blizniaki2000
Fanka BB :)
Witam sobotnio
, lubie gotowac, a sprzątac nie bardzo, ale sprzątam bo lubie miec czysto.

Bliźniaczku nie smuć się :-(
Bliźniaki ja także uważam , ze w tej sytuacji opiekunka nie jest złym pomysłem.
Nie smuć się.
Dzięki dziewczyny, kochane jesteście. Już mi dzisiaj trochę lepiej, bo mąż byk wczoraj u swojej mamy i ona zgodziła sie do nas przychodzic. Wczesniej byłam na nią zła, ze wogóle nie przychodzi do małej, tylko całymi dniami zajmuje sie drugą wnuczką i szczerze mówiąc zdziwiłąm sie ze sie zgodziła. Moze ona czekała, aż my ją będziemy zapraszac, a my uważaliśmy, ze sama powinna przyjsc w odwiedziny:-(. Zobaczymy jak to będzie moze sie jakos poukłada.Kochana z rodziną najlepiej na zdjęciu. Ja też bym o opiekunce pomyślała.
I trochę na zasadzie "przyjdzie koza do woza"
Kto komu jest bardziej potrzebny.
Mówilam kochana że przyżyjesz, szkoda że już nie zdążysz, ale kto tam będzie patrzył na zęby, olśnisz wszystkim piękną buźką, fryzurką i strojem.Ja juz po dentyscie :-), nie bolało :-)
A najlepsze jest to, ze mam dopiero nastepną wizyte w piątek bo wczesniej nie ma miejscai nie zdążę wszystkich zębów zrobić :-(
Zdolniachazrobiłam dwie duze michy salatek , zrazy, palki ,schaboszczaki i plesniaka![]()
Też to chciałam zaproponować, ale mnie wyprzedziłaśTo możemy sobie pomóc. Ja będę gotowała dla nas obu a ty będziesz sprzątała.
, lubie gotowac, a sprzątac nie bardzo, ale sprzątam bo lubie miec czysto.A co sie stało kochana?Dzisiaj mam zły dzień:-(
Ja właśnie kończę kawę. A małżon kupił takie kulki czekoladowe do mleka i małemu do miseczki nasypałam. Może da się oszukać i nie będzie zwierzakom wyjadał...

Ja jeszcze piję, ale pewnie ja sie spóźniłam zeby sie z Tobą napicWidzę, że się spóźniłam na kawkę![]()
i nie zdążę wszystkich zębów zrobić :-(

. A z tymi obowiązkami to mogę odstąpić gotowanie na rzecz słodkich wypieków, bo to lubię jeszcze bardziej i jestem w tym autentycznie dobra

o to
nie pamietam jak jest na I...