U
użytkownik 128317
Gość
w moim przypadku napewno wyjda na dobreCzasem zmiany wychodzą na dobre, życze fajnego masażyku, najlepiej u jakiegoś przystojniaka
wkoncu bedziemy wszyscy razem
ja tez mam z Myszka MikiZ Myszką Miki![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w moim przypadku napewno wyjda na dobreCzasem zmiany wychodzą na dobre, życze fajnego masażyku, najlepiej u jakiegoś przystojniaka
wkoncu bedziemy wszyscy razem
ja tez mam z Myszka MikiZ Myszką Miki![]()

trzecia
pominełas najważniejsze że te osoby kompletnie byly nieprzygotowane na dziecko , jedna to bym udusiła własnorecznie dziecko płacze , pampers mokry i w kupie a ta sobie krzyżowki rozwiazuje albo kreskówki ogląda!!!!!!!!!!!!!!!!!poszła do koleżanki w odwiedziny z córeczką "zagadały sie" i wrociła rano a dziecko odparzona pupa
ech .......................
u nas pogoda ładniejsza niż wczoraj , deszcz nie pada więc na spacerek idziemy hehhee![]()
daj jakieś fory pierwszej mamusi która dziś zajrzała na bb 
, wiem, że to było istotą tego odcinka (wogóle jak tak można postępować z dzieckiem 
- matka ogląda scoobi doo 

) ale nie chciało mi się aż tyle pisać
, a Marzycielka myślała, że było coś konkretnego o anty ...
;-);-)Wybacz najdrozsza:-):-)Aj tam od razu "nie napisałaś najważniejszego"daj jakieś fory pierwszej mamusi która dziś zajrzała na bb
, wiem, że to było istotą tego odcinka (wogóle jak tak można postępować z dzieckiem
- matka ogląda scoobi doo
) ale nie chciało mi się aż tyle pisać
, a Marzycielka myślała, że było coś konkretnego o anty ...
;-);-)

Wybacz najdrozsza:-):-)![]()

, i żeby mi to było ostatni raz 

Jstem jestem ... małego zanosiłam do łózeczkaAgacia gdzie polazłaś z tą kawą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

noooooooooooooJstem jestem ... małego zanosiłam do łózeczka![]()

tylko ciasta brakuje:-takTygrysku u Ciebie włączyli już ogrzewanie?? U nas jeszcze nie... Co prawda w pokoju jest w miare ciepło, ale w łazience do kąpieli przydałoby się pare stopni więcej ciepełka...![]()
dziś w nocy
tylko ja na olechowie mieszkam wiec pewnie inna elektrociepłownia
chociaz moja kolezanka mieszka przy mc donaldzie na widzewie blisko olechowa i u niej zimne kaloryfery

łaskawcaDaruję Ci najdroższa dziś tą gafę, i żeby mi to było ostatni raz
![]()