reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej ślicznotki
A ja dzisiaj w domku, jechałam już do pracki i ojciec zadzwonił, zeby dzisiaj nie przychodzic, wiec jeszcze lepij dla mnie, siedze teraz z kawką i w iędzyczasie gotuję dżem z gruszek, zobaczymy czy mi wyjdzie, bo robię pierwszy raz.;-)
Wczoraj natyrałam sie jak głupia, mąż miał dzisiaj rano wyjeźdżac i tak mi sie go szkoda zrobiło, ze ciągle poza domkiem, ze postanowiłam naszykować mu wałówę na drogę, zrobiłam mu mielone, takie fakne małe goloneczki pieczone, pulpety z sosikiem, mięsko z kurczaka z warzywami i jeszcze sałatkę jarzynową, w międzyczasie pranie i zajmowanie dzieciakami, robiłam do 23:zawstydzona/y: On był w tym czasie się ładować, przyjechał o 1 w nocy i okazuje sie że jedzie dopiero w poniedziałek, tak wiec mam całą lodówę żarcia.:eek:

Równie szczere i pełne buziaczków życzonka dla naszej prze słodziutkiej i przepięknej Madziuni kochanej.....rośni mamusi duża i zdrowiutka, grzeczniutka choć i czasem łobuziutka!!!!! Buziaczki słoneczko nasze;*
Dziękuję kochana za te śliczne życzonka

Więc tak: zębów mamy trzy, z czego dwa dopiero co się przebiły. Hania ciągle cycusiowa i ani myśli przestać. Nocki mamy więc ciągle zarwane - budzi sie na cyca nawet co dwie godziny :confused2: Raczkuje z szybkością światła, wstaje przy meblach i domaga się juz chodzenia trzymana za rączki. I pieszczocha z niej straszna.
Jasiek dobrze radzi sobie w przedszkolu i jakoś tak mi wydoroślał ostatnio.
A ja ostatnio zestresowana - ciągle się martwię, jak tam ta nasza firma się rozkręci i czy przetrwamy na rynku konkurencji ;)

Bardzo mocno Was ściskam Mamuśki kochane i oczywiście buziolki dla wszystkich, cudnych, grudniowych dzieciaczków.

P.S. Chyba mnie nie zapomniałyście, co? ;-)
Pewnie ze nie zapomniałyśmy. Z firmą napewno będzie oki, taka szefowa jak Ty napewno wszystko super rozkręci. Fajnie ze Jasiek zadowolony z przedszkola, Hania już chyba spora, skoro rwie sie do chodzenia.

wkoncu raczkujemy:-):-):-)
Gratulacje dla Raczka Nieboraczka

STO LAT, STO LAT DLA KACPERKA I ALESSANDRO :tak: ROŚNIJCIE ZDROWO CHŁOPAKI :tak::tak::tak:
Podpinamy się

Witajcie kochane;
przepycham się do was z zarazkami które dopadły moich panów i obaj mi się smarkają:-(.
Miłego dnia
Zdrówka dla Twojej brygady

reklama
Ahh, pogoda jakaś niepewna ale umówiłam się na spacerek z dwoma mamusiami z bb - z wątka regionalnego :tak: tzn z jedną mamusią obecną i jedną przyszłą - listopadówka 2009 :-) czekam teraz aż mój księciunio się obudzimy i idziemy :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry