reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja też mam bezpłatny...nie wiem jak jest u Was ale u nas aby mieć platny(tzn.dostawac 400zl) zarobki na czlonka rodziny nie mogą przekraczac chyba 504zl :szok::szok::szok:

a moje dziecko po tym antybiotyku to dzisiaj ma jakiegos powera od godziny 9.40 dopiero teraz poszlo spać:szok::szok::szok::szok:i zovbaczymy jak dlugo...

spacerowka przyszla jest super:tak::tak::tak:
Madziu czekam na relacje!!!!!!!!!!!!!!!!!:ninja2::ninja2::ninja2::-D:-D:-D

Witam mamuski:*:-)

Nie zapomniałam o Was tylko moj mezowy ma urlopik chorobowy cały tydzien i jakos tam mi dzien szybciutko jleci,ze nawet nie mam czasika wejsc na kompa.....dodatkowo jest moj brat ,a kom u niego w pokoju i ciezko się dopchac.....

Licze na wyrozumiałośc....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry:

Przede wszystkim najszczersze życzonka dla naszych wszystkich chłopców tych dużych i tych troszke mniejszych.....wszystkiego naj naj nnaj z okazji
Dnia CHŁOPAKA;*:*:*

Buziaczki do Cioteczki i Mariczki:*

Szczególne życzonka połączone z 1000-cem buziaczków dla mojego kochanego, najprzystojniejszego i najsłodszego zięciunia Krystianka :tak::tak::tak:
Mega uśmiechu na Twojej kochanej twarzyczce, masy zabawek
i miłości rodziców:*:*:8
życzą
tesciówka i Mariczka;*
:*

Równie szczere i pełne buziaczków życzonka dla naszej prze słodziutkiej i przepięknej Madziuni kochanej.....rośni mamusi duża i zdrowiutka, grzeczniutka choć i czasem łobuziutka!!!!! Buziaczki słoneczko nasze;*

I dla wszystkich solenizantów dzisiajszych oraz tych, o których ciocia nie pamiętała wczoraj i przedwczoraj:*:*:*

A tak jeszcze poza tym to Mari wychodzi kolejna dwójeczka tym razem prawa.....wiec bedą juz 4 zebole na dole ,a góra pusta:p hahahha

Cześć Mamuśki. Witam się jako czarna owca, bo straaaaasznie dawno tu nie było. Ale ostatnio mam taki sajgon, że nie wiem, jak się nazywam. Napiszę wam pokrótce co u nas, a potem lecę poczytać, co u was się działo :-)

Więc tak: zębów mamy trzy, z czego dwa dopiero co się przebiły. Hania ciągle cycusiowa i ani myśli przestać. Nocki mamy więc ciągle zarwane - budzi sie na cyca nawet co dwie godziny :confused2: Raczkuje z szybkością światła, wstaje przy meblach i domaga się juz chodzenia trzymana za rączki. I pieszczocha z niej straszna.
Jasiek dobrze radzi sobie w przedszkolu i jakoś tak mi wydoroślał ostatnio.
A ja ostatnio zestresowana - ciągle się martwię, jak tam ta nasza firma się rozkręci i czy przetrwamy na rynku konkurencji ;)

Bardzo mocno Was ściskam Mamuśki kochane i oczywiście buziolki dla wszystkich, cudnych, grudniowych dzieciaczków.

P.S. Chyba mnie nie zapomniałyście, co? ;-)

pytia to było dobre haha jak moglybtsmy zapomniec o tobie;-) no my tez w nocy bardzo czesto cycus ale co zrobic :sorry: super ze jasiu taki maly mezczyzna :-D a konkurencja sie nie przejmuj napewno wszystkich przebijecie:tak:

Kana mam nadzieje ze brat bedzie laskawy i nie rozdzieli nas z toba :szok: i wiem co to znaczy walka z bratem o kompa naszczesie mam to juz za soba ale moj brat potrafil 24/24 siedziec przed kompet to dopiero bylo wyzwanie :-D
no i najwazniejsze

wkoncu raczkujemy:-):-):-)

reklama
pytia to było dobre haha jak moglybtsmy zapomniec o tobie;-) no my tez w nocy bardzo czesto cycus ale co zrobic :sorry: super ze jasiu taki maly mezczyzna :-D a konkurencja sie nie przejmuj napewno wszystkich przebijecie:tak:

Kana mam nadzieje ze brat bedzie laskawy i nie rozdzieli nas z toba :szok: i wiem co to znaczy walka z bratem o kompa naszczesie mam to juz za soba ale moj brat potrafil 24/24 siedziec przed kompet to dopiero bylo wyzwanie :-D
no i najwazniejsze

wkoncu raczkujemy:-):-):-)
Dagulla gratulacje dla synusia RACZKUSIA:-D:tak::tak::tak:

A co do brata to wiesz, jeszcze na razie poki co to ma kase to czasem wybedzie,ale poźniej to bedzie tak jak piszesz.....:sorry::-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry