reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
trzecia:szok::szok::szok:
pominełas najważniejsze że te osoby kompletnie byly nieprzygotowane na dziecko , jedna to bym udusiła własnorecznie dziecko płacze , pampers mokry i w kupie a ta sobie krzyżowki rozwiazuje albo kreskówki ogląda!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:poszła do koleżanki w odwiedziny z córeczką "zagadały sie" i wrociła rano a dziecko odparzona pupa:crazy::crazy::crazy: ech .......................

u nas pogoda ładniejsza niż wczoraj , deszcz nie pada więc na spacerek idziemy hehhee:-D:-D:-D:-D:-D

Aj tam od razu "nie napisałaś najważniejszego" :crazy: daj jakieś fory pierwszej mamusi która dziś zajrzała na bb :-p:-p, wiem, że to było istotą tego odcinka (wogóle jak tak można postępować z dzieckiem :szok::szok:- matka ogląda scoobi doo :szok::szok::szok::szok:) ale nie chciało mi się aż tyle pisać :-p, a Marzycielka myślała, że było coś konkretnego o anty ...:-p:-p;-);-)

Aj tam od razu "nie napisałaś najważniejszego" :crazy: daj jakieś fory pierwszej mamusi która dziś zajrzała na bb :-p:-p, wiem, że to było istotą tego odcinka (wogóle jak tak można postępować z dzieckiem :szok::szok:- matka ogląda scoobi doo :szok::szok::szok::szok:) ale nie chciało mi się aż tyle pisać :-p, a Marzycielka myślała, że było coś konkretnego o anty ...:-p:-p;-);-)
Wybacz najdrozsza:-):-):sorry::sorry::cool2::cool2::cool2::cool2:

Dzien dobry:tak:

Dzisiaj całę szczęście świeci słoneczko i będziemy mogły wyjść na jakiś spacerek:-) Troszkę zimno, ale co tam...poubieramy ciepłe kurtki:-p

Tygrysku u Ciebie włączyli już ogrzewanie?? U nas jeszcze nie... Co prawda w pokoju jest w miare ciepło, ale w łazience do kąpieli przydałoby się pare stopni więcej ciepełka...:sorry:

reklama
Jstem jestem ... małego zanosiłam do łózeczka :tak:
nooooooooooooo:-D:-D:-D:-D tylko ciasta brakuje:-(:-(:-(
Tygrysku u Ciebie włączyli już ogrzewanie?? U nas jeszcze nie... Co prawda w pokoju jest w miare ciepło, ale w łazience do kąpieli przydałoby się pare stopni więcej ciepełka...:sorry:
tak :tak:dziś w nocy:tak: tylko ja na olechowie mieszkam wiec pewnie inna elektrociepłownia:eek: chociaz moja kolezanka mieszka przy mc donaldzie na widzewie blisko olechowa i u niej zimne kaloryfery:eek::eek::eek:

Daruję Ci najdroższa dziś tą gafę :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D, i żeby mi to było ostatni raz :rofl2::rofl2::confused2::-D
łaskawca:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry