mamusia2008
mamusia Karolinki
100 latek kochaniWszystkiego najlepszego dla naszych przystojniaczków Olusia , Alanka i Mateuszka samych słonecznych dni![]()

zdrówka dla ZuziCześć dziewczętaAle produkujecie...ledwo można nadążyć
Ja siedzę z Zuzką w domu bo jest chora
...ale na szczęście to tylko przeziębienie! Mam opiekę jeszcze do poniedziałku więc sobie siedzimy razem w domku
![]()
usmialam sie do łezA teraz wam cos napiszę na poprawę humoru
Wczoraj poszłam spac wczesniej bo juz mnie cos łamało w kościach. A mój K zszedł do mieszkania na dół do rodziców, żeby wyjśc na taras z daszkiem na fajke bo padało. ja sobie spie w najlepsze, a tutaj słyszę ze ktoś dzwoni do drzwi, na początku myslałam, że mi się to sni, wiec na drugi bok i śpie dalej. Za chwilę znowu, patrze na zegazek 00:40 , patzr K nie spi w łózku, idę do salonu zeby mu powiedziec ze jakiś debil dobija się do drzwi o tej porze a tak cisza i jego nie ma , zchodzę otworzyc drzwi ptarze pzrez szybke, a tak mój K w krótkich spodenkach z czerwonym kulfonem i czeronymi uszami, zgęzony stoni przed drzwami. mama szła spać i zamknęła drzwi , nie wiedziała, że on tam stoi. A ten głupek nie zapukał od razu bo myslał ze sobie z niego jaja robi, że zaraz otworzy , a mama zamknęła poszła do sypialni i właczyla sobie telewizor bo ja jakis film wciągnął i nie słyszała dzwonka do drzwi. Podobno stał tam 15 min i dzwonił
należało mu się
Lecę do dentysty.

co do wkladki, to powiem ci ze moja tesciowa zaszla w ciaze majac wkladke i mojej mamy znajoma rowniez zaszla 2 razy w ciaze majac wkladked
a czego tak sie wystraszyłaś???bo wiesz, ja te zczytałam, a jeśli chodzi o mnie to minus jaki widzę to tylko te bolesne i obfite miesiąćzki, ale moja mama mówiła, że ona tak nie miała, więc mam nadzieję, że tak źle nie będzie, a widzisz plus taki, że w UK za spiralę się nie płaci, więc jak coś będzie nie tak, to albo moge wymienić na te hormonalną MIRENA, choc i po tej może byc obniżone libido, więc nie wiem czy jest sens, albo całkiem zrezygnować i znów na tabletki przejśc

i nie zdążę wszystkich zębów zrobić :-(