kana161
Mama "terrorystek" :P
Podpinamy sie pod śliczniutkie zyczonka...NAJ NAJ NAJ MALUSZKI:*..jakoś niestety weny dzisiaj brak.....Wszystkiego najlepszego dla naszych przystojniaczków Olusia , Alanka i Mateuszka samych słonecznych dni![]()
Nio jak ładnie.....u nas tylko dolna się zapełnia, u góry pustoooooo.....smiesznie to wyglądaaaa zapomniałabym o najważniejszym!!!! przebija nam się lewa górna jedynka!!!!myślę że max do jutra będzie
![]()

nio u nas podobnie....wszystko co ma kartki i kartoniki....gazety, kartki od płyt, pudełka, chustezki.....masakra.....a no i jak u Zapominajki karma kocia.....normalnie masakra.....albo wkłada raczki do wody dla kotka i chlapie,albo jeszcze wylewa z miski i siedzi w takiej kałuzy......czasem rece opadaja...Ooooooooooo to Mati ma podobne smaki kulinarne jak Fifitez uwielbia wcinac pudełka kartonowe
![]()

Nio to ładnie zmarzł......moze jak go przymroziło to zmądrzejeA teraz wam cos napiszę na poprawę humoru
Wczoraj poszłam spac wczesniej bo juz mnie cos łamało w kościach. A mój K zszedł do mieszkania na dół do rodziców, żeby wyjśc na taras z daszkiem na fajke bo padało. ja sobie spie w najlepsze, a tutaj słyszę ze ktoś dzwoni do drzwi, na początku myslałam, że mi się to sni, wiec na drugi bok i śpie dalej. Za chwilę znowu, patrze na zegazek 00:40 , patzr K nie spi w łózku, idę do salonu zeby mu powiedziec ze jakiś debil dobija się do drzwi o tej porze a tak cisza i jego nie ma , zchodzę otworzyc drzwi ptarze pzrez szybke, a tak mój K w krótkich spodenkach z czerwonym kulfonem i czeronymi uszami, zgęzony stoni przed drzwami. mama szła spać i zamknęła drzwi , nie wiedziała, że on tam stoi. A ten głupek nie zapukał od razu bo myslał ze sobie z niego jaja robi, że zaraz otworzy , a mama zamknęła poszła do sypialni i właczyla sobie telewizor bo ja jakis film wciągnął i nie słyszała dzwonka do drzwi. Podobno stał tam 15 min i dzwonił
należało mu się
Lecę do dentysty.
i bedzie traktował nasza Agacie jak księzniczke....

Gratulacje....wózeczek rewelacyjny.....WYGRAŁYŚMY
GRACO WOZEK SPACEROWY MIRAGE PLUS GLORIA+GRATIS (746386477) - Aukcje internetowe Allegro
:-):-):-):-):-):-)
A ja od rana w nerwach......
Za scianą sasiadka ma remont i kuźwa nie wiem co oni tam tak wierca,ale ały czas....bez przerwy.....mała dopiero co usneła i myślałam,ze skonczyli na jakis czas, zdarzyłam ja położyc a tu wierca dalej....DEBILE.....
A poza tym to chyba dobrze, u nas na raie słoneczko i malutkie chmurki,ale zimno jak nic.....spacerek pewnie zaliczymy,bo szkoda w domu siedziec.....
Leckam Was jeszcze poczytac gdzie indziej

, współczuje...