xpatrysiax
mamusia Olusia :)
ooooooooo super mój już zapowiedział że w nastepnym roku idziemy na lige światową hehhe moze Madzieńka też sie dołączy i wybierzemy sie ww Babyboomowym gronie![]()
Ja bardzo chętnie

Wczoraj jak byłam na spacerku to żołądź wpadł Bartkowi do wózka, oczywiście on z szybkością błysawicy myk i do buzi go i nie chciał za nic w świecie otworzyć buziolkajakby się nim zadławił...
ale na szczęście jakoś go wyciągnęłam. A jaka była wielka rozpacz bo niedobra mama zabrała takie dobre COŚ!
Agacia, u nas to wygląda jakby zrobił sobie rankę na dziąśle, jak pierwszy raz tak miał to myślałam że jakoś się zranił a to ząbek był, przy kolejnym już wiedziałam, no a teraz ma identycznie.
Niedobra mama....

Ja to się popłakałam ze śmiechuA pati patrzyła na mnie conajmniej zdziwiona
Dzien dobrySłonko zaczyna troszkę wychodzić, więc może uda nam się dzisiaj zaliczyć mały spacerek. A propo spacerków- jak ubieracie dzieciaczki na taką temperaturę jak ostatnio 12-13*C.... Zakładacie już zimowe kurteczki?
Ja ubieram Olka w podkoszulek, bluzę (dziś dodatkowo sweterek) i kurteczkę taką wiosenno-jesienną ala z rękawiczkami. Do tego rajstpki i spodnie. I przykrywam mu kocykiem nóżki, bo zawsze takie zimne ma.
A teraz wam cos napiszę na poprawę humoru
Wczoraj poszłam spac wczesniej bo juz mnie cos łamało w kościach. A mój K zszedł do mieszkania na dół do rodziców, żeby wyjśc na taras z daszkiem na fajke bo padało. ja sobie spie w najlepsze, a tutaj słyszę ze ktoś dzwoni do drzwi, na początku myslałam, że mi się to sni, wiec na drugi bok i śpie dalej. Za chwilę znowu, patrze na zegazek 00:40 , patzr K nie spi w łózku, idę do salonu zeby mu powiedziec ze jakiś debil dobija się do drzwi o tej porze a tak cisza i jego nie ma , zchodzę otworzyc drzwi ptarze pzrez szybke, a tak mój K w krótkich spodenkach z czerwonym kulfonem i czeronymi uszami, zgęzony stoni przed drzwami. mama szła spać i zamknęła drzwi , nie wiedziała, że on tam stoi. A ten głupek nie zapukał od razu bo myslał ze sobie z niego jaja robi, że zaraz otworzy , a mama zamknęła poszła do sypialni i właczyla sobie telewizor bo ja jakis film wciągnął i nie słyszała dzwonka do drzwi. Podobno stał tam 15 min i dzwonił
należało mu się
Lecę do dentysty.
Masz rację, należało mu się. Ja bym chyba padła ze śmiechu
WYGRAŁYŚMY
GRACO WOZEK SPACEROWY MIRAGE PLUS GLORIA+GRATIS (746386477) - Aukcje internetowe Allegro
:-):-):-):-):-):-)
Gtarulacje, fajny wózeczek.
Wiem kochana, ja też juz zupełnie nie wiem co mam o tym wszystkim myślec, jest mi strasznie przykro i źle, ze tak mogę liczyc na najbliższą rodzinę, ale cóż takie życie
Oj kochana, poradzisz sobie, bo Ty taka dzielna zawsze jesteś. ściskam Cię mocno.
Witajcie, pamietacie mnie jeszcze??
Jula wczoraj miala mega marudai tak w ogole to popsuło mi się dziecko
nie chce spać wieczorem, zasypia ok.23.30
ja ledwo zyję, na szczescie rano da mamusi pospać ale moj P nieprzytomny chodzi to pracy..i nie wiem czy to ten antybiotyk tak ja pobudza, wiec nawet nie mialam jak Was wczoraj poczytac
TYGRYSKU za rok na pewno przyjadę, ale idziemy na ligę światową i na facetów...jakoś babska siatkówka mi nie podchodzi!!!!!!
Buziaczki dla wszystkich dzisiaj świętujących i wczoraj też!!!
I co jeszcze mialam napisac juz sama nie wiem![]()
hmmm, chyba ktoś tu o mnie zapomniał....foch.
Dziękujemy wszystkim cioteczkom za życzonka.
jakby się nim zadławił...