reklama

Grudniowe mamusie 2008

Oj, Tygrysku jak ja bym sie napiła kawki, ale jakoś sie boję po tym przedwczorajszym bólu glowy, wczoraj nawet nie piłam, dzisiaj chyba sie odważę.

Mamusiu, mąz ma trochę racji, bo jakby nie było, piłuje sie po tych pazurkach w każdą stronę i płytka sie niszczy, ale trudno coś za coś, ja mam bardzo malutkie pazurki i króciótkie, a tipsy ładnie się trzymają i jako tako ta ręka wygląda, zresztą ja chyba jestem uzależniona, bo jak ściągnęłam przed porodem, to nic nie umiałam zrobi z takimi krótkimi

reklama
Kurcze tak mi wolno internet chodzi , wczoraj naściągałam z sieci i mi limit sie wyczerpał i będzie tak muliło do końca miesiąca!!!!!!!!! zwariuję:crazy::crazy::crazy: ale w październiku kończy nam się umowa z Play Online i zakładamy normalne łącze:crazy::crazy::crazy: ufffffffffffffff wtedy odżyję :-D:-D:-D:-D

ja mam neta z Vectry i jestem zadowolona :tak: bardzo dużo ściągamy z sieci i nie wiem nic o żadnych limitach :-D

ja kilka razy robiłam tipsy i po ostatnim razie powiedziałam nigdy więcej! paznokcie miałam w fatalnym stanie, cieniutkie i słabe :baffled: strasznie żałowałam , bo moje własne zawsze były bardzo mocne, grube, o ładnym kształcie i nigdy się nie łamały. Trochę trwało zanim doszły do siebie, no ale teraz już jest wszystko w porządku, więc jak coś to wolę iść na manicure, nadadzą im fajny kształt i fajnie pomalują, ewentualnie czasami nakładam sam żel to wtedy już naprawdę super wyglądają, ale ostatnio nie mam czasu na takie rzeczy, chociaż akurat te sprawy mam za free bo moja siostra jest po szkole kosmetycznej :tak:
no wlasnie, ja do kosmetyczki nie chodze, bo sama umiem sobie zrobic ksztalt i manicure, kolezankom tez robie i nawet minimalny artystyczny umiem zrobic, ale jakos zawsze mysle o tych tipsach
Oj, Tygrysku jak ja bym sie napiła kawki, ale jakoś sie boję po tym przedwczorajszym bólu glowy, wczoraj nawet nie piłam, dzisiaj chyba sie odważę.

Mamusiu, mąz ma trochę racji, bo jakby nie było, piłuje sie po tych pazurkach w każdą stronę i płytka sie niszczy, ale trudno coś za coś, ja mam bardzo malutkie pazurki i króciótkie, a tipsy ładnie się trzymają i jako tako ta ręka wygląda, zresztą ja chyba jestem uzależniona, bo jak ściągnęłam przed porodem, to nic nie umiałam zrobi z takimi krótkimi
no to logiczne ze sieniszczy, ale chodze juz ztym pomyslem z 3 lata:-D

witajcie
Dzień dobry, u nas nocka nie najlepsza, a dzień również rozpoczął się nieszczęśliwie :-( Bartek uderzył się o kant komody i ma wielkiego fioletowego sińca na policzku :-(:-(:-(:-(:-(:-( tak bardzo płakał :-(:-(:-(:-(:-(
dzisiaj idziemy do lekarza na ważenie i mierzenie.
biedactwo...
my tez idziemy dzis na kontrolę wagi, mam nadzieje ze Niunia troszke przybrała przez ten miesiąc bo jak nie to czekaja nas badania...
Coś mnie bierze, mam katar i boli mnie gardło, ratunku w sobote wesele, a mnie rozkłada:wściekła/y:

Wczoraj byli u nas znajomi i ich sy tak sobie rozwalił palca (wsadził w bramkę i przyciął), ze skończyło się na zrywaniu paznokcia i załozeniu kilku szwów, na dodatek dostał 5 zastrzyków w palec.:no:
około 21 przyszła koleżanka robic mi paznokcie i siedziałyśmy do 23:30, obłęd normalnie.​

Dzisiaj po pracy jestem umówiona na depilację i na solarium, ciągle latam, juz nie wyrabiam​
mnie tez coś bierze:baffled: na razie lecze sie domowymi sposobami mlwczko z miodem, herbatka malinowa, czosnek z cebulą no i łykam witamine c, mam nadzieje ze mnie nie rozłoży bo za bardzo nie moge brac leków
fajnie masz z tymi tipsami, kolezanka przychodzi do ciebie do domu, ja na razie nie zakładam bo szkoda mi czasu, trzeba u manicurzystek siedziec te 2-3 godziny

a u nas nocka dzis cięzka, spalam moze 2 godz:-( juz sie te zabki Nusi wybily ale chyba ja dalej boli bo nie moga dzis spac, co chwile sie budzila i poplakiwala, moje biedactwo..., poza tyz do weekendu juz coraz blizej i ciesze sie z przyjazdu mojego M:tak:

ja kilka razy robiłam tipsy i po ostatnim razie powiedziałam nigdy więcej! paznokcie miałam w fatalnym stanie, cieniutkie i słabe :baffled: strasznie żałowałam , bo moje własne zawsze były bardzo mocne, grube, o ładnym kształcie i nigdy się nie łamały. Trochę trwało zanim doszły do siebie, no ale teraz już jest wszystko w porządku, więc jak coś to wolę iść na manicure, nadadzą im fajny kształt i fajnie pomalują, ewentualnie czasami nakładam sam żel to wtedy już naprawdę super wyglądają, ale ostatnio nie mam czasu na takie rzeczy, chociaż akurat te sprawy mam za free bo moja siostra jest po szkole kosmetycznej :tak:
Jakbym miała twarde i nie łamliwe, to też bym nie zakładała, a paznokie się regeneruje, wie nawet jak kiedyś ściągnę tipsy to przecież to co zniszczone odrosnie.

Szok, co za debilki w tym przedszkolu i jeszcze twierdzą ze nic się nie stało:szok:
U nas w przedszkolu był inny przypadek. "Mądry tatuś" podwiózł dziecko do przedszkola i zostawił pod bramą, zeby poszło samo, a dziecko przypomnialo się że trzeba było coś tam przynieśc i tak się przejęło, ze sie wróciło do domu, tyle że to było na sąsiednia wioskę, kilka ładnych kilometrów i dziecko wróciło do domu, nikogo nie zastało, dobrze ze sąsiedzi się zainteresowli.
Dyrektorka potem uczulało rodziców na to, ze oni odpowiadaja tylko za dzieci doprowadzone do sali, a nie zostawione w szatni czy przed bramą. Ale widac ze nie we wszytskich przedszkolach tak jest:wściekła/y::szok:

Hejka Babolki Pati chorowitka spi a ja szybciutko nadrabiam zaległosci na bb:-)
Kawke popijam tez :-) szybciutko, poniewaz wczorajsza stała do wieczora nie wypita z braku sekundki dla siebie:baffled:
Katar u dziecka to najgorsza rzecz na swiecie kupiłam Fride ale po pierwszym uzyciu jak sie Pati pzrekonała co i jak to juz uniki stosuje i arie operowe ze ho ho :sorry2:

Witajcie;
ja dzisiaj kiepską nockę zaliczyłam, bo młody nad ranem ponad godzinny koncert dał. Powodów niestety nie poznałam...:baffled: Mam wrażenie, że jestem beznadziejną mamą:-(

Dziewczyny jestem przerażona!
Oliwcia ma biegunkę , wymioty i jest strasznie senna ,biała jak płótno i trzęsła się na moich rękach!!
Zaraz jedziemy do lekarza!

Boże Ona nigdy nie chorwała ! Co się dzieje??:-(:-(:-(:-(:-(

Pisz co się dzieje, bo mnie zmartwiłaś. Zdrówka dla Oliwki.

Nieźle, takie baby w ogóle nie powinny zajmować się dziećmi. I jeszcze ta ignorancja.

mnie tez coś bierze:baffled: na razie lecze sie domowymi sposobami mlwczko z miodem, herbatka malinowa, czosnek z cebulą no i łykam witamine c, mam nadzieje ze mnie nie rozłoży bo za bardzo nie moge brac leków
fajnie masz z tymi tipsami, kolezanka przychodzi do ciebie do domu, ja na razie nie zakładam bo szkoda mi czasu, trzeba u manicurzystek siedziec te 2-3 godziny

a u nas nocka dzis cięzka, spalam moze 2 godz:-( juz sie te zabki Nusi wybily ale chyba ja dalej boli bo nie moga dzis spac, co chwile sie budzila i poplakiwala, moje biedactwo..., poza tyz do weekendu juz coraz blizej i ciesze sie z przyjazdu mojego M:tak:
W takim razie zdrówka,mam nadzieję że Cię nie rozłoży tak do końca, a maż jak przyjedzie to Cie wygrzeje i wyzdrowiejesz:-D.
A z tipsami rzeczywiscie mam super, gdybym miała chodzi, to też by mi było czasu bo musialabym iśc po pracy i co wtedy cały dzień z dzieciakami, a tak Mała sobie siedzi w domku, a ja mam ją na oku, chłopcy pomagają jak trzeba, a paznokcie sie robią.

Mamusiu, Olcia ma rację jak tak za Tobą chodzą to załóż na próbę i zobaczysz

reklama
Szok, co za debilki w tym przedszkolu i jeszcze twierdzą ze nic się nie stało:szok:
U nas w przedszkolu był inny przypadek. "Mądry tatuś" podwiózł dziecko do przedszkola i zostawił pod bramą, zeby poszło samo, a dziecko przypomnialo się że trzeba było coś tam przynieśc i tak się przejęło, ze sie wróciło do domu, tyle że to było na sąsiednia wioskę, kilka ładnych kilometrów i dziecko wróciło do domu, nikogo nie zastało, dobrze ze sąsiedzi się zainteresowli.
Dyrektorka potem uczulało rodziców na to, ze oni odpowiadaja tylko za dzieci doprowadzone do sali, a nie zostawione w szatni czy przed bramą. Ale widac ze nie we wszytskich przedszkolach tak jest:wściekła/y::szok:

Nieźle, takie baby w ogóle nie powinny zajmować się dziećmi. I jeszcze ta ignorancja.
no wlasnie, po przeczytaniu takich artykulow to bede 6 lat na wychowawczym:szok::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry