aaaaaaaaaaaaa to ja już wiem dlaczego ja tak rzadko choruję![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aaaaaaaaaaaaa to ja już wiem dlaczego ja tak rzadko choruję![]()

Boże chociaz ktoś za mną tutaj tęskni....jak milutko na serduszku :-)Kana kuruj szybciutko męża i wracaj do nas bo tak jakoś pusto bez Ciebie
![]()

Nie ma za co dziękowac.....Hej ślicznotki
A ja dzisiaj w domku, jechałam już do pracki i ojciec zadzwonił, zeby dzisiaj nie przychodzic, wiec jeszcze lepij dla mnie, siedze teraz z kawką i w iędzyczasie gotuję dżem z gruszek, zobaczymy czy mi wyjdzie, bo robię pierwszy raz.;-)
Wczoraj natyrałam sie jak głupia, mąż miał dzisiaj rano wyjeźdżac i tak mi sie go szkoda zrobiło, ze ciągle poza domkiem, ze postanowiłam naszykować mu wałówę na drogę, zrobiłam mu mielone, takie fakne małe goloneczki pieczone, pulpety z sosikiem, mięsko z kurczaka z warzywami i jeszcze sałatkę jarzynową, w międzyczasie pranie i zajmowanie dzieciakami, robiłam do 23On był w tym czasie się ładować, przyjechał o 1 w nocy i okazuje sie że jedzie dopiero w poniedziałek, tak wiec mam całą lodówę żarcia.
Dziękuję kochana za te śliczne życzonka
Pewnie ze nie zapomniałyśmy. Z firmą napewno będzie oki, taka szefowa jak Ty napewno wszystko super rozkręci. Fajnie ze Jasiek zadowolony z przedszkola, Hania już chyba spora, skoro rwie sie do chodzenia.
Gratulacje dla Raczka Nieboraczka
Podpinamy się
Zdrówka dla Twojej brygady
Olciu fajniutkie takie spotkanka....kurcze mi by sie przydało cosik takiego....szkoda,ze nie mam autka,bo nawidziała bym BlackWizard hahhahahAhh, pogoda jakaś niepewna ale umówiłam się na spacerek z dwoma mamusiami z bb - z wątka regionalnegotzn z jedną mamusią obecną i jedną przyszłą - listopadówka 2009 :-) czekam teraz aż mój księciunio się obudzimy i idziemy
![]()
Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów:-)
100 latek kochane dzieciaczki
i znów sie podpisujemy
wszystkiego naj!!!!!!!!!!
zdróweczka zyczymy![]()
Podpinamy się
I My sie podpinamy![]()

zaczęło padać![]()

od jedzonka po ciuszki pomijajac zabawkki bo ma dosc
a teraz maly spi a ja pije goraca czekolade i zajadam sie pieguskami bo za oknem brrr
zaczęło padać![]()
u mnie leje, że świata nie widać:-(
i zimno