reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dziewuszki jak macie TVN to oglądajcie zaraz "rozmowy w toku" szok normalnie, to co pokazywali na reklamie :no: idę bo się zaczęło :shocked2:

a co było???bo ja tu nie mam tvnu...gapa ze mnie, miałam kupić satelite w Polsce i tyle było spraw, ze zapomniałam, i co...nie mam polskiej telewizji, wściekła jestem okrutnie na to, bo nawet nie ma kto nam przywieżć czy załatwić:wściekła/y:

a ja juz po wizycie u gina...szok...po spirale mam iść do rodzinnego, a jak chce badanie piersi to też:szok::szok::szok:a gin pobrał tylko cytologie która będzie za 8tygodni:szok:to od czego ci lekarze tu są???masakra

a jak byłam w poczekalni to czytałam artykuł w jakimś angielskim brukowcu o matce 38letniej, która jest bardzo bardzo otyła(już nie pamiętam ile ważyła ale bmi miałam ponad 50:szok:)która twierdzi, że nie będzie zabraniać jeść swej 3letniej córeczce, bo tez chce, żeby była taka gruba jak ona:szok: zaznaczam, że dziewczynka ma też wskaźnik ponad 50:szok: i nosi ciuchy na 8latka.
A jej dzienne menu to grzanki koniecznie z czekoladą, frytki, pizza, chipsy...jednym słowem same fastfoody, widziałam zdjęcia masakra, przeciez to chore

Macie juz buty jesienne ? Muszę sobie kupic a zadne mi się nie podobają :-(
Ja mam 10 par jesiennych bucików które dostałam w prezencie od rodziców(wszystkie nowe żeby nie było) i teraz to dopiero mam problem bo nie wiem w których chodzic

a jak byłam w poczekalni to czytałam artykuł w jakimś angielskim brukowcu o matce 38letniej, która jest bardzo bardzo otyła(już nie pamiętam ile ważyła ale bmi miałam ponad 50:szok:)która twierdzi, że nie będzie zabraniać jeść swej 3letniej córeczce, bo tez chce, żeby była taka gruba jak ona:szok: zaznaczam, że dziewczynka ma też wskaźnik ponad 50:szok: i nosi ciuchy na 8latka.
A jej dzienne menu to grzanki koniecznie z czekoladą, frytki, pizza, chipsy...jednym słowem same fastfoody, widziałam zdjęcia masakra, przeciez to chore
:szok::szok:a ja mówię że jestem gruba no ale do takiego BMI to mi jeszcze daleko

aaa...zapomniałam o najważniejszym, prawdopodobnie oddaje dziś komp do naprawy, więc przez kilka dni może mnie nie być...
udanego wieczorku życzę wszystkim...papatki
To szybko naprawiaj tego kompa i wracaj do nas:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry