reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Wszystkiego najlepszego dla naszych przystojniaczków Olusia , Alanka i Mateuszka samych słonecznych dni:tak:

Dziękuję Daguś w imieniu Alanka ;-):tak::tak::-):-)

U nas nocka super :tak: Alan zasnął o 21 i spał do 6.30 :tak::tak:
Ja już jak zwykle sama w domu, bo G. poszedł do pracy - i dobrze bo ostatnio strasznie działa mi na nerwy :crazy::wściekła/y:
Wymieramy się dziś z Alankiem po obiadku na spacerek z koleżanką i jej rocznym synkiem :tak::tak: i nan nadzieję, że trochę poplotkujemy :-p:-p:-D:-D

Dzień dobry :-)​

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLUSIA , ALANKA i MATEUSZKA :tak::tak:
TORCIK Z NIESPODZIANKĄ DLA WAS CHŁOPCY ;-)
Zobacz załącznik 169412

U nas nocka w porównaniu do poprzednich też całkiem niezła, nie aż tak jak u Was, bo na początku Bartek się budził, ale w końcu o 2 dałam mu mleka i spał do 7... więc całkiem dobrze :tak:

Dzień dobry :-)

Wszystkiego najlepszego dla naszych przystojniaczków Olusia , Alanka i Mateuszka samych słonecznych dni:tak:

Witamy piątkowo:-)

Podpinamy się :tak: STO LATEK KOCHANI

Dzień dobry :-)​

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLUSIA , ALANKA i MATEUSZKA :tak::tak:
TORCIK Z NIESPODZIANKĄ DLA WAS CHŁOPCY ;-)
Zobacz załącznik 169412

U nas nocka w porównaniu do poprzednich też całkiem niezła, nie aż tak jak u Was, bo na początku Bartek się budził, ale w końcu o 2 dałam mu mleka i spał do 7... więc całkiem dobrze :tak:

Dzięki kochane za życzonka, ale musze się przyznać, że ja wyrodna matka zapomniałam :zawstydzona/y: Ale jakaś roztrzepana jestem od rana. Już zdążyłam przypalić mleko.... To chyba dlatego, że byłam wczoraj na meczu siatkarek. Bylo rewelacyjne, tylko trochę ochrypłam ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry