reklama

Grudniowe mamusie 2008

pytia fajnie , że wpadłaś!:-) wpadaj częściej.

dagullka Gratulki dla raczka.

A ja się wypluskałam w wannie i poczytałam książkę.
Wogóle to dostałam po Luteinie wreszcie @ i od dzisiaj biorę te tabletki anty Microgynon 30 .Trochę się boję jak będę się czuć:-(

M. jeszcze nie wie co w pracy bo dyrektor do niedzieli na urlopie.

Spadam lulu
Buziaczki;-)

reklama
Cześć Mamuśki. Witam się jako czarna owca, bo straaaaasznie dawno tu nie było. Ale ostatnio mam taki sajgon, że nie wiem, jak się nazywam. Napiszę wam pokrótce co u nas, a potem lecę poczytać, co u was się działo :-)

Więc tak: zębów mamy trzy, z czego dwa dopiero co się przebiły. Hania ciągle cycusiowa i ani myśli przestać. Nocki mamy więc ciągle zarwane - budzi sie na cyca nawet co dwie godziny :confused2: Raczkuje z szybkością światła, wstaje przy meblach i domaga się juz chodzenia trzymana za rączki. I pieszczocha z niej straszna.
Jasiek dobrze radzi sobie w przedszkolu i jakoś tak mi wydoroślał ostatnio.
A ja ostatnio zestresowana - ciągle się martwię, jak tam ta nasza firma się rozkręci i czy przetrwamy na rynku konkurencji ;)

Bardzo mocno Was ściskam Mamuśki kochane i oczywiście buziolki dla wszystkich, cudnych, grudniowych dzieciaczków.

P.S. Chyba mnie nie zapomniałyście, co? ;-)

Pytia trzymam kciuki. Na pewno dacie radę. Wpadaj do nas częściej

Tygrysku już :ninja2::ninja2::ninja2:

Rany chyba naprawde w tym antybiotyku jest cos dodane, moje dziecko zamiast spać raczkuje po calym domu:szok::szok::szok::szok:

oki zmykam, moze uda nam sie ja polozyc spac

dobranoc
Madziu super!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak: a Juleczka jaka duża jest w tym wózeczku!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D super:tak::tak:i ten kolorek ścian mam na niego ochote hihih:-D:-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a pasy sa takie jak na zdjęciu czy mozna tez zapiąć za ramionka tzn czy ma pasy 5 punktowe????

Madziu super!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak: a Juleczka jaka duża jest w tym wózeczku!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D super:tak::tak:i ten kolorek ścian mam na niego ochote hihih:-D:-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a pasy sa takie jak na zdjęciu czy mozna tez zapiąć za ramionka tzn czy ma pasy 5 punktowe????

Tygrysku dziekujemy, tak ma pięciopunktowe, ale Jula nie znosi tych szelek wiec odpielam je....

ja tez chcialabym pojsc spac ale Jula szaleje na dywanie:sorry::sorry::sorry::sorry:

witam wieczorkiem,
ogłaszam oficjalnie, że komp naprawiony poszło szybko i sprawnie, całe szczęście:tak:
trochę poczytałam, bo za bardzo czasu nie miałam, a więc:
Pyciolku wracaj do nas szybko
Dagulla gratulacje dla małego mobilnego:tak::-D:-D:-D
Renia super, że masz juz mamusie, wykorzystaj ten czas jak się tylko da
Marzycielko, daj koniecznie znać, jak tam ten Microgynon, bo ja brałam przed ciążą i było super, a teraz to nie wiem czy ze mną coś nie tak?pierwsze opakowanie to był ból głowy nie do zniesienia, a teraz to libido prawie zerowe, ale juz niedługo mam nadzieję będę miala spiralę, więc oby było lepiej, troche się boję tych obfitych i bolesnych miesiączek, ale chyba wolę juz to niż ingerencję hormonów

narazie uciekam spatulki...
a dziś było fajnie, mieliśmy grilka i piknik w terenie, super...
a jutro w końcu na wizytę idę o tę spiralę...no ciekawa jestem, jak to tu wygląda....

dobranoc

reklama
Tygrysku dziekujemy, tak ma pięciopunktowe, ale Jula nie znosi tych szelek wiec odpielam je....

ja tez chcialabym pojsc spac ale Jula szaleje na dywanie:sorry::sorry::sorry::sorry:
heheheh mój Fifi niestety musi miec wszystkie pasy gdyż inaczej wylazłby z wózka:-D:-D:-D
dzien dobry wszystkim u nas szaro buro i ponuro oraz deszczowo:confused2::confused2::confused2:z domu nie wychodzimy :crazy::crazy: Filipek wczoraj na noc dostal paracetamol gdyz biedak mial podwyższoną temperaturke i ślicznie przespal do 7 30 , teraz tez ma stan podgorączkowy ale katarku i kaszelku brak więc to wina tego paskudnego 6 zebolka:crazy::crazy::crazy::crazy:

hej hej ja pije kawę!!!!!!!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry