reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
To możemy sobie pomóc. Ja będę gotowała dla nas obu a ty będziesz sprzątała:-D.

Jestem ZA!

A ja właśnie mam zepsuty obiad:( Miał być kurczaczek ziemniaczki i sos pieczarkowy a będą tylko ziemniaczki z sosem :( Wiecie co jak zaczęłam smażyć kurczaka to tak zaśmierdział że szok! A wyciągnęłam go z zamrażarki???!!!!!????
No trudno, małżonek będzie nie pocieszony.

Jestem ZA!

A ja właśnie mam zepsuty obiad:( Miał być kurczaczek ziemniaczki i sos pieczarkowy a będą tylko ziemniaczki z sosem :( Wiecie co jak zaczęłam smażyć kurczaka to tak zaśmierdział że szok! A wyciągnęłam go z zamrażarki???!!!!!????
No trudno, małżonek będzie nie pocieszony.

Zawsze możesz mu powiedzieć, że na wegetarianizm przechodzicie:-D. I wtedy jak jutro zobaczy mięsiwo jaki będzie szczęśliwy;-)

reklama
A ja właśnie wróciłam z 2 godzinnego spacerku z koleżanką i jej synusiem, było suuuper :tak::tak::tak:, dała mi kilka ubranek dla Alanka , i taką śliczną ciepłą kurteczkę na zimę, więc chyba kupię jeszcze tylko spodnie na szelkach :tak::tak::tak:

A mnie dziś od rana męczy straszna zgaga :szok::szok::szok::szok: a przed ciążą nie wiedziałam co to wogóle jest takiego, w ciąży miałam, pózniej wcale a dziś :szok::szok::szok::szok::szok::szok: masakra jakaś :wściekła/y::wściekła/y::crazy:

Bardzo dziękujemy wszystkim cioteczką za życzenia, miliony całusów dla Was :tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry