blizniaki2000
Fanka BB :)
Oj, Tygrysku jak ja bym sie napiła kawki, ale jakoś sie boję po tym przedwczorajszym bólu glowy, wczoraj nawet nie piłam, dzisiaj chyba sie odważę.
Mamusiu, mąz ma trochę racji, bo jakby nie było, piłuje sie po tych pazurkach w każdą stronę i płytka sie niszczy, ale trudno coś za coś, ja mam bardzo malutkie pazurki i króciótkie, a tipsy ładnie się trzymają i jako tako ta ręka wygląda, zresztą ja chyba jestem uzależniona, bo jak ściągnęłam przed porodem, to nic nie umiałam zrobi z takimi krótkimi
Mamusiu, mąz ma trochę racji, bo jakby nie było, piłuje sie po tych pazurkach w każdą stronę i płytka sie niszczy, ale trudno coś za coś, ja mam bardzo malutkie pazurki i króciótkie, a tipsy ładnie się trzymają i jako tako ta ręka wygląda, zresztą ja chyba jestem uzależniona, bo jak ściągnęłam przed porodem, to nic nie umiałam zrobi z takimi krótkimi

bardzo dużo ściągamy z sieci i nie wiem nic o żadnych limitach
strasznie żałowałam , bo moje własne zawsze były bardzo mocne, grube, o ładnym kształcie i nigdy się nie łamały. Trochę trwało zanim doszły do siebie, no ale teraz już jest wszystko w porządku, więc jak coś to wolę iść na manicure, nadadzą im fajny kształt i fajnie pomalują, ewentualnie czasami nakładam sam żel to wtedy już naprawdę super wyglądają, ale ostatnio nie mam czasu na takie rzeczy, chociaż akurat te sprawy mam za free bo moja siostra jest po szkole kosmetycznej