Hej mamuśki.
Pamiętacie mnie jeszcze troszku????
Już się tłumaczę-cos mi się porobiło z przeglądarką internetową i za każdym razem wywalało mnie z bb, pojawiał się błąd i zawieszało stronę. Ile ja się nawkurzałam, żeby przeczytać cokolwiek, oczywiście o pisaniu nie było mowy. Teraz zainstalowałam Mozzillę, ale nie M Firefox, tylko jakąś do d**y i muszę zmienić.
U nas pojawiły sie górne dwójki, ale nadal brak jedynek, więc mój synuś wygląda conajmnie dziwnie. Po chorobie Olka nie ma śladu, ale tylko dzięki antybiotykowi-to niestety moje dziecko odziedziczyło po mnie i bez antybiotyku się nie obeszło. Nie pomogły nawet inhalacje i po dwóch miesiącach choroby w końcu mu przeszło. Jeśli chodzi o mnie, to cóż... cos mi szwankuje @ i mam nadzieję, ze to przez karmienie piersią, chociaż jak bedzie inaczej to będę przeszczęśliwa ;-)
Mam do Was dwie prosby: pomóżcie mi proszę wybrać imię dla psiaka, bo moi rodzice kupili owczarka niemieckeigo długowłosego i nie wiedzą jak go nazwać. A druga prośba-czy może ktoś mi wyjaśnić w wątku zakupowym, czym różnia się te wszystkie modele wózków Maclarena???? Bo ja na przykład nie widze różnicy między Quest i Techno. ale może się mylę...
No i najważniejsze-Patusiu ogromny buziak z okazji kolejnego miesiączka.