Agacia82
Mami :)
Ja tez nienawidzę gotowaćJa właśnie męczę się z obiademNie znoszę gotowac!!!!! Mogę wszystko robić tylko nie gotować! Uf to się wykrzyczałam
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez nienawidzę gotowaćJa właśnie męczę się z obiademNie znoszę gotowac!!!!! Mogę wszystko robić tylko nie gotować! Uf to się wykrzyczałam
![]()

Ja właśnie męczę się z obiademNie znoszę gotowac!!!!! Mogę wszystko robić tylko nie gotować! Uf to się wykrzyczałam
![]()
.Ja właśnie męczę się z obiademNie znoszę gotowac!!!!! Mogę wszystko robić tylko nie gotować! Uf to się wykrzyczałam
![]()
no ale caly dzien siedziec w kuchni to mi sie niechce
zrobiłam dwie duze michy salatek , zrazy, palki ,schaboszczaki i plesniaka![]()
Zdolna jesteś

Zdolna jesteś
![]()
ale raczej powiedziala bym cierpliwa
bo przy tych salatkach to az szkoda słow
O matko ! A jaka okazja na takie pyszkości?zrobiłam dwie duze michy salatek , zrazy, palki ,schaboszczaki i plesniaka![]()
To możemy sobie pomóc. Ja będę gotowała dla nas obu a ty będziesz sprzątała.
Jestem ZA!
A ja właśnie mam zepsuty obiadMiał być kurczaczek ziemniaczki i sos pieczarkowy a będą tylko ziemniaczki z sosem
Wiecie co jak zaczęłam smażyć kurczaka to tak zaśmierdział że szok! A wyciągnęłam go z zamrażarki???!!!!!????
No trudno, małżonek będzie nie pocieszony.
. I wtedy jak jutro zobaczy mięsiwo jaki będzie szczęśliwy;-)

, dała mi kilka ubranek dla Alanka , i taką śliczną ciepłą kurteczkę na zimę, więc chyba kupię jeszcze tylko spodnie na szelkach 

a przed ciążą nie wiedziałam co to wogóle jest takiego, w ciąży miałam, pózniej wcale a dziś 

masakra jakaś