reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Marzycielko rekrutacja najczęściej trwa kilka tyg. poza tym po wakacjach firmy muszą się ogarnąć. Będzie dobrze...

Masz racje :-)
Mam nadzieję, że znajdziemy coś szybciutko .

A moja Oli szaleje w łóżeczku i na razie ani myśli spać.
W czasie kąpieli zażywała biczów wodnych , które sama sobie robiła prysznicem :-)
A jaka zdziwona była jak w twarz celnęła hahaha

Ja po powrocie od dermatologa dostałam : tabletki na problemy z cerą, maść na zajady:baffled:, na zapalenie mieszków włosowych i na rozstepy.
Mam nadzieję, że ten arsenał mi pomoże:-)

Zaraz idę się kąpać a potem zjem kolacyjkę na ostro przyżądzoną przez teścia.

Miłej Nocki
papa

Patusia bardzo dziekuje za zyczonka
Dzis biedulka ostro dała czadu, ale usprawiedliwiona, bo chora jest, katar ciurkiem leci wiec się krztusi, dusi , koszmar, na szczescie osłuchowo nie ma nic, do tego gorne jedynki wyłaza i wsio ją boli wiec cała dzis we łzach a ja do tego zabrałam sie za przetwory bo dostałam od kolegi wiaderko owocków na i wyszło z tego takie beznadziejne "cos" ze koszmar :no::crazy:
ogolnie dzien zaliczam do najgorszych w tym roku kalendarzowym a nocy juz sie boje bo przy katarku to kiepskawo sie spi :baffled::-(:no: ostatnia noc tez masakryczna była
Tyle moich zalów, sorki, ze smece ale wyłam cały wieczor jak bobr na szczescie teraz juz troszke do siebie dochodze, ide spac poki sie da
Dobranoc
Buziolki i zdróweczka dla Maluszków:tak:

Hej mamuśki.

Pamiętacie mnie jeszcze troszku????
Już się tłumaczę-cos mi się porobiło z przeglądarką internetową i za każdym razem wywalało mnie z bb, pojawiał się błąd i zawieszało stronę. Ile ja się nawkurzałam, żeby przeczytać cokolwiek, oczywiście o pisaniu nie było mowy. Teraz zainstalowałam Mozzillę, ale nie M Firefox, tylko jakąś do d**y i muszę zmienić.

U nas pojawiły sie górne dwójki, ale nadal brak jedynek, więc mój synuś wygląda conajmnie dziwnie. Po chorobie Olka nie ma śladu, ale tylko dzięki antybiotykowi-to niestety moje dziecko odziedziczyło po mnie i bez antybiotyku się nie obeszło. Nie pomogły nawet inhalacje i po dwóch miesiącach choroby w końcu mu przeszło. Jeśli chodzi o mnie, to cóż... cos mi szwankuje @ i mam nadzieję, ze to przez karmienie piersią, chociaż jak bedzie inaczej to będę przeszczęśliwa ;-)

Mam do Was dwie prosby: pomóżcie mi proszę wybrać imię dla psiaka, bo moi rodzice kupili owczarka niemieckeigo długowłosego i nie wiedzą jak go nazwać. A druga prośba-czy może ktoś mi wyjaśnić w wątku zakupowym, czym różnia się te wszystkie modele wózków Maclarena???? Bo ja na przykład nie widze różnicy między Quest i Techno. ale może się mylę...

No i najważniejsze-Patusiu ogromny buziak z okazji kolejnego miesiączka.

No mi też będzie fryzjerka upinała:-D, ale sama musze zdecydowac czy chce proste czy kręcone
Ja bym lekko podrecila i upiela wloski:tak:
Hej mamuśki.

Pamiętacie mnie jeszcze troszku????
Już się tłumaczę-cos mi się porobiło z przeglądarką internetową i za każdym razem wywalało mnie z bb, pojawiał się błąd i zawieszało stronę. Ile ja się nawkurzałam, żeby przeczytać cokolwiek, oczywiście o pisaniu nie było mowy. Teraz zainstalowałam Mozzillę, ale nie M Firefox, tylko jakąś do d**y i muszę zmienić.

U nas pojawiły sie górne dwójki, ale nadal brak jedynek, więc mój synuś wygląda conajmnie dziwnie. Po chorobie Olka nie ma śladu, ale tylko dzięki antybiotykowi-to niestety moje dziecko odziedziczyło po mnie i bez antybiotyku się nie obeszło. Nie pomogły nawet inhalacje i po dwóch miesiącach choroby w końcu mu przeszło. Jeśli chodzi o mnie, to cóż... cos mi szwankuje @ i mam nadzieję, ze to przez karmienie piersią, chociaż jak bedzie inaczej to będę przeszczęśliwa ;-)

Mam do Was dwie prosby: pomóżcie mi proszę wybrać imię dla psiaka, bo moi rodzice kupili owczarka niemieckeigo długowłosego i nie wiedzą jak go nazwać. A druga prośba-czy może ktoś mi wyjaśnić w wątku zakupowym, czym różnia się te wszystkie modele wózków Maclarena???? Bo ja na przykład nie widze różnicy między Quest i Techno. ale może się mylę...

No i najważniejsze-Patusiu ogromny buziak z okazji kolejnego miesiączka.
Witaj Patusiu;-) Jestes usprawiedliwiona, tzn Twoja nieobecnosc:tak:
Gratulujemy zebolkow Olusiowi, pewnie slodko wyglada:-D A co do @ czekamy na dalsze wiesci:-) Wlasnie ostatnio myslalam ktora z nas jako pierwsza bedzie kolejny raz mamusia:tak:

Dziewczyny dzieki za trzymacie kciukow i pozytywne fluidy. Musi byc dobrze jesli tyle osob jest z nami i naszym kredytem:-D
Tygrysku jesli moge zapytac w jakim banku braliscie kredyt?

A nam w koncu przebil sie zabek, ktory tak dlugo meczyl mojego Skarba. Takze mamy juz cztery sztuki:-)

A kurcze i zapomnialabym znowu, bo rano oczywiscie wylecialo mi z glowy:sorry2:
Stoooo latek dla naszej Patusi dzisiejszej solenizantki!!!

Ja bym lekko podrecila i upiela wloski:tak:

Witaj Patusiu;-) Jestes usprawiedliwiona, tzn Twoja nieobecnosc:tak:
Gratulujemy zebolkow Olusiowi, pewnie slodko wyglada:-D A co do @ czekamy na dalsze wiesci:-) Wlasnie ostatnio myslalam ktora z nas jako pierwsza bedzie kolejny raz mamusia:tak:

Dziewczyny dzieki za trzymacie kciukow i pozytywne fluidy. Musi byc dobrze jesli tyle osob jest z nami i naszym kredytem:-D
Tygrysku jesli moge zapytac w jakim banku braliscie kredyt?

A nam w koncu przebil sie zabek, ktory tak dlugo meczyl mojego Skarba. Takze mamy juz cztery sztuki:-)

A kurcze i zapomnialabym znowu, bo rano oczywiscie wylecialo mi z glowy:sorry2:
Stoooo latek dla naszej Patusi dzisiejszej solenizantki!!!

wy chcecie wziasc ten kredyt dla mlodych malzenstw???

reklama
witajcie:-)

paczki z rzeczami już posłane...;-) 230 kilosów:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a ja naprawde brałam najwazniejsze:zawstydzona/y:
masakra:zawstydzona/y:no....ale juz trudno...Alex mi się nie wypłaci:szok::-D:-Dwiększosć rzeczy jest właśnie Jego:rofl2::szok:

zdrówka dla Patusi:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry