Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Acha, na skurcze trzeba magnez brać - organizm sam się domaga właśnie przez te skurcze. Mnie nic nie dopada na razie. Ale zawsze jak miałam skurcze - przed ciążą to kupowałam magnez rozpuszczalny - musujący słodki napój, np. pluszsz.. i po dniu całym jak ręką odjoł.
Dziewczyny, jakie bierzecie suplementy???????? Proszę o odp.
Ja biorę Feminatal - o tyle jest lepszy od innych na rynku, że zawiera jod. Moja ginka mi poradziła.
Poza tym biorę MAGNE B6. Niby magnez i wit b6..
Zastanawia mnie - bo wiele z was pisze o żelazie... czemu ja magnez a wy żelazo przyjmujecie? I to od początku ciąży. To mnie naprawdę barzo zastanawia.... Moja babciunia mi mówiła, że magnez to "pierwiastek życia" - Cała energia. Jak ktoś lubi i je czekoladę, to nie ma się co przejmować... W czekoladzie gorzkiej jest mnóstwo magnezu.
Mnie tylko ciekawi czemu ja żelaza nie biorę
Witam wszystkie grudnióweczki.
mam termin na 19.12 i chciałabym sie do was przyłaczyć:-)
Pozdrawiam
Witam wszystkie Grugnióweczki!Ja także podczytuję was od dawna a teraz chciałabym się przyłączyć.Termin według om i usg wychodzi mi na 3.grudnia.
może agawar albo marzycielka pomogą bo one mają imię wpisane za pomocą innego linka!!!!
hej hej !!!!
teraz ja odliczam do jutrzejszego usg !
a moja córcia dzis sie rozpłakała i prawie w histerie wpadła jak jej powiedziałam ze jeszcze nie wiadomo czy będzie siostrzyczka bo moze byc braciszek ! i ona że nie chce brata ona chce siostrzyczkejutro sie okaze
staram sie jej nie nastawiac i oswajac z myślą ze moze byc albo siostrzyczka albo braciszek a ona nie wiem skąd uparłą sie na tą Kasie
![]()

Witam wszystkie Grugnióweczki!Ja także podczytuję was od dawna a teraz chciałabym się przyłączyć.Termin według om i usg wychodzi mi na 3.grudnia.