edee24
Mama Alanka :-)
robię obiadek i oglądam
![]()
jestem, bo zarzucili reklamą

, a Ty tygrych nie spal kuchni przypadkiem 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
robię obiadek i oglądam
![]()

, a Ty tygrych nie spal kuchni przypadkiem 

A co jest ?Dziewuszki jak macie TVN to oglądajcie zaraz "rozmowy w toku" szok normalnie, to co pokazywali na reklamieidę bo się zaczęło
![]()
, fajnie nie 

A co jest ?
A ja byłam umówić się z fryzjerka na pasemeczka i próbna fryzurkę i jej nie było ... dentystka mnie nie przyjęła, fryzjerki nie było ... czujecie to .... hihi, fajnie nie
![]()
Dziewuszki jak macie TVN to oglądajcie zaraz "rozmowy w toku" szok normalnie, to co pokazywali na reklamieidę bo się zaczęło
![]()

a gin pobrał tylko cytologie która będzie za 8tygodni
to od czego ci lekarze tu są???masakra
)która twierdzi, że nie będzie zabraniać jeść swej 3letniej córeczce, bo tez chce, żeby była taka gruba jak ona
zaznaczam, że dziewczynka ma też wskaźnik ponad 50
i nosi ciuchy na 8latka.Ja mam 10 par jesiennych bucików które dostałam w prezencie od rodziców(wszystkie nowe żeby nie było) i teraz to dopiero mam problem bo nie wiem w których chodzicMacie juz buty jesienne ? Muszę sobie kupic a zadne mi się nie podobają :-(
a jak byłam w poczekalni to czytałam artykuł w jakimś angielskim brukowcu o matce 38letniej, która jest bardzo bardzo otyła(już nie pamiętam ile ważyła ale bmi miałam ponad 50)która twierdzi, że nie będzie zabraniać jeść swej 3letniej córeczce, bo tez chce, żeby była taka gruba jak ona
zaznaczam, że dziewczynka ma też wskaźnik ponad 50
i nosi ciuchy na 8latka.
A jej dzienne menu to grzanki koniecznie z czekoladą, frytki, pizza, chipsy...jednym słowem same fastfoody, widziałam zdjęcia masakra, przeciez to chore

a ja mówię że jestem gruba no ale do takiego BMI to mi jeszcze dalekoTo szybko naprawiaj tego kompa i wracaj do nasaaa...zapomniałam o najważniejszym, prawdopodobnie oddaje dziś komp do naprawy, więc przez kilka dni może mnie nie być...
udanego wieczorku życzę wszystkim...papatki