reklama

Grudniowe mamusie 2008

hey

Ale mi się spać dzisiaj chce no masakra!
O 10 Młoda padnie a do tego czasu oczy na zapałki:no:

Na grzybach nie byłam bo mi się nie chciało i dobrze bo tata tylko 4 zebrał:szok:

Wszystkiego Naj dla Solenizantów.
Aga 100 lat
:-):-):-)

reklama
Dzień dobry.

Aguś wszystkiego naj naj naj....

Ale miałam wczoraj fajny dzień. Zostawiłam Małego z teściową i poszłam na zakupy do Manufaktury. Spędziłam tam 4 godziny, nawet nie wiem kiedy... I cały czas się zastanawiałam, skąd w manufakturze tyle ludzi. Dopiero mój G wpadł na to, że to pewnie w większości kibice, którzy przyjechali na finały siatkówki :-p

hej

Idziemy dzisiaj do lekarza - o 9 dopiero mogę zadzwonic i się zarejestrować. Mały ma katarek , boję się o niego :-(. jak bedzie mocno chory to nie mogę go zabrac na wesele i bedzie musiał zostac z nianią w domu a wtedy nie bede miała go w zasięgu reki, bede się denerwować czy wszystko ok ahhhh ....

Miałam okna umyć :-(. Normalnie ma mam siły i ochoty na nic. Trochę się podłamałam :-(

Dzień dobry :happy:
w sobotę padł nam system i dopiero dzisiaj odzyskałam kompa :wściekła/y:
zaraz idę wszystko ponadrabiać, narazie z tego co mi się rzuciło w oczy:

Agaciu, trzymam kciuki żeby Mati był zdrowiutki i mógł być przy rodzicach w tak ważnym dla Was dniu.

dużo do nadrabiania nie było :eek: ale się obijałyście :sorry:

kurcze, widzę że sezon na choróbska na dobre rozpoczęty :confused2::eek: jejku, dziewczyny, kurujcie się, całuski dla wszystkich chorowitek.

ja dzisiaj idę do lekarza z moim kręgosłupem, miałam iść w zeszłym ale nie poszłam bo było mi lepiej a dzisiaj myslałam że nie wstanę z łóżka :eek: taki ból :eek::confused2::confused2::confused2::-(:-(:-(:-(:-(

tygrysku no niestety taka pora roku a to ty tak ja przywolywalas:wściekła/y::-D:-D

Agaciu napewno wszystko bedzie dobrze do soboty maly wyzdrowieje ;-)

ja ide dopiero na 11.30 a i tak mialam fuksa ze sie dostalam bo ktos zrezygnowal:szok: a normalnie niemam sily juz na malego jak na zlosc wariuje a tu z nosa cieknie głowa pęka ah szkoda gadac:-(

Witajcie. U nas beznadziejnej pogody ciąg dalszy:-( MIałam dzisiaj iśc z Natalką do lekarza bo jak jej się szósty ząbek przebijał to zrobiło jej się coś dziwnego na dupce niby odparzenie ale niczym go zwalczyc nie mogę:no: i muszę iśc po jakąś maśc ale się dzisiaj za pózno obejrzałam i nie ma komu ze mną jechac i musze czekac do jutra.

Wszystkiego najlepszego dla naszej dzisiejszej solenizantki słodziutkiej Zuzi buziaczki od cioci Dagusi i Kacperka:tak:
podpinamy się:tak: STO LATEK KOCHANA

Aguś wszystkiego naj z okazji 18 urodzinek samych słonecznych dni duzo zdróweczka i pociechy z dzieciaczków:tak:
tu też sie podpinamy:-D:tak: STO LAT KOCHANA I OD DZIŚ JUŻ TYLKO SAMYCH POWODÓW DO UŚMIECHU

:szok:O matko co to się dzieje wszyscy na forum chorują:shocked2: Dużo zdrówka życzę zarówno tym małym jak i tym dużym:tak::tak::tak:

Agaciu a Ty olej mycie okien i kuruj się szybciutko. W sobotę i tak wszyscy będą patrzec na Ciebie a nie na okna:tak:

reklama
Witajcie,
u mnie rewelacyjna nocka i nareszcie w miarę normalna pogoda, więc będziemy mogli na spacerek wyjść.

Witajcie

Ja chora na maksa, pół dnia przeleżałam w łózku ... no i mały dostał katar i ma stan podgorączkowy, jutro idę z nim do lekarza i ja też, zeby mi dała jakieś leki, taką końską dawkę.
Wiecie co ... mam dość ... tydzien przed slubem a ja i moje dziecko chorzy .... ja to zawsze musze mieć pecha :-(.
Nie mam czasu na chorobe, bo ten tydzien mam tak zawalony sprawami do załatwienia ze szok.
jeszcze jak mały bedzie chory to nie bede mogła go wziąć na wesele i bedzie musiał z nianią zostac w domu i musze wszysko inaczej zorganizować .

Agaciu spokojnie dasz radę.
Może kogoś o pomoc powinnaś poprosić.

Po kim Iggy odziedziczył gusta kulinarne?:szok::-D:szok::-D:szok:, zeby przedkładać kocią karmę nad kuleczki czekoladowe

Nie mam pojęcia. Może po kocie...

Jestem chora...................:eek::eek:

Zdrowiej szybko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry