blizniaki2000
Fanka BB :)
Wszystkiego naj, naj dla naszych kochanych dzisiejszych solenizantów.
Pyciołku, szczęsliwej podrózy i nie zapominaj o nas.
Madzienko łączę sie z Tobą w choróbsku, niestety też ze mną kiepsko, biorę tabcin, acatar i witaminy, liczę ze będę jutro normalnie funkcjonować.
Marzycielko, oby jak najmniej w twoim zyciu takich dni jak dzisiaj.
Miałam dzisiaj wolne, ale i tak cały czas w biegu, wszystko było super, pięknie aż do wieczora kiedy to okazało sie ze zepsuł nam sie samochód, jestem załamana.
Na dodatek ten mój chory mąż jedzie jutro rano ładować auto, a ja mam i fryzjera i kosmetyczkę i 3 dzieci na głowie, ja chyba kiedyś przez niego na zawał zejdę.
Spokojnej nocki mamuśki grudniowe (dla Kanusi moze być niespokojna:-))
Pyciołku, szczęsliwej podrózy i nie zapominaj o nas.
Madzienko łączę sie z Tobą w choróbsku, niestety też ze mną kiepsko, biorę tabcin, acatar i witaminy, liczę ze będę jutro normalnie funkcjonować.
Marzycielko, oby jak najmniej w twoim zyciu takich dni jak dzisiaj.
Miałam dzisiaj wolne, ale i tak cały czas w biegu, wszystko było super, pięknie aż do wieczora kiedy to okazało sie ze zepsuł nam sie samochód, jestem załamana.
Na dodatek ten mój chory mąż jedzie jutro rano ładować auto, a ja mam i fryzjera i kosmetyczkę i 3 dzieci na głowie, ja chyba kiedyś przez niego na zawał zejdę.
Spokojnej nocki mamuśki grudniowe (dla Kanusi moze być niespokojna:-))

jeszcze musze zejsc do sklepu po cos na chleb i pieczywo... jak mam sie wyleczyc?