Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
bo nie wiedziałam, że wychowawczy może być płatny...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Madziu czekam na relacje!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja też mam bezpłatny...nie wiem jak jest u Was ale u nas aby mieć platny(tzn.dostawac 400zl) zarobki na czlonka rodziny nie mogą przekraczac chyba 504zl
a moje dziecko po tym antybiotyku to dzisiaj ma jakiegos powera od godziny 9.40 dopiero teraz poszlo spaći zovbaczymy jak dlugo...
spacerowka przyszla jest super![]()

Madziu czekam na relacje!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

Kurcze pisałaś rano że dzis rezygnujecie ze spacerku (choroba Julci) i mojego Fifa też cos dopadło ten 6 ząbek wychodzi z problemami mamy temperaturke i szczyt marudzenia:-Oki juz pierwsza przymiarka byla i chyba Julci tez spodobal sie jak wstanie to popstrykamy co nieco![]()
Kurcze pisałaś rano że dzis rezygnujecie ze spacerku (choroba Julci) i mojego Fifa też cos dopadło ten 6 ząbek wychodzi z problemami mamy temperaturke i szczyt marudzenia:--
-( wiec też siedzimy w domku:-
-
-(

Raczkuje z szybkością światła, wstaje przy meblach i domaga się juz chodzenia trzymana za rączki. I pieszczocha z niej straszna.
super ze jasiu taki maly mezczyzna
a konkurencja sie nie przejmuj napewno wszystkich przebijecie
i wiem co to znaczy walka z bratem o kompa naszczesie mam to juz za soba ale moj brat potrafil 24/24 siedziec przed kompet to dopiero bylo wyzwanie 
Dagulla gratulacje dla synusia RACZKUSIApytia to było dobre haha jak moglybtsmy zapomniec o tobie;-) no my tez w nocy bardzo czesto cycus ale co zrobicsuper ze jasiu taki maly mezczyzna
a konkurencja sie nie przejmuj napewno wszystkich przebijecie
Kana mam nadzieje ze brat bedzie laskawy i nie rozdzieli nas z tobai wiem co to znaczy walka z bratem o kompa naszczesie mam to juz za soba ale moj brat potrafil 24/24 siedziec przed kompet to dopiero bylo wyzwanie
no i najwazniejsze
wkoncu raczkujemy:-):-):-)

:-(