reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobry, u nas nocka nie najlepsza, a dzień również rozpoczął się nieszczęśliwie :-( Bartek uderzył się o kant komody i ma wielkiego fioletowego sińca na policzku :-(:-(:-(:-(:-(:-( tak bardzo płakał :-(:-(:-(:-(:-(
dzisiaj idziemy do lekarza na ważenie i mierzenie.

reklama
olcia powodzenia na wazeniu i mierzeniu maly wczoraj w ciuszkach byl wazony czyli dokladnie nieiem ile ma ale ok 9,5 czyli przez 3,5 miesiaca przytyl tylko 0,5 kilo a tak sie martwilam ze za dozo je:-D ucaluj malego niestety to nie ostatni siniak my narazie jakis wiekszych nie mamy ale wszystko przed nami:sorry2:

Gwiazdka Kuriera Lubelskiego:-D:-D:-D:-D

Zobaczcie
http://www.kurierlubelski.pl/module-dzial-viewpub-tid-9-pid-76910.html

na drugim zdjęciu JA!!!!rok temu;-))))
No super gwiazda, bo to nasza grudniowa

Patusia bardzo dziekuje za zyczonka
Dzis biedulka ostro dała czadu, ale usprawiedliwiona, bo chora jest, katar ciurkiem leci wiec się krztusi, dusi , koszmar, na szczescie osłuchowo nie ma nic, do tego gorne jedynki wyłaza i wsio ją boli wiec cała dzis we łzach a ja do tego zabrałam sie za przetwory bo dostałam od kolegi wiaderko owocków na i wyszło z tego takie beznadziejne "cos" ze koszmar :no::crazy:
ogolnie dzien zaliczam do najgorszych w tym roku kalendarzowym a nocy juz sie boje bo przy katarku to kiepskawo sie spi :baffled::-(:no: ostatnia noc tez masakryczna była
Tyle moich zalów, sorki, ze smece ale wyłam cały wieczor jak bobr na szczescie teraz juz troszke do siebie dochodze, ide spac poki sie da
Dobranoc
Buziolki i zdróweczka dla Maluszków:tak:
Życzę zeby dzisiaj było lepiej i zeby zaświeciło slonko i żeby nasza wspaniała Mopinka odzyskała humor.
Zdrówka dla Patusi

Pamiętacie mnie jeszcze troszku????
Już się tłumaczę-cos mi się porobiło z przeglądarką internetową i za każdym razem wywalało mnie z bb, pojawiał się błąd i zawieszało stronę. Ile ja się nawkurzałam, żeby przeczytać cokolwiek, oczywiście o pisaniu nie było mowy. Teraz zainstalowałam Mozzillę, ale nie M Firefox, tylko jakąś do d**y i muszę zmienić.

U nas pojawiły sie górne dwójki, ale nadal brak jedynek, więc mój synuś wygląda conajmnie dziwnie. Po chorobie Olka nie ma śladu, ale tylko dzięki antybiotykowi-to niestety moje dziecko odziedziczyło po mnie i bez antybiotyku się nie obeszło. Nie pomogły nawet inhalacje i po dwóch miesiącach choroby w końcu mu przeszło. Jeśli chodzi o mnie, to cóż... cos mi szwankuje @ i mam nadzieję, ze to przez karmienie piersią, chociaż jak bedzie inaczej to będę przeszczęśliwa ;-)
Jesteś usprawiedliwiona.
Gratulacje dla Olusia za ząbki
i trzymam kciuki za @, a raczej jej brak

Dziewczyny jestem przerażona!
Oliwcia ma biegunkę , wymioty i jest strasznie senna ,biała jak płótno i trzęsła się na moich rękach!!
Zaraz jedziemy do lekarza!

Boże Ona nigdy nie chorwała ! Co się dzieje??:-(:-(:-(:-(:-(
Powodzenia u lekarza, daj zna po wizycie co i jak

Dzień dobry, u nas nocka nie najlepsza, a dzień również rozpoczął się nieszczęśliwie :-( Bartek uderzył się o kant komody i ma wielkiego fioletowego sińca na policzku :-(:-(:-(:-(:-(:-( tak bardzo płakał :-(:-(:-(:-(:-(
Bidulek, dobrze że tylko na siniaku sie skończyło. Powodzenia na ważeniu

Coś mnie bierze, mam katar i boli mnie gardło, ratunku w sobote wesele, a mnie rozkłada:wściekła/y:
Wczoraj byli u nas znajomi i ich sy tak sobie rozwalił palca (wsadził w bramkę i przyciął), ze skończyło się na zrywaniu paznokcia i załozeniu kilku szwów, na dodatek dostał 5 zastrzyków w palec.:no:
około 21 przyszła koleżanka robic mi paznokcie i siedziałyśmy do 23:30, obłęd normalnie.

Dzisiaj po pracy jestem umówiona na depilację i na solarium, ciągle latam, juz nie wyrabiam

Dzien dobry;-) Ale u nas paskudna pogoda, leje i ciemno jest, jakby co najmniej wieczor byl:-( Mam nadzieje, ze pogoda wyklaruje sie jeszcze w ciagu dnia. W nocy znowu jakies 3 pobudki, wiec jakby nie patrzcec to lepiej niz ostatnio:tak:
wy chcecie wziasc ten kredyt dla mlodych malzenstw???
Nie landryneczko:no: Chcemy wziac normalny kredyt hipoteczny na budowe domku. Na ten kredyt dla mlodych malzenstw sie nie zalapiemy, maz ma za wysokie zarobki. Ale dzis przez ten kryzys banki bardzo ostroznie udzielaja kredyty, dlatego mimo ze spelniamy wszystkie warunki to stres jest:confused:
witajcie:-)

paczki z rzeczami już posłane...;-) 230 kilosów:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a ja naprawde brałam najwazniejsze:zawstydzona/y:
masakra:zawstydzona/y:no....ale juz trudno...Alex mi się nie wypłaci:szok::-D:-Dwiększosć rzeczy jest właśnie Jego:rofl2::szok:

zdrówka dla Patusi:-)
O matko boska:szok: Cos Ty tam kobieto napakowala??? Niezle 230kilosow:szok: Ale za transport to rzeczywiscie niewiele:tak: A kiedy dokladnie wyjezdzacie?
Dziewczyny jestem przerażona!
Oliwcia ma biegunkę , wymioty i jest strasznie senna ,biała jak płótno i trzęsła się na moich rękach!!
Zaraz jedziemy do lekarza!

Boże Ona nigdy nie chorwała ! Co się dzieje??:-(:-(:-(:-(:-(
Czekamy na wiesci co z Oliwka. Na pewno wszystko bedzie dobrze:tak:
Ollciu niestety tych guzow i siniakow bedzie coraz wiecej i musimy sie do tego przyzwyczaic:tak: Daj znac po wizycie jak tam wymiary Bartusia:tak:
Coś mnie bierze, mam katar i boli mnie gardło, ratunku w sobote wesele, a mnie rozkłada:wściekła/y:
Wczoraj byli u nas znajomi i ich sy tak sobie rozwalił palca (wsadził w bramkę i przyciął), ze skończyło się na zrywaniu paznokcia i załozeniu kilku szwów, na dodatek dostał 5 zastrzyków w palec.:no:
około 21 przyszła koleżanka robic mi paznokcie i siedziałyśmy do 23:30, obłęd normalnie.

Dzisiaj po pracy jestem umówiona na depilację i na solarium, ciągle latam, juz nie wyrabiam
Blizniaczku mnie jak rozklada biore tabcin, jak dla mnie to najsilniejszy lek na przeziebienie i prawie zawsze pomaga:tak:
Ja znowu zazdroszcze Ci troszke tej bieganiny. Lubie jak cos sie dzieje. To siedzenie w domu i montonia mnie zabija, jeszcze teraz ta pogoda coraz gorsza, nie wiem jak przezyje zime:-(

Gwiazdka Kuriera Lubelskiego:-D:-D:-D:-D

Zobaczcie
http://www.kurierlubelski.pl/module-dzial-viewpub-tid-9-pid-76910.html

na drugim zdjęciu JA!!!!rok temu;-))))
lubelsko-grudniowa gwiazdeczka, brawo!!!!!!!!!!!

mnie tez gardlo boli
a tego latania o zazdroszcze tobie:zawstydzona/y:
a powiedz mi jak to jest z tymi tipsamy, boja strasznie chce zrobic, a moj mezowy mi odradza, ze to szkodliwe ze paznokc sie niszczy i takie tam

hej hej witam się i ja Tygrys:-):-)
Pogoda za oknem pochmurna:-( szaro buro i ponuro:-(:-(:-(jednym słowem sennie:baffled::baffled: zatem dziś litrami kawę trzeba pić i inne wspomagacze:baffled::baffled::baffled::baffled:

Kurcze tak mi wolno internet chodzi , wczoraj naściągałam z sieci i mi limit sie wyczerpał i będzie tak muliło do końca miesiąca!!!!!!!!! zwariuję:crazy::crazy::crazy: ale w październiku kończy nam się umowa z Play Online i zakładamy normalne łącze:crazy::crazy::crazy: ufffffffffffffff wtedy odżyję :-D:-D:-D:-D

a powiedz mi jak to jest z tymi tipsamy, boja strasznie chce zrobic, a moj mezowy mi odradza, ze to szkodliwe ze paznokc sie niszczy i takie tam

ja kilka razy robiłam tipsy i po ostatnim razie powiedziałam nigdy więcej! paznokcie miałam w fatalnym stanie, cieniutkie i słabe :baffled: strasznie żałowałam , bo moje własne zawsze były bardzo mocne, grube, o ładnym kształcie i nigdy się nie łamały. Trochę trwało zanim doszły do siebie, no ale teraz już jest wszystko w porządku, więc jak coś to wolę iść na manicure, nadadzą im fajny kształt i fajnie pomalują, ewentualnie czasami nakładam sam żel to wtedy już naprawdę super wyglądają, ale ostatnio nie mam czasu na takie rzeczy, chociaż akurat te sprawy mam za free bo moja siostra jest po szkole kosmetycznej :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry