reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wczoraj jak byłam na spacerku to żołądź wpadł Bartkowi do wózka, oczywiście on z szybkością błysawicy myk i do buzi go i nie chciał za nic w świecie otworzyć buziolka :eek: jakby się nim zadławił... :no: ale na szczęście jakoś go wyciągnęłam. A jaka była wielka rozpacz bo niedobra mama zabrała takie dobre COŚ!

Agacia, u nas to wygląda jakby zrobił sobie rankę na dziąśle, jak pierwszy raz tak miał to myślałam że jakoś się zranił a to ząbek był, przy kolejnym już wiedziałam, no a teraz ma identycznie.

reklama
Kurcze lucytuję wózeczek za 220 zł nowy.Aukcja kończy się o 11.27 obym wygrała:yes::yes::yes:

Moja Mała tez taką rankę miała na 2 dolnych jedyneczkach a potem rach ciach i są ząbeczki.
Kurde gdzieś posiałam aparat a chciałam zrobic kilka fotek łobuza.
No gdzie on jest??:-D

ollcia jak ja Olce zabiorę coś co nie powinno byc jej to tak się zdrze jakbym jej klapa dała:cool2:

A ja chora ... masakra za tydzien slub a ja jestem przeziębiona i czuję się fatalnie. Jak by było tego mało to wyszły mi dwa mega pryszcze które bardzo bolą :-(. No wszytsko przeciwko mnie.
Dzisiaj "nasz tatuś" ma spotkanie z kolegami ze szkoły - chyba jakis kawalerski się szykuje :sorry:, i dlatego ze ja jestem chora to nie chce mi sie po niego jechać, wiec powiedziałam ze ma spac u swojej mamy :-D..
oj kochana walcz z chorubskiem, nie daj sie rozłozycz, a pryszczem sie nieprzejmuj powinien zejsc a jak nie to korektor w ruch i sie zamaskuje:tak::-D

halo halo pijemy kawkę ?

Bliźniaki przerwa od pracy !!!
Sawka jestes tam?

Tygrys, edee, ollcia wyłazić. :wściekła/y:
No nareszcie !!!!

Ja juz pół kawy wypiłam ,a mały juz zdązył zjeść połowę tektury od płyty :-(, a spac nie chce bo wstał dopiero o 7:30
kurcze niezdazyłam na kawusie...:-(:no::-(

Ooooooooooo to Mati ma podobne smaki kulinarne jak Fifi:confused2::confused2: tez uwielbia wcinac pudełka kartonowe:confused2::confused2::confused2::confused2:
dla Lenki najsmaczniejsze sa wszelkiego rodzaju paproszki na dywanie, czy podłodze, wciaga wszystko jak odkurzacz:tak::-D:eek::baffled:

Ja mam jeszcze w menu dziecka kocią i psią karmę...:-( Wczoraj młody kotu podjadł i nie byłam w stanie mu zabrać, bo buzię zaciskał aż do białości.... A jak kilka dni temu psią mu zabrałam to ryczał aż przykro.

Agacia ja pewnie byłam w trakcie wojny z lubym... Bo od kilku dni wydaje mi się, że wojnę pozycyjną prowadzimy...

Kurcze lucytuję wózeczek za 220 zł nowy.Aukcja kończy się o 11.27 obym wygrała:yes::yes::yes:

Moja Mała tez taką rankę miała na 2 dolnych jedyneczkach a potem rach ciach i są ząbeczki.
Kurde gdzieś posiałam aparat a chciałam zrobic kilka fotek łobuza.
No gdzie on jest??:-D

ollcia jak ja Olce zabiorę coś co nie powinno byc jej to tak się zdrze jakbym jej klapa dała:cool2:

Powodzenia
Ja korzysta,m ze snipa :tak: i jeśli nikt nie ustawi więcej to zawsze w kilka sekund przed licytuje.

A ze zdjęciami to ja mam problem, bo nie umiem wkleić tak jak wy i moje takie wielkie wchodzą, więc się wstydzę że zidiociałam...

Wczoraj jak byłam na spacerku to żołądź wpadł Bartkowi do wózka, oczywiście on z szybkością błysawicy myk i do buzi go i nie chciał za nic w świecie otworzyć buziolka :eek: jakby się nim zadławił... :no: ale na szczęście jakoś go wyciągnęłam. A jaka była wielka rozpacz bo niedobra mama zabrała takie dobre COŚ!.
Ja mam jeszcze w menu dziecka kocią i psią karmę...:-( Wczoraj młody kotu podjadł i nie byłam w stanie mu zabrać, bo buzię zaciskał aż do białości.... A jak kilka dni temu psią mu zabrałam to ryczał aż przykro.
hihihi oj wy wyrodne matki zabraniacie dzieciom takich przysmaków:tak::-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Mały zasnął, a ja zamiast sprzatac bo mam jubel na kółkach to siedze na bb. A czuję sie jakby mi ktos młotem w głowę walił . na 11:30 idę do dentysty, ciekawa jestem jak ja będę tam oddychac :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry