reklama

Grudniowe mamusie 2008

Pochwalę sie Wam jaka ja głupia jestem:zawstydzona/y:
Wstałam rano włączyłam tv i karmiłam Małą, na polsacie leciała jakaś tele gra, zawsze mówiłam że to dla naiwniaków i wogóle szkoda kasy na dzwonienie. była jakaś zagadka matematyczna, tak sie nakręciłam, że prawie godzinę przezd tv i 2 razy zadzwoniłam, oczywiscie nie trafiłam na otwartą linię, i w dodatku spóźniłam się do pracy, bo zamiast sie ubiera i szykowa to gapiłam sie jak głupia w tv, a na koniec okazało się że nikt nie odgadł prawidlowej odpowiedzi i tak naprawdę to wynik który podali też nie wydaje mi sie prawidłowy:angry:
Wstyd sie przyznac że taki glupek ze mnie, chciałam zgarną parę tysiaków
Nie tylko Ty dałaś się nabrac :dry:

100 latek i dużo uśmiechu dla Patusi

Oidpinamy się :tak:
witajcie
u nas noc masakra:-( jak juz pisalam na opiece ze mala zaczela wymiotowac, wiec myslalm ze juz sobie zasnela i jest oki, atu nie 23.30 obudzila sie z wilekim krzykiem, placzem, kaszlem, normalnie jakos tak kaszlala ze az sie dusila i jezyk tak wypychala zbuzi ze szok, wiec ja sie tak zestresowalam, ze o 24,00 bylismy z nia na pogotowiu, wiec osluchowo bylo oki, gardziolko tez oki, prawdopodobnie na zabki, niech juz wyjdzie ten drugi zabek, bo zwariuje:-(:-(:-(, ajeszcze co mnie zdenerwowalo to ze lekarz sie pyta a to pani pierwsze dziecko ze Pani tak panikuje:szok::szok::szok:a ja nic nie chcialam dyskutowac, bo normalne bylam tak zestresowana, ze lepiej bylo milczec niz gadac glupoty, moze jestem matka wariatka, ale to bylo po raz pierwszy, nikogo tutaj nie mamy, wiec niema kogo spytac co i jak wiec pomyslalm ze lepije jak pojade na pogotowie, no ale sluzba zdrowia, jak zawsze, a tam brak slow
dzisiaj jakos lepiej, zjadla z rana, ale katar niesamowity
Co za głupia ta lekarka :crazy:, ja dopiero bym jej odpowiedziała :crazy:

Ojeny:szok::szok: podziwiam Cię mamusiu że byłaś spokojna ja niestety mam niewyparzony język i powiedziałabym lekarzowi co myśle o jego "to pani pierwsze dziecko ze Pani tak panikuje..." wrr zdroweczka dla Karolinki!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:
No to tak jak ja :tak:
witajcie mamuski
pamietacie mnie jeszcze? pewnie i tak nikt nie zauwazył że mnie troszku nie było...
nie nadrobie was oczywiscie bo znając waze mozliwości musiałabym nadrabiac ze 100 stron:tak::-D
z nowości u nas pojawiły sie wkońcu zabki i to dwa na raz:tak: Nusia przechodzi to całkiem znosnie:tak: i teraz juz wiem czym sa spowodowane te ciągłe budzenia i nieprzespane nocki... mam tylko nadzieje ze obejdzie sie bez gryzienia cycusiów bo bardzo chciałabym wytrwac w karmieniu tak aż Nusia skończy rok:tak: poza tym wspominałam wam ze Mała zaczęła raczkować no i teraz raczkuje wszedzie gdzie tylko sie da, mój mały motorek, czasami nie moge za nia nadążyć:tak::-D tak szybko sie rusza i wstaje przy wszystkim przy czym może:-D
u mnie w pracy tak jak było, bez zmian dalej kicha... ale co tam ciesze sie ze juz za niedługo weekend i wkońcu przyjeżdza mój M:tak:
miłego dnia
Pewnie, że pamietamy. Gratulacje ząbków i raczkowania ;-)
Dziewczyny prawda to ze - najgorzej bolą górne
dwójki, tzw zęby oczne (chyba) bo mojemu chyba wylaza gorne dwojki maruda dzis placze z byle powodu, niespokojny,podwyzszona temperatura,nic nie wskazuje na to zeby byl przyziebiony ani zeby mu cos dolegalo innego teraz na szczescie usnol cala noc przespal ladnie a z rana takie cyrki :-(
To prawda, najbardziej bola i dokuczaja oczne. Małemu teraz wychodzi jego lewy kiełek. Popłakuje przez sen. Juz jest widoczny ale jeszcze sie nie przebił.

A tak w ogole to witajcie i miłego dnia życzę. :tak:

Asiulka trzymam kciuki za kredyt.

reklama
hey

bliźniaki ja też dałam się nabrać:zawstydzona/y:
mamusia ale bezczel ! normalnie wydrapałabym tej babace oczy:baffled:

A ja byłam zapisać się do gina i w poniedziałek mam wizytę . Dowiem się czy tą nadżerkę nie muszę usunąć.Mam nadzieję , że nie.
A dzisiaj po 14 mam wizytę u dermatologa w sprawie uczulenia rąk i nóg.
Tak latam po lekarzach bo troszkę zaniedbałam zdrowie i teraz biore się za siebie.

M. ciągle szuka pracy i nic...
Normalnie straszne:-(

Hej, a jednak zajrzałam do Was:-D:-D:-D

My juz po Akademii relacja juz jest :ninja2::ninja2::ninja2:

u nas upal a Jula dzisiaj w ogole nie ma chyba zamiru spac, siedzi i cieszy sie...:-):-):-)

Witam z rana, mam pytanie o której kładziecie dzieci spać i o której wstają, ja Banjaminka kładę 7-8 a wstaje 6 po 6:15 masakra jakaś do tego budzi sie czasem w nocy kilka razy popłakuje.
Ja sama padam o 9-10 taka jestem wypompowana przez dzieciaki.
Teraz ide zrobić sobie kawkę.

Jula jest kapana o 21 ok.21.30 spi do 6.30-7.30 zalezy od dnia, je mleczko i spi do 8.30-10.0 czasami

100 latek i dużo uśmiechu dla Patusi

I od nas!!!!

Ojeny:szok::szok: podziwiam Cię mamusiu że byłaś spokojna ja niestety mam niewyparzony język i powiedziałabym lekarzowi co myśle o jego "to pani pierwsze dziecko ze Pani tak panikuje..." wrr zdroweczka dla Karolinki!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:

Oj Kochana podziwiam Cie ja podobnie jak Tygrysek nie darowałabym sobie coś powiedziec:tak::tak::tak:

jA TEZ JUZ TYLKO NA WEEKEND CZEKAM....mimo tego,ze wcale nie pracuje....:sorry2:

Kanus ty lepiej przyznaj się ze nie na weekend czekasz tylko na noc poślubną:-D:-D:-D

My niedlugo na basen jedziemy wiec milego dnia dziewuszki

hey

bliźniaki ja też dałam się nabrać:zawstydzona/y:
mamusia ale bezczel ! normalnie wydrapałabym tej babace oczy:baffled:

A ja byłam zapisać się do gina i w poniedziałek mam wizytę . Dowiem się czy tą nadżerkę nie muszę usunąć.Mam nadzieję , że nie.
A dzisiaj po 14 mam wizytę u dermatologa w sprawie uczulenia rąk i nóg.
Tak latam po lekarzach bo troszkę zaniedbałam zdrowie i teraz biore się za siebie.

M. ciągle szuka pracy i nic...
Normalnie straszne:-(

Marzycielko rekrutacja najczęściej trwa kilka tyg. poza tym po wakacjach firmy muszą się ogarnąć. Będzie dobrze...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry