edee24
Mama Alanka :-)
pierwsza!!!!!!!!!!!!!!dziem dobry
![]()
Druga !!!!

Dzień dobry tygrysie

i reszcie która jeszcze komarzy 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pierwsza!!!!!!!!!!!!!!dziem dobry
![]()

i reszcie która jeszcze komarzy 

tu niestety tego nie kupie ale zaoaptrze sie w polsce w kasizaczki po polsku![]()
dzien dobry Edzia ty moja koffanaDruga !!!!
Dzień dobry tygrysiei reszcie która jeszcze komarzy
![]()

Tulimy tulimy Lilaczka z ranaDzień dobry z rańca.
Powiem wam, że moje dziecie nie chce już cucusia.Już mogłabym go nakarmić ale wzgardził. A butlę wydoił. I tak trochę mi smutno się zrobiło, bo to takie milutkie było.
A w ogóloe to już od jakiś 3 tygodni ma katar i mu nie przechodzi mimo rozmaitych leków i nie wiem czy w końcu nie iść po antybiotyk. Tak chciałam tego uniknąć ale kurcze ile mozna smarkać i jeszcze ten kaszel. Buuuu. Płakać mi się od rana.

Hehehe to Ty bys sie z moim mezowym nadala, taki strachus z niego, a taki wielki chlopJa za to uwielbiam takie rzeczy byle najwyzsze, najszybsze i najwieksze
Jak ostatnio bylismy w Zakopanym i bylo bungee prosilam, zeby skoczyl, obiecalam mu nawet, ze do konca zycia bede robila co mi kaze, na kazde jego pstrykniecie palcem, lacznie z gotowaniem i sprzataniem, ale nawet to nie przelamalo jego strachu
![]()
wręcz przeciwnie, dlatego wyciągnęłam na nią mężowego 
wszystko było fajnie dopóki poruszała się w jedną stronę, ale po prostu jak zaczęła poruszać się we wszystkich możliwych kierunkach zrobiło mi się strasznie niedobrze
zresztą nie tylko mnie, połowa pasażerów później już tylko kibelków szukała 
Dzień dobry z rańca.
Powiem wam, że moje dziecie nie chce już cucusia.Już mogłabym go nakarmić ale wzgardził. A butlę wydoił. I tak trochę mi smutno się zrobiło, bo to takie milutkie było.
A w ogóloe to już od jakiś 3 tygodni ma katar i mu nie przechodzi mimo rozmaitych leków i nie wiem czy w końcu nie iść po antybiotyk. Tak chciałam tego uniknąć ale kurcze ile mozna smarkać i jeszcze ten kaszel. Buuuu. Płakać mi się od rana.
a po antybiotyku przeszo mu po trzech dniach.Witam mamuśki
100 lat solenizantom!!!
A my już po urlopie , byliśmy u moich rodziców w Stalowej Woli , ale niestety choroba mnie zmogła:-(.
Nie mogę nauczyć moje dziecko żeby jadło butlę :-(. Może macie jakieś sposoby , bo nawet nic nie pija , tylko cyc:-(