Madzienka
Mama Julci i Lenki
Madzienka, to aż do Chorzowa jechaliście?
Nie dzisiaj i jutro Akademia jest w Lublinie...

Co sie dzieje dlaczego nikt tu nie zaglada

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Madzienka, to aż do Chorzowa jechaliście?

Zupełnie nie wiem co mam ci odpisać Mamusia. Ja zaglądam raczej chaotycznie, jak mi dziecko pozwoli
![]()

no wlasnieNie dzisiaj i jutro Akademia jest w Lublinie...
Co sie dzieje dlaczego nikt tu nie zaglada![]()

Marzycielko rekrutacja najczęściej trwa kilka tyg. poza tym po wakacjach firmy muszą się ogarnąć. Będzie dobrze...
, na zapalenie mieszków włosowych i na rozstepy.

:-
Ja bym lekko podrecila i upiela wloskiNo mi też będzie fryzjerka upinała, ale sama musze zdecydowac czy chce proste czy kręcone

Witaj Patusiu;-) Jestes usprawiedliwiona, tzn Twoja nieobecnoscHej mamuśki.
Pamiętacie mnie jeszcze troszku????
Już się tłumaczę-cos mi się porobiło z przeglądarką internetową i za każdym razem wywalało mnie z bb, pojawiał się błąd i zawieszało stronę. Ile ja się nawkurzałam, żeby przeczytać cokolwiek, oczywiście o pisaniu nie było mowy. Teraz zainstalowałam Mozzillę, ale nie M Firefox, tylko jakąś do d**y i muszę zmienić.
U nas pojawiły sie górne dwójki, ale nadal brak jedynek, więc mój synuś wygląda conajmnie dziwnie. Po chorobie Olka nie ma śladu, ale tylko dzięki antybiotykowi-to niestety moje dziecko odziedziczyło po mnie i bez antybiotyku się nie obeszło. Nie pomogły nawet inhalacje i po dwóch miesiącach choroby w końcu mu przeszło. Jeśli chodzi o mnie, to cóż... cos mi szwankuje @ i mam nadzieję, ze to przez karmienie piersią, chociaż jak bedzie inaczej to będę przeszczęśliwa ;-)
Mam do Was dwie prosby: pomóżcie mi proszę wybrać imię dla psiaka, bo moi rodzice kupili owczarka niemieckeigo długowłosego i nie wiedzą jak go nazwać. A druga prośba-czy może ktoś mi wyjaśnić w wątku zakupowym, czym różnia się te wszystkie modele wózków Maclarena???? Bo ja na przykład nie widze różnicy między Quest i Techno. ale może się mylę...
No i najważniejsze-Patusiu ogromny buziak z okazji kolejnego miesiączka.
A co do @ czekamy na dalsze wiesci:-) Wlasnie ostatnio myslalam ktora z nas jako pierwsza bedzie kolejny raz mamusia

Ja bym lekko podrecila i upiela wloski
Witaj Patusiu;-) Jestes usprawiedliwiona, tzn Twoja nieobecnosc![]()
Gratulujemy zebolkow Olusiowi, pewnie slodko wygladaA co do @ czekamy na dalsze wiesci:-) Wlasnie ostatnio myslalam ktora z nas jako pierwsza bedzie kolejny raz mamusia
Dziewczyny dzieki za trzymacie kciukow i pozytywne fluidy. Musi byc dobrze jesli tyle osob jest z nami i naszym kredytem
Tygrysku jesli moge zapytac w jakim banku braliscie kredyt?
A nam w koncu przebil sie zabek, ktory tak dlugo meczyl mojego Skarba. Takze mamy juz cztery sztuki:-)
A kurcze i zapomnialabym znowu, bo rano oczywiscie wylecialo mi z glowy
Stoooo latek dla naszej Patusi dzisiejszej solenizantki!!!

no....ale juz trudno...Alex mi się nie wypłaci

większosć rzeczy jest właśnie Jego