reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam piątkowo

Agaciu, dobrze ze teraz wylazły, do ślubu znikną. idziesz na makijaż ślubny do kosmetyczki czy samam będziesz sie malowała?
Duzo zdrówka dla ciebie, łyknij coś konkretnego i wyzdrowiejesz, moja siora akurat była chora na ślubie, masakra.

Marzycielko, powodzenia.

Agatkas, zdrówka dla Zuzi

Wszystkiego naj, naj dla naszych kochanych solenizantów; Alanka, Mateuszka i Olusia

reklama
Dla Zapominajki:tak::tak::tak:
wchodzisz w opcje jakbyś normalnie chciała napisać wiadomość
pod okienkiem na wiadomość masz na różowym tle napis "dodatkowe opcje" a pod nim "zarzadzaj załącznikami" klikasz to:tak::tak::tak:pojawia ci sie "przeslij plik ze swoejgo komputera" klikasz przeglądaj - wybierasz zdjęcia wklejasz dajesz wyslij i jak juz załączą ci sie pliki ze zdjeciami pod zarządzaj załącznikami dajesz na samiutkim dole "zatwierdź odpowiedx" i to wszystko:tak::tak::tak:

Witam piątkowo

Agaciu, dobrze ze teraz wylazły, do ślubu znikną. idziesz na makijaż ślubny do kosmetyczki czy samam będziesz sie malowała?
Duzo zdrówka dla ciebie, łyknij coś konkretnego i wyzdrowiejesz, moja siora akurat była chora na ślubie, masakra.
Bliźniaki czekałam na Ciebie :-(, z kawką :-( a ciebie nie było :-( :-D

No idę do kosmetyczki ... dwa razy :-D:-D:-D przed slubem i po ślubie :-D:-D:-D na zdjęcia :-D:-D:-D ... to jest dopiero skecz :-D:-D:-D

Nie no ja juz na głowę dostaje ... smieję się z własnego nieszczęścia :-D

Dla Zapominajki:tak::tak::tak:
wchodzisz w opcje jakbyś normalnie chciała napisać wiadomość
pod okienkiem na wiadomość masz na różowym tle napis "dodatkowe opcje" a pod nim "zarzadzaj załącznikami" klikasz to:tak::tak::tak:pojawia ci sie "przeslij plik ze swoejgo komputera" klikasz przeglądaj - wybierasz zdjęcia wklejasz dajesz wyslij i jak juz załączą ci sie pliki ze zdjeciami pod zarządzaj załącznikami dajesz na samiutkim dole "zatwierdź odpowiedx" i to wszystko:tak::tak::tak:
No patrzcie jaka mądra :-D:-D:-D ...

Dzien dobry:tak: Słonko zaczyna troszkę wychodzić, więc może uda nam się dzisiaj zaliczyć mały spacerek. A propo spacerków- jak ubieracie dzieciaczki na taką temperaturę jak ostatnio 12-13*C.... Zakładacie już zimowe kurteczki?
ja ubieram Nusi body z długim rekawkiem, na to sweterek i kurteczka ale nie zimowa (jeszcze takiej nie posiadamy) tylko wiosenno-jesienna, jeszce rajtuzki i spodenki i oczywiscie czapka i buciki:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry