Madzienka
Mama Julci i Lenki
Madzienka, to aż do Chorzowa jechaliście?
Nie dzisiaj i jutro Akademia jest w Lublinie...

Co sie dzieje dlaczego nikt tu nie zaglada

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Madzienka, to aż do Chorzowa jechaliście?

Zupełnie nie wiem co mam ci odpisać Mamusia. Ja zaglądam raczej chaotycznie, jak mi dziecko pozwoli
![]()

no wlasnieNie dzisiaj i jutro Akademia jest w Lublinie...
Co sie dzieje dlaczego nikt tu nie zaglada![]()

Marzycielko rekrutacja najczęściej trwa kilka tyg. poza tym po wakacjach firmy muszą się ogarnąć. Będzie dobrze...
, na zapalenie mieszków włosowych i na rozstepy.

:-
Ja bym lekko podrecila i upiela wloskiNo mi też będzie fryzjerka upinała, ale sama musze zdecydowac czy chce proste czy kręcone

Witaj Patusiu;-) Jestes usprawiedliwiona, tzn Twoja nieobecnoscHej mamuśki.
Pamiętacie mnie jeszcze troszku????
Już się tłumaczę-cos mi się porobiło z przeglądarką internetową i za każdym razem wywalało mnie z bb, pojawiał się błąd i zawieszało stronę. Ile ja się nawkurzałam, żeby przeczytać cokolwiek, oczywiście o pisaniu nie było mowy. Teraz zainstalowałam Mozzillę, ale nie M Firefox, tylko jakąś do d**y i muszę zmienić.
U nas pojawiły sie górne dwójki, ale nadal brak jedynek, więc mój synuś wygląda conajmnie dziwnie. Po chorobie Olka nie ma śladu, ale tylko dzięki antybiotykowi-to niestety moje dziecko odziedziczyło po mnie i bez antybiotyku się nie obeszło. Nie pomogły nawet inhalacje i po dwóch miesiącach choroby w końcu mu przeszło. Jeśli chodzi o mnie, to cóż... cos mi szwankuje @ i mam nadzieję, ze to przez karmienie piersią, chociaż jak bedzie inaczej to będę przeszczęśliwa ;-)
Mam do Was dwie prosby: pomóżcie mi proszę wybrać imię dla psiaka, bo moi rodzice kupili owczarka niemieckeigo długowłosego i nie wiedzą jak go nazwać. A druga prośba-czy może ktoś mi wyjaśnić w wątku zakupowym, czym różnia się te wszystkie modele wózków Maclarena???? Bo ja na przykład nie widze różnicy między Quest i Techno. ale może się mylę...
No i najważniejsze-Patusiu ogromny buziak z okazji kolejnego miesiączka.
A co do @ czekamy na dalsze wiesci:-) Wlasnie ostatnio myslalam ktora z nas jako pierwsza bedzie kolejny raz mamusia

Ja bym lekko podrecila i upiela wloski
Witaj Patusiu;-) Jestes usprawiedliwiona, tzn Twoja nieobecnosc![]()
Gratulujemy zebolkow Olusiowi, pewnie slodko wygladaA co do @ czekamy na dalsze wiesci:-) Wlasnie ostatnio myslalam ktora z nas jako pierwsza bedzie kolejny raz mamusia
Dziewczyny dzieki za trzymacie kciukow i pozytywne fluidy. Musi byc dobrze jesli tyle osob jest z nami i naszym kredytem
Tygrysku jesli moge zapytac w jakim banku braliscie kredyt?
A nam w koncu przebil sie zabek, ktory tak dlugo meczyl mojego Skarba. Takze mamy juz cztery sztuki:-)
A kurcze i zapomnialabym znowu, bo rano oczywiscie wylecialo mi z glowy
Stoooo latek dla naszej Patusi dzisiejszej solenizantki!!!

no....ale juz trudno...Alex mi się nie wypłaci

większosć rzeczy jest właśnie Jego