reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam
melduje że mamusia doleciała :tak:;-), jestesmy bardzo szczęśliwe i niemożemy się sobą nacieszyć:-), pozdrawiam Was kochane babeczki i życze wszystkiego najlepszego naszym milusińskim;-)

Ale fajnie. To cieszcie się soba Kochane.

Dzień dobry :-)
Marzycielko to był odcinek głównie o młodych mama (takich 14,15,16 letnich :szok::szok::szok:) i tam wspominali też czy te "dzieci" rozmawiały wcześniej o tym z rodzicami jak się zabezpieczać przed ciążą :tak::tak:;-) żadnych specjalnych porad ;-)

Pierwsza !!!:-p:-D:-D

trzecia:szok::szok::szok:
pominełas najważniejsze że te osoby kompletnie byly nieprzygotowane na dziecko , jedna to bym udusiła własnorecznie dziecko płacze , pampers mokry i w kupie a ta sobie krzyżowki rozwiazuje albo kreskówki ogląda!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:poszła do koleżanki w odwiedziny z córeczką "zagadały sie" i wrociła rano a dziecko odparzona pupa:crazy::crazy::crazy: ech .......................

u nas pogoda ładniejsza niż wczoraj , deszcz nie pada więc na spacerek idziemy hehhee:-D:-D:-D:-D:-D

O masakra. Te młode mamy są po prostu straszne ale jak zawsze na tym cierpią dzieci:-(

U Nas dzisiaj słonecznie ale tak fajnie mroźno więc ok 12 lecimy na spacerek.
Na razie Oli bawi się na podłodze a ja mam czas do Was zajrzeć.
Dzisiaj bedzie już wiadomo czy M podpisze umowę czy nie.:tak:

Bliźniaki to niezłą miałaś noc:no:

Wszystkiego Naj Naj dla wszystkich Solenizantów!!!!!!!
:-):-):-)

reklama
czesc mamuski:-)
dzisiaj lewo wstałam... cos mnie w plecach "połamało":-( ledwo sie ruszam:-(, chyba bez masazu sie nieobejdzie...
teraz siedze w pracy i sciemniam:cool: i oczywiście na bb:tak:, to juz ostatki bo od pazdziernika wielka rewolucja

a jak byłam w poczekalni to czytałam artykuł w jakimś angielskim brukowcu o matce 38letniej, która jest bardzo bardzo otyła(już nie pamiętam ile ważyła ale bmi miałam ponad 50:szok:)która twierdzi, że nie będzie zabraniać jeść swej 3letniej córeczce, bo tez chce, żeby była taka gruba jak ona:szok: zaznaczam, że dziewczynka ma też wskaźnik ponad 50:szok: i nosi ciuchy na 8latka.
A jej dzienne menu to grzanki koniecznie z czekoladą, frytki, pizza, chipsy...jednym słowem same fastfoody, widziałam zdjęcia masakra, przeciez to chore
:szok::szok::szok: tacy ludzie nie powinni mieć dzieci:no::no::no:

o rany alez ja sie stesknilam:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
ale serio serio nie mam czasu nawet na poranno toalete:-D:-D zamotanie z poplataniem:szok::eek::eek::eek:Alex okejasnie tylko spanie w nocy dalej moge nazwaz gorzej niz tragicznie:crazy: i mamy juz 8 zeboli:-):-)kocham Was wszytskie babki moje:-D:-D
Pyciolku wracaj bo tu bez ciebie tak pusto :tak:

Wszystkiego naj, naj dla naszych współsolenizantów: Martusi, Zosi i Krystianka, Dzieciaczki bądźcie zdrowe, śliczne i zawsze uśmiechnięte
my tez sie podpisujemy wszystkiego naj!!!!!!!!

No to trzeba obejrzec, u nas w mieście była kiedys taka, co pozywała do sądu trzech kolegów po kolei bo sama nie wiedziała z którym jest, teraz wielka pani nauczycielka i doktorka złapała za męża, a dziecko podrzuciła matce i nawet nie wychowywała:no:

Ale jestem niewyspana, od 3 do 4 Madzia popłakiwała, wzięłam ją do siebie ale tak sie kręciła po całym łóżku, ze nie można było spac, wiec ją odłożyłam, budziła sie jeszcze kilka razy, na dodatek w nocy wypaliło sie drzewo (bo miał podłożyc na noc i zapomniał) i tak mnie wkurzał wentylator w piecu, bo wtedy się włącza, ze poszałm palic:rofl2:, jednym słowem nocka do dupy
nio u nas wlasnie w nocy rozpoczeli sezon grzewczy heheh :-D:-D:-Di tak jest milutko:-D:-D:-D:-D
Halo halo

U nas juz dzisiaj ładniejsza pogoda, ale nie chce mi się wychodzic na dwór :-(

No a ja jeszcze w pizamie siedze :eek:, musze się ubrac. Zaraz wrócę to kawkę sobie walniemy nie ? :-D

Agacia szybko ja juz pije kawe z mlekiem!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)

U nas juz dzisiaj ładniejsza pogoda, ale nie chce mi się wychodzic na dwór :-(

No a ja jeszcze w pizamie siedze :eek:, musze się ubrac. Zaraz wrócę to kawkę sobie walniemy nie ? :-D
Zazdroszczę pogody, u nas leje jak cholerka.
Jak dla mnie to możesz pic kawkę w piżamce, a jaką masz?:sorry:

Dzisiaj bedzie już wiadomo czy M podpisze umowę czy nie.:tak:
Trzymam kciuki, zeby było dobrze

czesc mamuski:-)
dzisiaj lewo wstałam... cos mnie w plecach "połamało":-( ledwo sie ruszam:-(, chyba bez masazu sie nieobejdzie...
teraz siedze w pracy i sciemniam:cool: i oczywiście na bb:tak:, to juz ostatki bo od pazdziernika wielka rewolucja
Czasem zmiany wychodzą na dobre, życze fajnego masażyku, najlepiej u jakiegoś przystojniaka

nio u nas wlasnie w nocy rozpoczeli sezon grzewczy heheh :-D:-D:-Di tak jest milutko:-D:-D:-D:-D
My też sobie rozpoczeliśmy sezon grzewczy i całkiem inaczej w domku

Witamy środowo:tak:
o rany alez ja sie stesknilam:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
ale serio serio nie mam czasu nawet na poranno toalete:-D:-D zamotanie z poplataniem:szok::eek::eek::eek:Alex okejasnie tylko spanie w nocy dalej moge nazwaz gorzej niz tragicznie:crazy: i mamy juz 8 zeboli:-):-)kocham Was wszytskie babki moje:-D:-D
Pyciolku szybciutko się ogarniaj i wracaj do nas

Witam
melduje że mamusia doleciała :tak:;-), jestesmy bardzo szczęśliwe i niemożemy się sobą nacieszyć:-), pozdrawiam Was kochane babeczki i życze wszystkiego najlepszego naszym milusińskim;-)
Super że wkońcu doczekałaś się mamusi:tak:

Kurcze, tak chciałam oglądac ten odcinek rozmów w toku, bo widziałam urywki,a le nie dało rady, bo zebranie:wściekła/y:.
Dostałam karteczkę na te warsztaty dla rodziców dzieci z problemami (dysleksja, dysgrafia) i na zebraniu było 8 osób, a karteczki dostało 100:szok:, tak rodzice interesują się problemami dzieci. Ja cieszę ze ktoś (nauczycielki) chcą pomóc, byc moze to nie dysleksja tylko nieumiejętnosc zastosowania reguł ortograficznych, zobaczymy, kupujemy specjalne cwiczenia i niech pracują nad tym
Bo większości rodziców się wydaje że jak poślą dziecko do szkoły to już o nic się nie muszą martwic i wszystko powinni załatwic nauczyciele:wściekła/y:

Wszystkiego naj, naj dla naszych współsolenizantów: Martusi, Zosi i Krystianka, Dzieciaczki bądźcie zdrowe, śliczne i zawsze uśmiechnięte
Podpinamy się:tak: STO LATEK KOCHANI:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry