czyli tata wyspany:-D:-D

Dziewczyny jestem przerażona!
Oliwcia ma biegunkę , wymioty i jest strasznie senna ,biała jak płótno i trzęsła się na moich rękach!!
Zaraz jedziemy do lekarza!

Boże Ona nigdy nie chorwała ! Co się dzieje??:-(:-(:-(:-(:-(

czekamy na relacje polekarzowej

Dzien dobry;-) Ale u nas paskudna pogoda, leje i ciemno jest, jakby co najmniej wieczor byl:-( Mam nadzieje, ze pogoda wyklaruje sie jeszcze w ciagu dnia. W nocy znowu jakies 3 pobudki, wiec jakby nie patrzcec to lepiej niz ostatnio:tak:

Nie landryneczko:no: Chcemy wziac normalny kredyt hipoteczny na budowe domku. Na ten kredyt dla mlodych malzenstw sie nie zalapiemy, maz ma za wysokie zarobki. Ale dzis przez ten kryzys banki bardzo ostroznie udzielaja kredyty, dlatego mimo ze spelniamy wszystkie warunki to stres jest:confused:

O matko boska:szok: Cos Ty tam kobieto napakowala??? Niezle 230kilosow:szok: Ale za transport to rzeczywiscie niewiele:tak: A kiedy dokladnie wyjezdzacie?

Czekamy na wiesci co z Oliwka. Na pewno wszystko bedzie dobrze:tak:

Ollciu niestety tych guzow i siniakow bedzie coraz wiecej i musimy sie do tego przyzwyczaic:tak: Daj znac po wizycie jak tam wymiary Bartusia:tak:

Blizniaczku mnie jak rozklada biore tabcin, jak dla mnie to najsilniejszy lek na przeziebienie i prawie zawsze pomaga:tak:
Ja znowu zazdroszcze Ci troszke tej bieganiny. Lubie jak cos sie dzieje. To siedzenie w domu i montonia mnie zabija, jeszcze teraz ta pogoda coraz gorsza, nie wiem jak przezyje zime:-(

kochana dokładnie wylatujemy w niedziele o 6.00:crazy: czyli ok 4.30 juz na lotnisku musimy być:dry:no ale cóż,nie ma spania:-D
gratulujemy postepów Filipkowych w spaniu:tak:;-):-)

hej hej witam się i ja Tygrys:-):-)
Pogoda za oknem pochmurna:-( szaro buro i ponuro:-(:-(:-(jednym słowem sennie:baffled::baffled: zatem dziś litrami kawę trzeba pić i inne wspomagacze:baffled::baffled::baffled::baffled:

Kurcze tak mi wolno internet chodzi , wczoraj naściągałam z sieci i mi limit sie wyczerpał i będzie tak muliło do końca miesiąca!!!!!!!!! zwariuję:crazy::crazy::crazy: ale w październiku kończy nam się umowa z Play Online i zakładamy normalne łącze:crazy::crazy::crazy: ufffffffffffffff wtedy odżyję :-D:-D:-D:-D

u mnie też kawa idzie w ruch:zawstydzona/y:dzieć spi,tata wyszedł gdzies na chwilke:tak:
no nie ma jak normalne łącze:tak:jeszcze tylko pare dni Tygrych i bedziesz ściągać co popadnie bez zaniedbywania bb:-D

kochana dokładnie wylatujemy w niedziele o 6.00:crazy: czyli ok 4.30 juz na lotnisku musimy być:dry:no ale cóż,nie ma spania:-D
gratulujemy postepów Filipkowych w spaniu:tak:;-):-)

Pyciol Ty wstręciuchu!!!!!!!!!!!!! to już teraz w sobotę bedziesz z nami ostatni raz!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????:szok::szok::szok::szok::-(:-(:-(:-( jeny Tygrys będzie tęsknić hlip hlip:-(:-(:-(:-( a kiedy będziesz miała internet??? za ile tygodni????? przeciez ja się zapłaczę z rozpaczy w jakąś depreche popadne z tęsknoty:-(:-(:-(:-(

Pyciol Ty wstręciuchu!!!!!!!!!!!!! to już teraz w sobotę bedziesz z nami ostatni raz!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????:szok::szok::szok::szok::-(:-(:-(:-( jeny Tygrys będzie tęsknić hlip hlip:-(:-(:-(:-( a kiedy będziesz miała internet??? za ile tygodni????? przeciez ja się zapłaczę z rozpaczy w jakąś depreche popadne z tęsknoty:-(:-(:-(:-(
Tygrysku ale nic Ci nie bedzie...Pyciolek i tak Cie kocha:-):-)ty jestes my number one:-Dkochana ja bede do was zagladac bo moja siorka mieszka niedaleko mojej mamy i oni wlasnie maja neta:tak:wiec zagladac bede i zdawac relacje...a co do neta na wylacznosc to zalezy kiedy ogarniemy sie z remontem:confused:

reklama
no wlasnie, tak sobie nas zostawisz, nie ladnie
Tygrysku ale nic Ci nie bedzie...Pyciolek i tak Cie kocha:-):-)ty jestes my number one:-Dkochana ja bede do was zagladac bo moja siorka mieszka niedaleko mojej mamy i oni wlasnie maja neta:tak:wiec zagladac bede i zdawac relacje...a co do neta na wylacznosc to zalezy kiedy ogarniemy sie z remontem:confused:
a co nie mozesz sobie zalozyc neta u mamy:confused::confused::confused:
przeciez teraz tyle mozliwosci, i z kablowki, i z komorki etc, wiec niema co

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry