reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kana kuruj szybciutko męża i wracaj do nas bo tak jakoś pusto bez Ciebie:tak:
:tak:
Boże chociaz ktoś za mną tutaj tęskni....jak milutko na serduszku :-):tak:
Hej ślicznotki
A ja dzisiaj w domku, jechałam już do pracki i ojciec zadzwonił, zeby dzisiaj nie przychodzic, wiec jeszcze lepij dla mnie, siedze teraz z kawką i w iędzyczasie gotuję dżem z gruszek, zobaczymy czy mi wyjdzie, bo robię pierwszy raz.;-)
Wczoraj natyrałam sie jak głupia, mąż miał dzisiaj rano wyjeźdżac i tak mi sie go szkoda zrobiło, ze ciągle poza domkiem, ze postanowiłam naszykować mu wałówę na drogę, zrobiłam mu mielone, takie fakne małe goloneczki pieczone, pulpety z sosikiem, mięsko z kurczaka z warzywami i jeszcze sałatkę jarzynową, w międzyczasie pranie i zajmowanie dzieciakami, robiłam do 23:zawstydzona/y: On był w tym czasie się ładować, przyjechał o 1 w nocy i okazuje sie że jedzie dopiero w poniedziałek, tak wiec mam całą lodówę żarcia.:eek:

Dziękuję kochana za te śliczne życzonka

Pewnie ze nie zapomniałyśmy. Z firmą napewno będzie oki, taka szefowa jak Ty napewno wszystko super rozkręci. Fajnie ze Jasiek zadowolony z przedszkola, Hania już chyba spora, skoro rwie sie do chodzenia.

Gratulacje dla Raczka Nieboraczka

Podpinamy się

Zdrówka dla Twojej brygady
Nie ma za co dziękowac.....
A co do jedzonka to tylko pozazdrościc....moj mezowy uwielbia mieć pełna lodówke.....:p hahaah
Ahh, pogoda jakaś niepewna ale umówiłam się na spacerek z dwoma mamusiami z bb - z wątka regionalnego :tak: tzn z jedną mamusią obecną i jedną przyszłą - listopadówka 2009 :-) czekam teraz aż mój księciunio się obudzimy i idziemy :tak:
Olciu fajniutkie takie spotkanka....kurcze mi by sie przydało cosik takiego....szkoda,ze nie mam autka,bo nawidziała bym BlackWizard hahhahah

Tak poza tym to witam wszystkie mamuski....
Jeszcze toszku i weekend...i jak bedzie pogoda to w niedziele jedziemy z tatusiem moim na grzybki...jejku nie moge sie doczekac....

Malutka spi,bo bylismy dziisaj u przyszywanej babci na urodzinkach rano,bo ma na 2 zmiane do pracy....i malutka padła w wózeczku nam w drodze powrotnej... a ja nadrabiam,bo az mi smutko,ze tak rzadko tutaj jestem...
Wszystkiego naj naj naj dla naszych Babyboomowych solenizantów przystojniaków Kacperka i Alessandro :*:* buziaczków 1000-ce:*

zapominajko zdroweczka dla chlopakow:tak:
olcia udanego wypadu zaraz deszczyk sobie pojdzie i bedzie oki:tak:
kana dziekujemy za zyczonka ;-)

my juz po zakupach nakupowalam malemu roznosci:-D od jedzonka po ciuszki pomijajac zabawkki bo ma dosc:tak: a teraz maly spi a ja pije goraca czekolade i zajadam sie pieguskami bo za oknem brrr:wściekła/y:

U nas padało tylko chwilkę więc spacerek zaliczony :tak: byłyśmy w ogrodzie botanicznym , było bardzo fajnie, tylko Bartek marudził strasznie :confused2: siedzieć w wózku nie chce, wolałby pobiegać z dziećmi :sorry:

reklama
U nas pogoda tez brzydka,ze hej.....no teraz akurat swieci słoneczko i jest bezchmurnie prawie,ale jak wieje to szok.....

Ja zaliczyłam spanko 1,5 godiznki.....aj jak ja tego potrzebowałam.... a mlutka jak wtedy zasneła o 12 to obudziła sie przed 15.......tyle jeszcze nigdy w histori nie spała....no chyba,ze po pierwszej szczepionce....hahaha ale kiedy to było..........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry