reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
pochwal się koniecznie :tak:

To podziwiam.
Pokazuj włoski!
Eeeee tam nie ma co pokazywać, pasemka są zrobione, zobaczycie na zdjęciach ślubnych :tak:. Po slubie obcinam na krótko :sorry:

A wy jeszcze spicie ? Ale macie dobrze. mnie mały obudził o 6:40 :zawstydzona/y:. jestem niewyspana, chora na maksa i jeszcze mały w nocy sie obudził i bawić się chciał , całe szczęście ze tylko 30 min :zawstydzona/y:.

witam z kubeczkiem kawusi;-)
ale u nas dzis zimnisko ale ubralam cieplutko malegoi wyslalamgo na spacer z dziadkami bo ja sie dzis z domu nie ruszam za zimno:no:

nocka u nas znowu fantaqstyczna tylko jedna pobudka przez te dwie noce maly spal pod kolderka to moze dlatego i oby tak dalej ale tfu tfu zeby nie zapeszyc:-D jak przez pare dni tak jeszcze bedzie to chyba zaczniemy nauke spania w lozeczu ale cudow sie nie spodziewa:-D

A wy jeszcze spicie ? Ale macie dobrze. mnie mały obudził o 6:40 :zawstydzona/y:. jestem niewyspana, chora na maksa i jeszcze mały w nocy sie obudził i bawić się chciał , całe szczęście ze tylko 30 min :zawstydzona/y:.

hahah, to Ty masz dobrze, ja dziś miałam pobudkę po 5 :szok: a mój budzik wybawił się i ok 7 zasnął ale co z tego, skoro ja już musiałam wstawać żeby szykować nas na basen :eek::confused2::confused2::confused2: no a teraz już po baseniku, Bartek śpi a ja z kawą ( pierwszą :szok: ) na bb :tak:

hey

My wstaliśmy o 7 rano i teraz Pysia przysypia i ja chyba też się kimne.
Dzisiaj mam zły dzień:-(

a co się stało?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry