reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dzień dobry,
a tu jak zwykle puchy przy niedzieli, ja sie tylko przywitać przylazłam i idę pod prysznic, bo właśnie z biegania wróciłam, mąż miał mi towarzyszyć, i co?nadal śpi:szok::tak::-Da to on mnie tak zachęcał, ehhh...
miłej niedzieli kochane

Witajcie, my dalej siedzimy w domu..na opiece pożaliłam sie ale nic nie pomoglo Jula dalej nie chce zasypiac wieczorem, mam nadzieje ze po odstawieniu antybiotyku wszytsko wroci do normy:tak::tak::tak:

Poza tym u nas bez zmian, ale Was kochaniutkie nie poznaje, zapomnialyscie o BB??:szok::szok::szok::szok:

Mamusia
jak pazurki??

Marzycielko jak skonczyla sie Wasza przygoda z ta czerwonką, już wszystko w porzadeczku, bo cos doczytac nie mogę:shocked2:

Buziaczki dla świętującego dzisiaj Filipka Asiulki

W

Mamusia
jak pazurki??
pazurki jeszce sie trzymaja, ale powiem ci ze pojde do salonu, juz nie bede robic U tej babki, bo ona nie do konca ladnie zrobila, bo ja musialam jeszce duzo sama pilowac,etc.

dziendoberek
my juz gosci nie mamy, wczoraj bylismy w toruniu u tesciow, Karolinka juz ma kolczyki:tak::tak::tak:, a teraz idziemy na zakupki, bo niemma butkow:tak::tak:
milego dnia mamusi
100 latek dla FILIPKA

Czesc dziewczynki! Mnie mecza mega mdlosci i na nic nie mam sily. Malego meczy straszny katarek juz chyba drugi tydzien, a dzis kichnal sobie i taki straszny spik mu wylecial, ja biegne po husteczke a on go.... zjada!!:szok::szok::szok::szok:Masakra :PP I wogole pogoda do bani, nic mi sie nie chce, a Ciebie Beciak to normalnie podziwiam w zyciu nie chcialo by mi sie wstac wczesniej tylko po to, zeby isc biegac i to jeszcze samej. SzACUN :tak::tak::tak:

100 latek dl solenizantow!!!!!!!

Ostatnia edycja:
a Ciebie Beciak to normalnie podziwiam w zyciu nie chcialo by mi sie wstac wczesniej tylko po to, zeby isc biegac i to jeszcze samej. SzACUN :tak::tak::tak:

hehe, no co Ty, ja i tak rano wstaje z Wiktorem, bo on bardzo rzadko teraz do 9 śpi, przeważnie zaraz po 8 wstaje, no więc wstaje teraz zaledwie 30min wcześniej niż zwykle, narazie to tak po pół godziny biegam na początek, ale juz dzisiaj było dużo lepiej, także może już za kilka dni przedłuże.
A jak się taki brzuchol uhoduje, jak ja, że się patrzeć na siebie nie może, a do tego decyzja, że na najbliższe kilka miesięcy do pracy nie wracam, to by jeszcze większy się uhodował, że naprawdę wydaje mi się, że i Ty byś się zdecydowała szybciutko, wystarczy odrobina chęci....no i ja poprostu tęsknie za swoim płaskim brzuszkiem, a do tego co po kilku dniach zauważyłam, można się wciągnąć naprawdę, więc teraz bardzo dobrze rozumiem anorektyczki, hehe:-D:-Dktóre się wkręcą w ten rytm tracenia na wadze, że przestać nie mogą:-Dmam na myśli te aktywne anorektyczki, nie te co tylko nie jedzą, ale gwarantuje wam mnie to nie grozi:-Djezu, ja ja głupoty wypisuje....idę, bo jeszcze palnę coś głupiego jak zwykle:zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry