reklama

Grudniowe mamusie 2008

U nas dzisiaj też raz pada, raz przestaje, ale wieje okropnie, wyszłam z Młodą po 14 na spacerek, ale po 20 minutach miałam dość i wróciłyśmy. Teraz Młoda buszuje z chłopakami, a mnie tak muli na spanie, że chyba ise zdrzemnę jeśli mi się uda zasnąc przy tej mojej bandzie

reklama
taka pogoda, a tutaj i tak nikogo nie ma :confused2:
ja też obejrzałam Na Wspólnej ( buuu teraz do poniedziałku trzeba czekać na kolejny odcinek :-( ), zaraz idę mężusiowi bigos zagrzać i kawę zrobić bo niedługo do pracy idzie, a jak pójdzie to ja chyba sobie film obejrzę na dvd, o ile dam radę :sorry:

taka pogoda, a tutaj i tak nikogo nie ma :confused2:
ja też obejrzałam Na Wspólnej ( buuu teraz do poniedziałku trzeba czekać na kolejny odcinek :-( ), zaraz idę mężusiowi bigos zagrzać i kawę zrobić bo niedługo do pracy idzie, a jak pójdzie to ja chyba sobie film obejrzę na dvd, o ile dam radę :sorry:

Ja tyle razy planuje obejrzeć sobie film wieczorem, ale co z tego jak po 15 minutach oczy już mi się same zamykają:sorry: Kurcze, jeszcze niecałe 2 lata temu to ja mogłam nie spać całą noc i dobrze się czułam....

Ja też oglądałam filmy , gadałam z M. a teraz 20 min. poczytam i już oczy jak na zapałki:-)
Dzieci Nas wykańczają:-D:-D

Właśnie idę poczytać i lulu.

Dobrej Nocki

Ja tyle razy planuje obejrzeć sobie film wieczorem, ale co z tego jak po 15 minutach oczy już mi się same zamykają:sorry: Kurcze, jeszcze niecałe 2 lata temu to ja mogłam nie spać całą noc i dobrze się czułam....

też kiedyś tak mogłam a teraz nie da rady :confused2:
czasami też zasypiam, ale czasami zdarza mi się obejrzeć cały filmik ;-) jak mąż jest w domu wieczorem to zaczynamy oglądać po 20 i wtedy jest spoko, ale np w tym tygodniu pracuje na nocki i śpi sobie godzinkę przed pracą więc nie będę mu wtedy filmu włączała. A dzisiaj i tak nocka z głowy bo Bartek co chwilę się budzi więc tak czy tak będę niewyspana :sorry::sorry::sorry::sorry:

reklama
witam u nas nocka po prostu boska:tak: do 23 obudzil sie dwa razy i cisza:tak: budze sie nie patrzac na zegarek mesle sobie boze dopiero 1 a ja juz wyspana patrze na zekager a tam 7:szok: poprosze tak zawsze:tak:

dzis mam caly dzien zawalony robotka w kuchni:wściekła/y: na weekend mam gosci z 2,5 letnia Nataszka i ciezarna z terminem na grudzien:-D
u nas jak narazie za oknem nie najgorzej takze chyba jakis spacerek dzis zaliczymy no to chyba tyle bo do nadrabiania nic nie mam:szok: oprucz tego ze filmow to ja juz dawno nieo gladalam:szok: musze uciekac bo maly lozeczko wcina a czoraj sobie rozciol czolo bo szafke otwieral ale duzego placzu niebyulo ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry