tygrysek82
Fanka BB :)
tak w plusie podpisywalismy na 2 lata ( 60 zl miesięcznie)a w Play tylko na rokhihiii nie namawiaj mnie do złegoa z takiej tel komorkowej to jakas umowe na rok czy iles musze podpisac?
![]()

placimy 45 zl chyba miesięcznie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak w plusie podpisywalismy na 2 lata ( 60 zl miesięcznie)a w Play tylko na rokhihiii nie namawiaj mnie do złegoa z takiej tel komorkowej to jakas umowe na rok czy iles musze podpisac?
![]()

placimy 45 zl chyba miesięcznie

no to widzisz tygrych zalatwil juz tobie internet, wiec podpisuje umowe, przeciez ty bez nas nie wytrzymasztak w plusie podpisywalismy na 2 lata ( 60 zl miesięcznie)a w Play tylko na rokplacimy 45 zl chyba miesięcznie
![]()

to wsumie nie duzo...no ale po co mi potem ten play jak juz bedziemy na swoim...a moja mama nie jest taka do przodu zeby mogl jej sie przydactak w plusie podpisywalismy na 2 lata ( 60 zl miesięcznie)a w Play tylko na rokplacimy 45 zl chyba miesięcznie
![]()

ja bez Was pewnie ze wytrzymamno to widzisz tygrych zalatwil juz tobie internet, wiec podpisuje umowe, przeciez ty bez nas nie wytrzymasz![]()

a wlasnie jak to jest z tym playem, internet masz caly miesiac, ale masz limit na co?na ściąganie?tak w plusie podpisywalismy na 2 lata ( 60 zl miesięcznie)a w Play tylko na rokplacimy 45 zl chyba miesięcznie
![]()
widzisz tygrych, ona bez nas wytrzyma, ale tylko o ciebie sie martwi, ja bym na twoim miejscu nawet z nia juz nie rozmawialaja bez Was pewnie ze wytrzymam
ale o Tygryska sie martwie![]()

o nie nie nie....zle mnie kochana skumkałaś....wytrzymam jak bede musiala..ale kto qwie czy nie bede u mojej siostry nocowac zeby was nadrabiacwidzisz tygrych, ona bez nas wytrzyma, ale tylko o ciebie sie martwi, ja bym na twoim miejscu nawet z nia juz nie rozmawiala![]()

to juz sie `wykręcasz, `bo boisz sie tygrysao nie nie nie....zle mnie kochana skumkałaś....wytrzymam jak bede musiala..ale kto qwie czy nie bede u mojej siostry nocowac zeby was nadrabiac![]()

no to widzisz tygrych zalatwil juz tobie internet, wiec podpisuje umowe, przeciez ty bez nas nie wytrzymasz![]()
to wsumie nie duzo...no ale po co mi potem ten play jak juz bedziemy na swoim...a moja mama nie jest taka do przodu zeby mogl jej sie przydac![]()

a poźniej sobie stałe łącze założycie

ja bez Was pewnie ze wytrzymam
ale o Tygryska sie martwie![]()

masz limit miesieczny ileś tam na w miarę szybki internet a gdy go wyczerpiesz zwalnia ci do tepa ślimaczegoa wlasnie jak to jest z tym playem, internet masz caly miesiac, ale masz limit na co?na ściąganie?

widzisz tygrych, ona bez nas wytrzyma, ale tylko o ciebie sie martwi, ja bym na twoim miejscu nawet z nia juz nie rozmawiala![]()
hehe heheto juz sie `wykręcasz, `bo boisz sie tygrysa![]()