blizniaki2000
Fanka BB :)
Taka specjalistka jak Ty da sobie super radę:-)dzieki, no wiesz troche sie stresuje, bo mam nowych klientow![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Taka specjalistka jak Ty da sobie super radę:-)dzieki, no wiesz troche sie stresuje, bo mam nowych klientow![]()
Dziękujemy za śliczne życzonkaWszystkiego najlepszego i duuuużooooo zabawekdla mojej synowej Madziulki
Oj a my o Madzi zapomnieliśmy:--
-(
Madziunia samych pogodnych chwil kochaniutka!!!!
My również skłądamy MOC UŚCISKÓW I ŻYCZYMY ZDRÓWECZKA I UŚMIECHU NA CODZIEŃ MAGDUSI, MARTUNI I ZOSIEŃCEBuziaczki kochane dzieciaczki:***
Dziekujemywszystkiego najlepszego dla Magdusi!!!!!!!!!
Witam Was kochanePrzepraszam za moją ostatnio nieobecność, ale od piątku chodzę w pół zgięta, bo coś mi się stało z kręgosłupem:-( Nic nie mogę zrobić, nie wiem czy to od dźwigania, czy korzonki... Maści nie pomagają, nie mam pojęcia co to
a nawet nie mam kiedy iść do lekarza bo do południa S. w pracy
Przez trzy dni leżałam jak betka i nie mogłam nawet się podnieść, dzisiaj lepiej bo wstałam o własnych siłach i nawet idę
Najgorsze że mały daje mi popalić, a ja nie mogę ani go przenieść, ani podnieść, nic
Siedzi biedny całymi dniami ze mną na kanapie i tylko płacze:-( Teraz póki mam trochę więcej sił, choć nadal jak emerytka na pół zgięta do przodu, idę kąpu, póki zasnął...
Bo starosc nie radosc
Dunia dużo zdróweczka zyczymy, mnie tez cos ostatnio kregosup wysiada:-(

Pewnie, byc z dzieckiem jak się jest zdrowym i sprawnym to nic takiego, ale jak sie jest chorym i obolałym to tragedia. Niestety matka musia byc zawsze zdrowa, tatus jak tylko go rozkłada to jest wielce chory i musi leżec, a my nie mamy możliwości, bo mamy dzieciDokładnie i powiem Ci szczerze, że jednego dnia myślałam że umrę z bóluS. mi kazał położyć się na brzuch, żeby mnie wysmarować a mi z bólu łzy ciurkiem leciały
Nie mogłam sama się obrócić. Naprawdę sobie myślę, że to już nie te lata:-( Sypię się... A Krystian tylko patrzy i nie wie o co biega, że mama płacze. Potem on płacze, ja wkurzona jeszcze bardziej i kółko się zamyka:-( Czasami mam dość
Mój S. nie potrafi pojąć dlaczego ja zła, czy dlaczego mam doła... Przecież on by sobie chętnie posiedział z małym, co to za wielka filozofia? Kurna chciałabym go zobaczyć jak chociaż jeden dzień by z nim pobył a do tego z takim bolem...
. pamiętam jak kiedyś lezałam z gorączką prawie 40 stopni, w domu byli tylko chłopcy i ja, ale mieli luz robili sobie co chcieli