reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wszystkiego naj, naj dla naszych kochanych dzisiejszych solenizantów.

Pyciołku, szczęsliwej podrózy i nie zapominaj o nas.

Madzienko łączę sie z Tobą w choróbsku, niestety też ze mną kiepsko, biorę tabcin, acatar i witaminy, liczę ze będę jutro normalnie funkcjonować.

Marzycielko, oby jak najmniej w twoim zyciu takich dni jak dzisiaj.

Miałam dzisiaj wolne, ale i tak cały czas w biegu, wszystko było super, pięknie aż do wieczora kiedy to okazało sie ze zepsuł nam sie samochód, jestem załamana.
Na dodatek ten mój chory mąż jedzie jutro rano ładować auto, a ja mam i fryzjera i kosmetyczkę i 3 dzieci na głowie, ja chyba kiedyś przez niego na zawał zejdę.

Spokojnej nocki mamuśki grudniowe (dla Kanusi moze być niespokojna:-))

reklama
Dobry wieczor kochane !! Pamietacie mnie jeszcze???/ Wrocilam po dluugiej nieobecnosci i tyle sie wydarzylo, ze nie wiem od czego zaczac:-D:-D Przedewszystkim naserdeczniejsze zyczenia i gratulacje dla Kanusi i jej mezusia !!! No i zyczonka dla wszystkich solenzantow :)) U nas super, pogoda w Polsce przecudowna, mamusia wypoczeta, synus rozpieszczony na maxaaa, dorobil sie juz 8 zabkow:szok::szok::szok: Wszedzie chodzi trzymajac sie czegolowiek i wogole juz jest taaki duzy wazy 13 kg:szok::szok::szok: Jak przyjechalam to mezus byl takie steskniony, ze wziol sobie wolne i cale dnie spedzalismy nad morzem cieszac sie soba jak para bezdzietnych nastolatkow, a co z tego wyniklo to szok, ale o tym za chwilke u elwisa :elvis::elvis: Sama sie dowiedzialam przed chwila wiec to swieza sprawa, nawet moj M nie wie!! Wiec Wy bedziecie pierwsze :tak::tak:Pozatym mam kilka pytanek na opiece no i oczywiscie jak zdaze to jeszcze postaram sie cs dorzucic do :ninja2::ninja2::-D:-D Wiec teraz zmykam, zebym zdazyla obskoczyc wszystkie watki, zanim moj ksiaze sie obudzi i zazada by wziasc go do nas do lozka:szok::szok: Jutro opowiem cos wiecej :-):-):-)Paaaaaaaa

witajcie ja tylko na chwilke,ardzo dxiękujemy za wczorajsze zyczenia,maly zasnal wczoraj bez placzu-gorzej jest w dzien-ale od 2 stkal i jeczal przez sen ;/ oczywiscie paluszek w buzi,po 3 sie obudzil z placzem,dalam mu czopka,no i spal do teraz...w tej chwili ma 39,4 gorączki i wszystko wskazuje na to ze wychodza nam albo 3 albo trzonowe bo paluchy pcha strasznie głęboko :crazy:

witamy sobotnio:tak:
Ola współczuejmy gorączki oby szybko sobie poszla Kacper od wczorajrana juz nie mial takze mam nadzieje ze juz nas nie nawiedzibo wyjezdrzamy do babci ;-) tylko caly czas ma to wysypke i teraz niewiem czy to ta trzydniowka bo czytalam ze po parunastu godzinach schodzi a to juz doba:-D ale nic narazie nie panikuje bo nieswedzi go to :tak:

wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów:tak:

dziewczyny wczoraj bylam na pierwszej imprezie od.. dawna i dzis nie moge do siebie dojsc. A w pracy a mnie tak glowa boli i mnie mdli:zawstydzona/y: jeszcze musze zejsc do sklepu po cos na chleb i pieczywo... jak mam sie wyleczyc?:zawstydzona/y:

Witam kochane :-)

Póxniej Was poczytam jak wszystko ogarnę i dojde do siebie.....hahhaha

Dziekujemy za zyczonka;*

Madzienko i Duniu dla Was w szczególności....Wy wiecie o co kaman:p haha

Było wspanieale.....pogoda rewelacyjna, piekne śłoneczko i bezchmurne niebo.....nie mogłam się nacieszyc :tak::tak::tak:

Cyprysiowa kochana....najlpierw zjedz cosik słodkiego, troszku ,a potem mała kawa czarna bez mleczka i curku,na zasadzie espresso, ale z dwiema łyżkami takimi do herbaty soku z cytryny...ból przechodzi jak reką odjął....no przynajmniej mi:p hahahah

A no i zapraszam :ninja2: :-)

Witam sobotnio:tak:
Najgorętsze i najsłodsze uściski i życzonka dla dziesięciomiesięcznej już Oliwki oraz dziewięciomiesięcznych Igorka i Gabrysi:tak:

Kanusia super że wszystko sie udało:tak:

Udanej zabawy życzę wszystkim dzisiaj balującym a chorującym duużo dużo sił w walce z choróbskami i szybkiego powrotu do zdrowia:tak:

U nas weekend też zapowiada się pod hesłem impreza. Dzisiaj jedziemy na grilla do kumpla a jutro do mojej siostry na imieniny.​

reklama
Witam sobotnio:tak:
Najgorętsze i najsłodsze uściski i życzonka dla dziesięciomiesięcznej już Oliwki oraz dziewięciomiesięcznych Igorka i Gabrysi:tak:

Kanusia super że wszystko sie udało:tak:

Udanej zabawy życzę wszystkim dzisiaj balującym a chorującym duużo dużo sił w walce z choróbskami i szybkiego powrotu do zdrowia:tak:

U nas weekend też zapowiada się pod hesłem impreza. Dzisiaj jedziemy na grilla do kumpla a jutro do mojej siostry na imieniny.​
Podpinamy sie od zyczonkami pieknymi...zero szans na wymyslenie swoich osobistych....
Ja równeiż dzisiaj imprezującym zycze super zabawy ,a chorującym szybkiego powrotu do zdrówka....
Kokusiu udanej zabawy:*

Zapominajko ja też sie ciesze,ze Ciebie widze;*:* :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry