reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wszystkiego najlepszego dla naszych przystojniaczków Olusia , Alanka i Mateuszka samych słonecznych dni:tak:

Podpinamy się:-):-)

A my wstałyśmy o 7.20.
Młoda chodzi spać o 20 i budzi się o 7-8 rano.

Mój M. w pracy i dopiero w poniedziałek będzie wiadomo czy podpisze umowę.
Teraz siedzimy sobie ale za nie długo Oli pójdzie spać bo dzisiaj ma zły dziń.
Miała spotkanie I stopnia z kantem komody no i ma siną linie na czole.
Płaczu było dużo i takie z żalem ma-ma:-(
No cóż taki etap guzów już będzie.

Miłego Dnia;-)

reklama
Wszystkiego najlepszego dla naszych przystojniaczków Olusia , Alanka i Mateuszka samych słonecznych dni:tak:
Podpinamy się pod zyczonka :tak:

A ja chora ... masakra za tydzien slub a ja jestem przeziębiona i czuję się fatalnie. Jak by było tego mało to wyszły mi dwa mega pryszcze które bardzo bolą :-(. No wszytsko przeciwko mnie.
Dzisiaj "nasz tatuś" ma spotkanie z kolegami ze szkoły - chyba jakis kawalerski się szykuje :sorry:, i dlatego ze ja jestem chora to nie chce mi sie po niego jechać, wiec powiedziałam ze ma spac u swojej mamy :-D.
No i jeszcze dzisiaj idę do dentysty potem do fryzjerki ... ja nie wiem jak to dzisiaj wytrzymam :-(.
Zeby tylko mały ode mnie sie nie zaraził.
Zapomniałam powiedziec, że mały dwa dni temu raczkował sobie po podłodze i w pewnym momencie zobaczył cos bardzo interesującego wiec przyspieszył, pomyliły mu sie rączki i nóżki i zaliczył upadek. Uderzył się w puliczek o podłoge i ma siniaka.

witajcie mamuski
witam u nas nocka po prostu boska:tak: do 23 obudzil sie dwa razy i cisza:tak: budze sie nie patrzac na zegarek mesle sobie boze dopiero 1 a ja juz wyspana patrze na zekager a tam 7:szok: poprosze tak zawsze:tak:
oj jak ci zazdroszcze... u nas niestety kolejna nocka do bani:-( nie wiem czy to zabki znow wychodza czy to przez te zelazo co Nusia dostaje...

i my sie podpisujemy najlepszego kochane maluszki!!!!!!!!!

Dzień dobry :-)​

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLUSIA , ALANKA i MATEUSZKA :tak::tak:
TORCIK Z NIESPODZIANKĄ DLA WAS CHŁOPCY ;-)
Zobacz załącznik 169412

U nas nocka w porównaniu do poprzednich też całkiem niezła, nie aż tak jak u Was, bo na początku Bartek się budził, ale w końcu o 2 dałam mu mleka i spał do 7... więc całkiem dobrze :tak:

I My się podpinamy z Filipkiem:tak::tak::tak:

Nocka boska :-) Fifi spał od 19 30 do 8 :-):-) chwilo trwaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-Dpogoda szara bura i ponura ( jak zwykle :crazy:) ale chociaz deszcz nie pada:confused2::confused2: siedzimy znów w domu niech Fifi sie wykuruje na dobre:tak::tak: a na weekend przyjeźdza moja mamcia i sie bardzo cieszę:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny czas na kawę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-p:-p:-p:-p

Podpinamy się pod zyczonka :tak:

A ja chora ... masakra za tydzien slub a ja jestem przeziębiona i czuję się fatalnie. Jak by było tego mało to wyszły mi dwa mega pryszcze które bardzo bolą :-(. No wszytsko przeciwko mnie.
Dzisiaj "nasz tatuś" ma spotkanie z kolegami ze szkoły - chyba jakis kawalerski się szykuje :sorry:, i dlatego ze ja jestem chora to nie chce mi sie po niego jechać, wiec powiedziałam ze ma spac u swojej mamy :-D.
No i jeszcze dzisiaj idę do dentysty potem do fryzjerki ... ja nie wiem jak to dzisiaj wytrzymam :-(.
Zeby tylko mały ode mnie sie nie zaraził.
Zapomniałam powiedziec, że mały dwa dni temu raczkował sobie po podłodze i w pewnym momencie zobaczył cos bardzo interesującego wiec przyspieszył, pomyliły mu sie rączki i nóżki i zaliczył upadek. Uderzył się w puliczek o podłoge i ma siniaka.
Ło kochana walcz walcz z chorubskiem wstrętnym!!!!!!!!!!!!! wypędź!!!!!!!!!!! zatłucz!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::crazy::-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a pryszcze do likwidacji !!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

reklama
a co do pryszczy to i tak dobrze że teraz się pokazały, a nie za tydzień :confused2:

aaa zapomniałabym o najważniejszym!!!! przebija nam się lewa górna jedynka!!!! :tak: myślę że max do jutra będzie :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry