reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Macie juz buty jesienne ? Muszę sobie kupic a zadne mi się nie podobają :-(

My mamy około 30-tu par nowych i używanych:-). Wiem że jesr zasada że berbecie mają mieć nowe butki , ale ja całe życie zdzierałam po kimś i mam ładne stópki:-), więc i Tomciowi nie zaszkodzą. Poza tym repetki tak szybko rosną że i on nie zniszczy i będą dla następnego:-D. Mamy numery od 18 do 22 i wsie są zaduże .
Pozdrowionka

o rany alez ja sie stesknilam:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
ale serio serio nie mam czasu nawet na poranno toalete:-D:-D zamotanie z poplataniem:szok::eek::eek::eek:Alex okejasnie tylko spanie w nocy dalej moge nazwaz gorzej niz tragicznie:crazy: i mamy juz 8 zeboli:-):-)kocham Was wszytskie babki moje:-D:-D

o rany alez ja sie stesknilam:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
ale serio serio nie mam czasu nawet na poranno toalete:-D:-D zamotanie z poplataniem:szok::eek::eek::eek:Alex okejasnie tylko spanie w nocy dalej moge nazwaz gorzej niz tragicznie:crazy: i mamy juz 8 zeboli:-):-)kocham Was wszytskie babki moje:-D:-D

Tomek też ma osiem zębali , a nocki super śpi od 19:30 do 6:30. Owszem w nocy cyc pare razy i śpi ze mną ale ja się wysypiam:-).

Hey

Powiedzcie dziewczyny co było ciekawego w tych Rozmowach w Toku o tej antykoncepcji.

Spadam zaraz poczytac troszkę.

Miłej Nocki:-)

po pierwsze sila odkurzacza, może wyrzadzić dużo zlego na przyszlość, chodzi o pęcherzyki płucne, po drugie kurz z odkurzacza...wspominal cos o jakiejs odmie, aż sluchac sie tego nie chcialo:sorry::sorry::sorry:

ale Madzienienko, to nie jest taka siła ssania jak przy odkurzaczu... tam jest tak taki reduktor, nawet jak przystawisz palec to Ci nie zassie, to dokładnie tak jak frida tylko nie Ty się męczysz a odkurzacz. Nasza lekarka mówi ze katarek jest ok i mnóstwo rodziców sobie go chwali.
No tak czy tak my używaliśmy go tylko 2 dni a teraz nie mam co z nim zrobić bo nie sądzę że będzie przez nas jeszcze używany.

witam się i ja:tak::tak::tak:
pamiętacie mnie jeszcze;-);-);-)

Macie juz buty jesienne ? Muszę sobie kupic a zadne mi się nie podobają :-(
:no::no::no:
a ja juz po wizycie u gina...szok...po spirale mam iść do rodzinnego, a jak chce badanie piersi to też:szok::szok::szok:a gin pobrał tylko cytologie która będzie za 8tygodni:szok:to od czego ci lekarze tu są???masakra

a jak byłam w poczekalni to czytałam artykuł w jakimś angielskim brukowcu o matce 38letniej, która jest bardzo bardzo otyła(już nie pamiętam ile ważyła ale bmi miałam ponad 50:szok:)która twierdzi, że nie będzie zabraniać jeść swej 3letniej córeczce, bo tez chce, żeby była taka gruba jak ona:szok: zaznaczam, że dziewczynka ma też wskaźnik ponad 50:szok: i nosi ciuchy na 8latka.
A jej dzienne menu to grzanki koniecznie z czekoladą, frytki, pizza, chipsy...jednym słowem same fastfoody, widziałam zdjęcia masakra, przeciez to chore
no gina masz super
o matko,:szok::szok::szok: lepiej nie opowiadaj mi takich historyjek, bo boje sie ze tez taka niedlugo bede:-(:-(:-(
A co z Mamusią??dlaczego do nas nie zaglada???:-(:-(:-(
jak milo, ktoś o mnie pamięta:tak::tak::tak:
Madzienko Mamusia ma gości i dlatego teraz nie zagląda. Nawet na gg ostatnio jej nie ma:no: Ale ma to wybaczone bo bardzo fajna jest ta jej koleżanka i mała Oliwia też:tak:
racja, Oliwka słodka:tak::tak::tak:
aha dzieki teraz juz przypomnialam sobie ze pisala cos o gościach....
no właśnie:-D:-D:-D
o rany:szok::szok::szok:pyciol:szok::szok::szok:czy ja dobrze widze:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Pyciol I love you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D
lizus:-D:-D:-D:-D

no wiem u mnie wszystko w porządeczku, mam w domu żłobek, dziewczyny raz sie bawia, raz krzycza, ale fajnie to wyglada
milego wieczorku kochane:tak::tak::tak:

reklama
Witam
melduje że mamusia doleciała :tak:;-), jestesmy bardzo szczęśliwe i niemożemy się sobą nacieszyć:-), pozdrawiam Was kochane babeczki i życze wszystkiego najlepszego naszym milusińskim;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry