reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wszystkiego najlepszego dla naszych przystojniaczków Olusia , Alanka i Mateuszka samych słonecznych dni:tak:
100 latek kochani:tak::tak::tak::tak:

Cześć dziewczęta :) Ale produkujecie...ledwo można nadążyć:) Ja siedzę z Zuzką w domu bo jest chora:(...ale na szczęście to tylko przeziębienie! Mam opiekę jeszcze do poniedziałku więc sobie siedzimy razem w domku:)
zdrówka dla Zuzi
A teraz wam cos napiszę na poprawę humoru :-D

Wczoraj poszłam spac wczesniej bo juz mnie cos łamało w kościach. A mój K zszedł do mieszkania na dół do rodziców, żeby wyjśc na taras z daszkiem na fajke bo padało. ja sobie spie w najlepsze, a tutaj słyszę ze ktoś dzwoni do drzwi, na początku myslałam, że mi się to sni, wiec na drugi bok i śpie dalej. Za chwilę znowu, patrze na zegazek 00:40 , patzr K nie spi w łózku, idę do salonu zeby mu powiedziec ze jakiś debil dobija się do drzwi o tej porze a tak cisza i jego nie ma , zchodzę otworzyc drzwi ptarze pzrez szybke, a tak mój K w krótkich spodenkach z czerwonym kulfonem i czeronymi uszami, zgęzony stoni przed drzwami :-D. mama szła spać i zamknęła drzwi , nie wiedziała, że on tam stoi. A ten głupek nie zapukał od razu bo myslał ze sobie z niego jaja robi, że zaraz otworzy , a mama zamknęła poszła do sypialni i właczyla sobie telewizor bo ja jakis film wciągnął i nie słyszała dzwonka do drzwi. Podobno stał tam 15 min i dzwonił :-D:-D:-D

należało mu się :-D

Lecę do dentysty.​
usmialam sie do łez:-D:-D:-D:-D
d
a czego tak sie wystraszyłaś???bo wiesz, ja te zczytałam, a jeśli chodzi o mnie to minus jaki widzę to tylko te bolesne i obfite miesiąćzki, ale moja mama mówiła, że ona tak nie miała, więc mam nadzieję, że tak źle nie będzie, a widzisz plus taki, że w UK za spiralę się nie płaci, więc jak coś będzie nie tak, to albo moge wymienić na te hormonalną MIRENA, choc i po tej może byc obniżone libido, więc nie wiem czy jest sens, albo całkiem zrezygnować i znów na tabletki przejśc
co do wkladki, to powiem ci ze moja tesciowa zaszla w ciaze majac wkladke i mojej mamy znajoma rowniez zaszla 2 razy w ciaze majac wkladke:eek::eek::eek:

reklama
Bliźniaki ja także uważam , ze w tej sytuacji opiekunka nie jest złym pomysłem.
Nie smuć się.

A my byłyśmy w parku pobawić się złotymi liści i pozbierać kasztany. Teraz wykańczam Małą żeby o 15 poszła spać .
Chate już posprzątałyśmy tylko naczynia zostało umyć.;-)
Ale fajowa pogoda no!Kocham takie zimno.

A miałam Wam napisac , że zaraz koło mnie otworzyli sklep z odzieżą zachodnią.
Jakie tam są fajne rzeczy dla dzieci i nie tylko.
Juz się nie moge doczekać jak tam wpadnę z groszem:-D

a czego tak sie wystraszyłaś???bo wiesz, ja te zczytałam, a jeśli chodzi o mnie to minus jaki widzę to tylko te bolesne i obfite miesiąćzki, ale moja mama mówiła, że ona tak nie miała, więc mam nadzieję, że tak źle nie będzie, a widzisz plus taki, że w UK za spiralę się nie płaci, więc jak coś będzie nie tak, to albo moge wymienić na te hormonalną MIRENA, choc i po tej może byc obniżone libido, więc nie wiem czy jest sens, albo całkiem zrezygnować i znów na tabletki przejśc

co do wkladki, to powiem ci ze moja tesciowa zaszla w ciaze majac wkladke i mojej mamy znajoma rowniez zaszla 2 razy w ciaze majac wkladke:eek::eek::eek:

Moja koleżanka 2 razy zaszła w ciążę z wkładką...
2 razy pozamaciczna:-( a teraz walczy z rakiem jajnika.

Oczywiście nie mam pewności, że to od wkładki itd. Ale jakoś zbyt bliska kumpela, żebym mogła to zignorować.

Wiem kochana, ja też juz zupełnie nie wiem co mam o tym wszystkim myślec, jest mi strasznie przykro i źle, ze tak mogę liczyc na najbliższą rodzinę, ale cóż takie życie

Kochana z rodziną najlepiej na zdjęciu. Ja też bym o opiekunce pomyślała.
I trochę na zasadzie "przyjdzie koza do woza"
Kto komu jest bardziej potrzebny.

Ja juz po dentyscie :-), nie bolało :-)
A najlepsze jest to, ze mam dopiero nastepną wizyte w piątek bo wczesniej nie ma miejsca :zawstydzona/y: i nie zdążę wszystkich zębów zrobić :-(

No i nie musiałaś się bać!

Bliźniaki ja także uważam , ze w tej sytuacji opiekunka nie jest złym pomysłem.
Nie smuć się.

A my byłyśmy w parku pobawić się złotymi liści i pozbierać kasztany. Teraz wykańczam Małą żeby o 15 poszła spać .
Chate już posprzątałyśmy tylko naczynia zostało umyć.;-)
Ale fajowa pogoda no!Kocham takie zimno.

A miałam Wam napisac , że zaraz koło mnie otworzyli sklep z odzieżą zachodnią.
Jakie tam są fajne rzeczy dla dzieci i nie tylko.
Juz się nie moge doczekać jak tam wpadnę z groszem:-D

Oj zazdroszczę, też bym chętnie poszperała:-D. Uwielbiam takie łowy!

Moja koleżanka 2 razy zaszła w ciążę z wkładką...
2 razy pozamaciczna:-( a teraz walczy z rakiem jajnika.

Oczywiście nie mam pewności, że to od wkładki itd. Ale jakoś zbyt bliska kumpela, żebym mogła to zignorować.

Dokładnie to mnie przestrzaszyło i dlatego zrezygnowałam w ostatniej chwili, dodatkowo jeszcze doszły historie o przesunięciu się wkładki wrośnięciu ech...... postanowiłam że skoro tyle lat brałam tabletki i nic się nie działo tzn działały :-Dheheh to chyba znów je zacznę brać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Ja wiem że takie przypadki są rzadkie ale są i wymiękłam..........

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry